Австралійка представила мікрочіп для роботи з iPhone 6 + відео

Австралію вірить, що він живе життя майбутнього після імплантації мікрочипом під шкірою, щоб він міг контролювати електронні пристрої лише хвилю руки.

Ben Slater був власником радіочастотної ідентифікації мікрочіпів, розмір зерна рису, який був вставлений в руки через шприц два тижні тому в тату parlor в Мельбурні.

Причиною цього рішення директора з реклами було те, що пристрасний коханець технологічних нововведень дивиться на випуск нового iPhone 6.

Ben сподівається, що наступне покоління смартфона Apple зможе прочитати мікрочіп, імплантований в мембранах між великим великим пальцям і індексним пальцем.

Новий додаток в своєму тілі дозволить Mr. Slater відкрити вхідні двері, вимкнути світильники і зберігати особисту інформацію.

«Примітка, що ви можете зробити з чіпом, щоб зберігати контактну інформацію на ньому, щоб я просто доторкнувся до телефону з вбудованою технологією NFC і його інформація буде передана до неї», - каже Бен. Це також може викликати дію через мій телефон, наприклад, щоб включити світильники, відкрити секретні двері, які встановлюються для розпізнавання чіпа. Або що я можу, і швидше за все, буде налаштувати систему запалювання автомобіля для розпізнавання чіпа і без ключів і запуску двигуна. й

Пан Слатер заявив, що він прийняв рішення про імплантацію мікрочіпу, оскільки він завжди зацікавлений в технології майбутнього. «Я бажав імплантований чіп іскраве обговорення». «Це означає, що ми живемо в епоху, де це можливо, особливо для середнього повсякденного хлопця з Австралії, який може це зробити легко. й

Визначте, що процедура імплантації мікрочіпів була болючою, але швидко. "Я просто мав бути обережним під час двотижневого курсу відновлення не випадково перемістити його, інакше мікрочип міг розпочати подорож по руці."

Микрочип імплантація ще може стати новинкою для Австралії, але в США вона стала зростаючою тенденцією після харчової та наркотичної адміністрації дала зелене світло в 2004 році для передачі медичної інформації шляхом зносостійкої електроніки в цілому. The anticipation of iPhone 6 є настільки високою, що люди в США почали підкладку, щоб купити два тижні тому, щоб стати одним з перших, щоб доторкнутися до "футюра". й

Джерело: Letus.ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное