Смішні оповідання )

Історія абсолютно реальна. Минулого літа я пішов на будинок друга в с. Ранок липня, легкий прохолодний вітер, запах трави, сонце вже прогрівається, але на траві все ще немає шуму, тільки птахи втомлюються. Красивий. Річка була втомлена в самому вірному настрої. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Велика сім'я з бабусями і дітьми - дівчина 2-3 років і три старших хлопчиків. Дві колгоспні селяни в компанії з літром. Пляж, хоча невелика, але у нас є достатня кількість простору, навіть розташована на відстані один від одного. Мене і хлопці подобаються по краях, сім'ї посередині. Місцеві жителі, очевидно, вже схвалили водників міцно, тому вони були блінкінги на сонці, переривання філософської контемпляції з непристойними блінками. Дуже специфічний, а другий зануритися в нірвану чітко завадили дітям. Особливо дівчина, яка панує навколо як трамвайний дзвіночок.
Не можна стояти, чоловік отримував і висуваючи гайку, перенесли до батька сім'ї зі скаргою. Вони кажуть, що ми від роботи і трохи втомилися і чи може дитина давати, наприклад, chupa chups, так що вона трохи знижує децибел. Дад, щоб не згасити конфлікт, пообіцяв зрозуміти ситуацію і, щоб остудити емоції під назвою його ванну. Сплеск, дайвінг, сортінг і кричить наповнений цілою кількістю.
Дівчина змащена спочатку. Вона полюбила сумним виглядом на ній покривала, а інші ще продовжили сосиску. Дад спробував укусити мами під водою. Шнур для шва на 15 метрів і з останнього ряду назад, коротший ідилл. Тоді події розгортаються дуже швидко. Все почалося з дівчинки кричить:
- Паапая сяйво!!!
Дад, хортування і шок від азартних ігор для мами:
до Так, дитина, ви не можете, ви вже заморожуєте!
D: - Пааапааааaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
P: Так, не більше, за годину ви можете, і тепер ви не можете!
D: - Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
P: Так, ви можете побачити його, але ви не можете плавати.
D: - Паапая, не Ziya kuffiiitis ???? ?
На цих словах ітерто випіканий фермер стрибнув, як угор.
З дикими очима і кричущими: "Букле вниз !!!" Я соромлюся! він захопив руббський лежачи поруч і кинувся в сторону дівчини з сім-ми кроками.
Горіхи Дад. З води картина повинна виглядати хрустким. На гіпотензії до дитини кидаються неголені, п'яні суб'єкти, мариновані над головою не ослаблені аспен. Можливо, батько вирішив, що терпіння чоловіка вибігається і він хоче підняти свою дочку за допомогою хребта clubinambur, але він не може вийти з тетану будь-яким чином, тільки зв'язував очі, змоченим і зробив страшний обличчя. Його мати вивів його з його торпору. Як:
"Я вбити трохи !!!" вона дрочить через щілину. До берега відокремився 10 метрів, не менше, і до крайньої точки перехоплення вона була набагато далі, ніж папа. Але це була швидкість !!! У порівнянні з нею, чемпіон з плавання Попова - це лише тедпол, а мотоцикл Yamaha - старий катамаран. Вона не купила, але згорнула через воду на чотири точки, як лічильник води.
Але все ж умови не рівні, вона росла на півдня після того, як земляна людина збігла. Всі Рожева троянда і збивається вниз. Дівчина кричущий, зірвав у чоловіка в сюрпризі, потім опускає очі. Мама забігла і вже відкрив її рот, але перед чоловіком спине, потерти його вниз назад, зігнути вниз і підняти величезну в'язкість.
- Пааaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
«Не, моя донька, мій дядько добре!» відповів блідий батько.
В той час як Пап був запущений після бульбашки, кожен був дуже тихим.