Mystery Людина по Wolf Messing

р.

10 вересня 115 років тому народився головний заспокійливий радянського Союзу.

На початку травня 1945 р. він особисто розповів Сталіну дату його смерті. Тим не менш, деякі дослідники вважають, що Обмовляючи себе придумав всі ці дива.

Сенсор -- Тепер Wolf Messing намагається залишатися на-якось, говорить Луїза Хмельницька, сестра актора Бориса Хмельницького, який особисто знав відомий гіпнотист. Вони кажуть, що він був інітратом charlatan. Так, замовивши російську мову зі сильним акцентом, він не може закінчити вищу школу, але він був генієм.

Під час психологічного досвіду Мар

Мама і Дад зустрілися з Вольфом Григорієвим на одному з концертів, запросив його відвідати нас. Моя мати вже на першій зустрічі зрозуміла, що Мережі сподобалося багато. В рамках нашого довгострокового спілкування виявилося, що Вовк Григорійович був дуже любим.

Він завжди зберігся в межах смертності, не покаже своїх почуттів, але іноді він виглядав на матір'ю так багато, щоб він був зрозумілим, як він дійсно відчував про неї. . й

А потім один день мій брат і я маю на увазі на балконі і див. Прогулянку до нашого будинку. Я бігу в кімнату і шаут, «Мама, я думаю, Вовк приїжджає!» Моя мама каже: «Для мене не додому». Вовк Григорійович не бачив мене і Бориса до. А потім він приходить до будинку, піднімає голову, бачить нас на балконі і каже: «Лушка, Боря, хороший день!»

Я скажу йому: Вовк Григорійович, моя мама не вдома! І він посміхається і каже: "Олюска, ви повинні були неправильні." Після того, як мама лягає в задній кімнаті на дивані, на подушці вишита хрестиком. Я був ембаррасований.

З тих пір, Вовк Григорійович прийшов до нас досить часто на обід. Він любив борщ, що мій мама зробив. В той час як Месінг був їсти, Борея і я шукав його.

Вовк Григорієвич мав половинно-розмірну жирову людину за вухо навколо шиї на правій стороні. Борея і я був досить впевненим, що це був датчик. Один день ми вирішили перевірити повідомлення.

Запропонували: «Волф Григорійович, ми думаємо про те, що ти думаєш?» Він сказав: "Офісний курс!" Мережі, що залишилися на кухні, і Борея і я пішов в приміщення.

З перших об'ємів словника Даля, знайшов сторінку, де було надруковано слово "Боршхт", і поклав книгу назад на полиці. «Волф Григорійович, ми готові!» Він прийшов, ми стояв на вікно, він не доторкнувся до нас, він просто сказав: "Тинк!"

І не дивлячись на книгу, ми думали, "Право, зліва, закрити, друга полиця нижче, третя книга". Увімкнено, стоячи на вікно, давали йому команди.

Коли він прийшов до шафи, я думав, "Дахл, об'єм." Він займає перший обсяг словника. Я походжу, "Одно сто і вісімнадцятої сторінки". Він відкрив його. Думаю, «Фіфтинг на вершині». А потім він сміється, "А! Борщхт! Дайте на кухні! Ми були вражені.

Тоді Вовк Григорійович сказав мені: «Нехай будь-яке слово на папері і приховувати лист». Я написав свою назву Дада, "Льоша". Я затискав мій замітку в мій кулак. Він надійшов, доторкнувшись моєї руки. І каже він: "Льоша."

На початку 1960-х рр. Боря, до амаменту своїх батьків, вирішив вступати в театральний інститут: він завжди страждав дуже багато і навіть в школі, він ніколи не відповідав вічно, тільки писав. Але ми все ще їдемо в Москву разом з Шчукинської школи.

Моя мама консультувала: «Діти вовк Григорійович». Ми приїхали до Москви. У місті не було ідей. Але коли ми поїхали до свого підлозі і занурили дверний дзвінок, ми раптом чули: «Лушка, Боря, я відкрита зараз. й

Ми пішли, сіли, не встигли сказати що-небудь, і сам розказав: «Ви вирішили ввести театр?» Як ми виїхали, він сказав Боре, "Отримати ім'я Приймальної комісії, зателефонуйте мені та ім'я їх."

Вовк Григорійович взяв руку Бориса, поклав його на жирову людину і сказав: «Не бійтеся нічого, вовк Григорійович завжди з вами». І в іспитах, в якомусь незвичайному варіанті, виявилося, що коли Боря прогулялася в аудиторію, він припинив витерти.

"Я страшний!" Вовк Григорійович Борі і я дуже любив, мабуть, тому що у нього немає власних дітей, продовжує Луїза Хмельницького. Він боявся, що його діти народилися з аномалії. Він завжди сказав: «Я страшний. й

В цілому, меслінг був дуже самотнім. «Чому ти є!» Я не говорю нікому. Я дивився, "Чому?" Він сказав: «Чому я знаю, що інші люди думають». Після концертів він спробував не поспілкуватися з будь-яким, відразу пішов до готелю. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що він зазнав свого подарунка. Він хоче бути нормальною людиною. Але. .

Вовк Мессінг під час одного з психологічних сесій. 1966.

Він навіть пророкував дату його смерті. Коли Вовк пішов до лікарні на операцію, він сказав прощати всім, а потім припинив перед входом свого будинку і сказав: «Я не повернуся сюди знову. й

В рамках Великої Вітчизняної війни виділили величезну кількість будівництва двох літаків для нашої армії. І я хочу, щоб залишити гроші науковцям, щоб коли він загинув, вони могли вивчити його мозок. Гроші залишалися позаду, але його мозок ніколи не навчався. Він просто оглянув, що не знайдено ніяких відхилень.

Джерело: /users/1077