Професіонал цинізму або сну в холодильнику

Цинікізм – це не найприємніша якість людини. Але в деяких професій не обійтися без неї. Автор статті служив судовим експертом в обов’язковій групі Департаменту центральних внутрішніх справ Санкт-Петербурга в далеких 90-х роках і розповідає про кілька цікавих випадків, які відбувалися в житті в той час. А... Кінець туги '90s. На вулицях і більш героїні.
Я працював потім, або, звичайно, працював експертом у кримінальній групі ЦДАКР. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Невський, готель, архітектура ... комунальні будинки, домашній забій, розбиті голови туристів.
Для того, щоб говорити про професійну циніку. Що я можу сказати, що я мав наряд один раз на тиждень в морзі міста, де я згорнув пальцями неідентифікованих мертвих чоловіків, які знайшли на різних стадіях декомпозиції і загинув в різні екзотичні і не дуже екзотичні способи. Я скажу вам, але я використовую для неї час. Ег ... Що це таке? Я відверта і закусила в секційних моргах Санкт-Петербурга.

Резервуар. Близько 2000 р. я пішов з операми вбивства до пам’яті міста Катерини Проспектом, до фотографії та «прокат назад» загиблим тугом, який був підозрений на спробу депутата Держдуми Старовойтова (лат. його виявилося – з костюма). "Повернути назад" - відбитки пальців. Дактилоскопія - приймають відбитки пальців для подальшої ідентифікації. Нормальна практика. Я зробив свою роботу, впакував мій великий експертний валіз, а потім з'явився він, судовий вчений, який в деяких ТВ-шоу ненароджено називається патологом.
- Дух?
Я мав погляд на опери. Чому? Ведуться роботи, всі практично вільні. Можна пити спирт. Для малих, двох для маленьких, як завжди... з наслідками. Я не можу стояти перший і впав благополучно, і опери бажали відвагу. Покладіть мене на статуетку і зафіксуйте в холодильнику з мертвим. Я думав, що я хотів би замерзнути, прокинутися, почати збиватися, в цілому - жарт був успіхом. Я б. Якщо вони не брали його на грудях, вони не забули мене. Хоміцидні кооперативи зліва, і я залишився в холодильнику.
Я прокинувся, оскільки я був холодним. Я прокинувся в дивно спокійному суспільстві, ніхто не співає і взагалі... Хороша компанія навколо. Але не в собі ... і холоді.
Я отримую і починайте чуй на двері. На годиннику ніч...
Я був відкритий медичним студентом, який працює в морзі. Цікаво, що він навіть не здивований ніч, що збивається на двері з боку, де повинен бути тільки мертвий.
На наступний ранок я пішов на опери з позовами ... ні. Може бути, вони зустрілися з агентами, або, можливо, коли-небудь впливає на спирт. Коли кожен, хто дізнався про інцидент, сказав мені, що ця опера не перший раз на кладовищі жарти помітили. Про рік до подій, описаних, дві опери та слідчальника прокуратури М. (відомий юрист сьогодні, до речі), присутні в автопсії в морзі Боткіна. Відкриваємо протокол, а потім, як завжди. - Дух?
опера отримала п'яний. І слідчий з ними. У пошуках, де лежати.
І в номері проживаю три труни готові. П'яні люди, вони розумні люди, ви знаєте. Вони пішли спати в ті труни.
Уранці з'явилася бабуся. Свиняча свинка, коп, ding-ding, відро ...
- Мати, скільки ви можете летіти... дайте мені спати, сказав слідчальник прокуратури, який виріс з труни, після чого він був проповідений вмілковим ударом до голови з мупом. Вони половили бабуся на проході. Корвалол п'яний. Вона не розуміла оригінальність опери. Довгий скаржився.
«У поліцейських спокушали в труні,» дідусь почав розкажувати свої переваги, а останню руку дістався на телефон. Не знаю, що вона була божевільна.

Джерело:livejournal.com

Джерело: /users/1080