Як перетворити хвости биків )

- Все! Відпустка! - Нарешті! - Отець щасливий. Мами щурів.
- Коли?
- Ви не вірите! На місяць, просто за серпень!
- Урраааааапа! - Мама була щаслива, і вона може бути зрозуміла, тому що офіцер відпустки зазвичай рідко падають на літо, так як командири і начальники відпочивають влітку, а також різні задні, складські начальники та інші гончарні особи ЗС РФ. Але хто хоче зробити послугу!
до Так, син. Готуйтеся до Бабця і Дідусь. Ми повернемо хвости биків, мій батько посміхнений і виграний.
Що він означав, я не отримав його.
І сказав він точно, що він сказав.

Село було великим, будинки були великими, державні сільськогосподарські породи були також великими, а бульці розгорнулися в травах. Вони були настільки величезними. Я був трохи. Батя на першому ранку в с. виходила на вулиці, випрямляла його вуса і зважилася повністю. Неприємні запахи курчатого коопа і гнійного похолодання в повітрі, але він не плутався, і він поширився в щасливу посмішку. Після освітлення сигарету він перетягував мене по с., показує мені дитячі місця. Він боровся за перший раз над дівчиною (Не розкажи свою матір!), там він курив перший сигарет (Не курить!). Про це? А там, де відбувалися танці. О, було приємно. А над там, в цьому полі, ми були хвостики!
Чи не жарт? – Я дивився.
- Що! Звісно не. Ми так чекали для вошей - скрутили хвіст булька, щоб дитина.
Я думав. Я не схожа на ідею.
«Дуже, що ти будеш на річку?» він запитав.
- Перші хвости! - сказав батько міцно, і ми пішли на поле.
У нас кладуть очі, але не зупинилися жування. Він був старий, могутній, і зробив мене, щоб відмовитися від їжі яловичина назавжди. Дад припинив і зірвав на бульці. Я бачив свої думки і сумніви. Здавалося б, виросла людина, а потім дитинство грали в одному місці. Але з того, як я сказав, що ви отримали це. Неприємний перед сином мій.
- Хм. Це його. Ми збираємося спинитися.
до Але ти гонна шоу?
- Так, я буду... - погоджений батько і почав шукати шляхи відступу, якщо щось йде неправильно. - Дивимося, є кришка. Покрокова частина, якщо бик обертається в вашому напрямку, запустіть прямо там, океї? Це приємно.
Батько якось потертий своїми руками, потім розкочував його рукавами і займав пару кроків до бука, він знову здивився на нього з сумнівом, як ніби мислення, може він відразу ставити на роги?
Власне, лінь.
Побачивши цей погляд, мій батько припинив і копчений. Яким буде краще проводити план. Я стояв і дивився. Я можу розповісти про зовнішній вигляд батька. Але незважаючи на це, він все ще збирався і сильно відсміхається до яловичини. Як приймати бик по роги.
Бик перевернув голову, і зробляв його передній хоф. Батько цілеспрямовано очолював для своєї асеї, і навіть вдалося підняти руки для більш зручного захоплення. Здавалося б, що бик почав закруглити очі, від таких боорських намірів він навіть припинив жування, незважаючи на те, що цей дивний чоловік збирається робити.
Дад прийшов і взяв бик хвіст.
Важко описати звук, який зазвичай прописав «Му». Кульки не пошкоджують їх. Кріплення. І так, що будь-який предатор вовни себе від хребта. З Homo Sapiens є омній людині, наше волосся просто стояв на кінці. Я стрибав на моє місце і спостерігався про швидкість, на якій чотири сотні кілограмів котлет, які обертаються рігами і ховами, можуть фактично рухатися. І яка швидкість може розвиватися Homo Sapiens, відсмоктування від цього величезного смаженого яловичини.
Гумові черевики навряд чи можуть називати «Рібок» кросівки, але будь-який спринтер буде стиснений з заздрістю, побачивши, як вони спалахнулися в повітрі, в даний момент, коли Дад знизився високий старт від бульба.
Бик загинув після нього, гасивши землю гойками, і батько спробував вітер, і дуже успішно. І здаваюся успішно. По-перше, він сказав "Факс!!!" Чудова річ, але вдалося не тільки втекти, але і пристойно відірватися від переслідувача. Він в'язав в баран і розім'яти воріт.
Але що не припинило бик ...
В короткий час ми зробили самі нові ворота.

Часом пізніше, блукаючи через ячмінь, на рафтингах якого його батько вішали, бик залишився, гасить сплячі. Батько сліз, і тремтячі руки вивели нову сигарету. З одного боку він затискав його волосся. Витяг з кінчика хвоста.
«Ввголос – такий син, ми kkkrutili», він сказав мені, і запалив.
- Вітаю! - Відповідав з почуттям і соромлюся його дружнім - Ти справжній малюк!
Дад посміхався.

й