Mahatma Gandhi: 10 Поради щодо зміни світу

Габаритний зображення

Mahatma Gandhi не потребує детальної презентації. У Індії його ім'я оточена однаковою революцією, з якою виявляються імена святих. Весь світ знає чоловіка, який привів свою країну до незалежності від британського уряду.

1,1 км Змініть себе.

«Якщо ви хочете змінити світ, перейдемо. й

Якщо ви зміните свої думки, ваші почуття і дії зміняться. Це змінить світ навколо вас. Не тільки тому, що ви будете дивитися на ваших оточеннях через призму нових почуттів і думок, але і тому, що внутрішні зміни дозволять вам зробити речі, які ви не зробили раніше, виходячи з старого способу мислення.

2,2 км Візьміть контроль себе.

Без моєї згоди, ніхто не може завдати шкоди мені.

Як ви відчуєте і відреагуєте на щось завжди до вас. У різних ситуаціях можуть бути «типові» візерунки поведінки, але в більшості випадків можна вибрати те, що думати і відчувати себе практично що завгодно.

Можливо, це не станеться відразу або не станеться весь час, а звичаї мислення в старому вигляді буде відчуватися.

Але поступово ви усвідомлюєте, що ніхто не не зможе контролювати свої почуття і може використовувати цей спосіб мислення у вашому повсякденному житті.

3. У Загубити мене і забути.

«Слабкий ніколи не пробачає. Кування - знак міцності.

«Око для очей може засліпити світ. й

Не можна перемогти зло. Як зазначено в попередньому наконечнику, ви завжди обираєте, як лікувати щось. Як ви починаєте вдатися більше і більше до цього способу мислення, ви зможете звернутися до того, що відбувається в дорозі, що це найбільш корисно для вас і інших.

Якщо ви не пробачте, ви не пустили минулих та інших осіб, які контролюють свої почуття. Ви можете самі зателефонувати одержувачу.

4. У Якщо ви нічого не робимо, ви приїжджаєте до нічого.

«Гамунт власного досвіду варто більше ніж тонну іншої інструкції. й

Трохи можна зробити, якщо не береться дія.

Ви можете розпочати пошук solace, як говорить Ганді. Або безкінечно читання і навчання. Ви будете відчувати себе, як ви переміщаєте вперед. Але ви не будете мати ніяких реальних результатів, або вони будуть невеликими.

Для того, щоб дійсно досягти того, що ви хочете і дійсно зрозуміти себе і світу, вам потрібна практика. Книги можуть надати вам знання, але не навички. Ви повинні діяти і перевести знання в результати.

5. Умань Жити в подарунок.

«Я не хочу, щоб зробити майбутнє. Я піклуюся про сьогодення. Бог не дав мені силу контролювати те, що станеться.

Кращий спосіб подолати внутрішню стійкість, яка часто запобігає нас від дії, залишається в даний час.

Чому? Коли ви живете в даний час, ви не турбуєте про те, що йде поруч, тому що ви не можете керувати ним. А небажання діяти, яка виникає від страху майбутніх наслідків або спогадів про минулі збої, втрачає свою силу. Вона стає простіше діяти, фокусуватися на даний момент, і довести себе з найкращої сторони.

6. Жнівень Ми просто люди.

«Я оголошую, що я є звичайним чоловіком, який, ймовірно, err як будь-який смертний чоловік. Я маю на увазі, щоб визнати мої помилки і назад вниз.

«Це не дуже добре, щоб бути впевненим у собі мудрості. Варто пам'ятати, що найсильніший може показати слабкість, а мудрість може зробити помилку.

Коли ви починаєте ідеалізувати індивідів, якщо вони досягнути видатних результатів - ви ризикуєте відокремити себе від них. Ви можете відчувати, що ви, на відміну від них, ніколи не зможете досягти таких успіхів, оскільки вони так різні від вас. Тому дуже важливо ніколи не забувати, що кожен з нас є звичайною особою, незалежно від того, хто він перебуває в житті.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Застосувати необґрунтовані стандарти для людей в майбутньому тільки призведе до більш непотрібних конфліктів у світі і негативності в собі.

7. Про нас Будьте персистентними.

«Перші вони не помітили тебе, потім вони сміються на вас, а потім ви перемагаєте. й

Будьте персистентними. Згодом відторгнення навколо вас буде ослаблений, а потім зникне вівся. Ваш внутрішній опір і саморуйнівні тенденції, які витягують назад і запобігають зміні, будуть ослаблені.

Дізнайтеся, що ви дійсно хочете зробити. Це дозволить вам знайти внутрішню мотивацію, щоб триматися і знову. Однією з причин, чому Ганді використовували його метод невіольного опору, тому він і його прихильники були неймовірно стійкими. Вони просто не знають слово «страхувальник».

Якщо успіх або перемога настає так швидко, як ви хотіли б приїхати. З причин, які люди ніколи не отримують те, що вони хочуть, тому що вони відмовляються. Як правило, набагато довше, ніж вони очікували. Частина цієї неправомірної абсорбції стебла з світу по всьому світу – світ, сповнений магічних таблеток для будь-яких проблем, де в рекламних оголошеннях ви постійно обіцяєте, що ви можете значно схуднути або зробити одяг лише за 30 днів.

Нарешті, інший корисний наконечник про те, як не втратити наполегливість – не втратити почуття гумору. Це полегшить життя в найскладніших випадках.

8. У Побачити добро у людей і допомогти їм.

«Я тільки наважаю людей. Я не без гріха, і тому я не розумію себе, щоб зосередитися на помилках інших.

«Великість людини особливо очевидна в міру того, що він сприяє самопочуттю своїх колег».

«Я розумію, що він колись взяв м’язи, щоб мати можливість вести, але тепер це означає, що отримувати разом з людьми. й

У кожній людині є і хороша і погана. Але ви завжди можете вибрати, куди привернути увагу. Якщо ви хочете зробити позитивну різницю, то справа, щоб зробити, щоб зосередитися на хороших речах про людей. Це зробить ваше життя простіше, оскільки ваші відносини стають більш позитивними і приємними.

9. Навігація Будьте гармонійні, щирі і самі.

Щастя – це коли ви думаєте, скажете і робимо це в гармонії.

Однією з кращих порад щодо вдосконалення навичок спілкування є те, що потрібно почати дійсно спілкуватися і поводитися з іншими людьми. Коли ваші думки, слова та дії стають гармонійними, ви отримуєте велике задоволення. Ви відчуваєте стрибок сил і задоволення від себе.

Якщо ви дійсно щирі, люди намагаються дійсно почути, що ви говорите. Не існує помилковості, суперечності або гіпокризії у своєму виступі.

Але якщо ваші дії не відповідають те, що ви сказали, то ви почнете втратити віру, що ви можете досягти мети, а також віру інших у вас. Не лякати себе.

10. Зберігати зростання і розвиток.

«Констант розвитку – закон життя. І людина, яка завжди намагається тримати міцно створених поглядів тільки заради злагодженості, приводить себе в неправильне положення.

Ви завжди можете поліпшити свої навички, змінити звички або переглянути свій рахунок. Ви можете отримати більш глибоке розуміння природи і світу навколо вас.

Звичайно, ви не можете здатися логічно або зрозуміти, що ви робите з часу. У вас є труднощі, які допоможуть вам досягти гармонії або справжньої комунікації. Але якщо ви не еволюціонуєте, Gandhi подумав, що ви поставили себе в позицію програшу: ви підігнете за старий погляд і чіпляєте, щоб виглядати постійно, поки ви зрозуміли, що це було неправильно. Більш корисною і щасливою буде вибір шляху зростання і розвитку. Видання

Джерело: /users/1080