Про бідний програміст Коста

Америка, ці дні. Програмування офісу в районі Великого Яблука.
Малий, людина 20-25, але є осередком всесвітньо відомого корпорації. У сенсі найбільш непристойний варіант полягає в тому, щоб світитися як в невеликій фірмі, так і в бюрократії, як в великому.

Головний герой історії – старший програміст Стан, ака Костик. Типовий приклад російської програми, яка може писати будь-яку мову в будь-який час, але органічно не може прийти до роботи в краватці. Половина наявного коду написано в його унікальному порядку, з'ясувавши всі методології і інструкції, використовуючи всі недокументовані функції і рідкісні, як золоті нагородження, коментарі в нічниймарш Англійська. Всім відомо, що потрібно йти до нього з похилою помилкою і нерозчинною технічної проблеми - і клоп буде відразу спійманий, і проблема вирішена в самий незвичайний спосіб. З іншого боку, в моментах відпочинку, коли кожен обговорює результати гри бейсбола, Костя ромби через російські гумористичні сайти і трюки на неперекладних жартах. Я маю на увазі, не зовсім власний.
Один день, співробітники називають незвичайною відеоконференцією. Президент корпорації веде мовлення з екрану за півгодини, що нові ринкові умови диктують нові рішення, внесок кожного нескінченно цінний і перспективи більш яскравіше, ніж коли-небудь. Після цього починається скорочення.
У відділенні Костянтина заборонено кілька цінних працівників. Процедура є найбільш боорішним. Несупроводжуючий працівник отримує дзвінок від Дайв (реж. відділення): "Боб, приїжджає до мене за хвилину." У офісі крім Дайв, спеціальна тітка з відділу кадрів сидить і руки ненажертовно підготовлений порядок звільнення і висихання.
До речі, це єдина ситуація, коли працівник отримує перевірку на руках, всі інші платежі передаються безпосередньо на банківський рахунок або відправляються поштою на свою адресу. Тоді Боб, під ескортом секретаря, Бог заборонений, нічого не виправда, дається піти на його робоче місце і тремті руки зібрати фотографії дітей, тапочки і кавовий стакан в пакет, і ніхто не бачить його знову.
Вартість на ринку праці трохи вище того, що корпорація оплачує її. Але на даний момент він має тумуватний вафель з імміграційними органами, і немає способу втратити свою роботу.
Після декількох тижнів кожного телефонного дзвінка, Костик простягається на всіх письмових і неписаних правилах, йде в Дайв, пояснює ситуацію і просить в лобі, якщо він буде вогонь. Дайв, шукаючи його з найчеснішими очима у світі, сніжками і сніжками, які він не уявляв існування гілки без Бонса і якщо він коли-небудь вогневий, це буде тільки пристрасний перед Давою.
Так, Стан, " каже Ввійти в висновок, "Не біжить з головою, але йти спокійно. Яким є реліз нової версії? Ви отримали?
"Я буду," Костик відповів.
Випуск версії заплановано на інший понеділок. Що означає розподіл CD повинен бути готовим у п'ятницю. У суботу, студент контракту, спеціально зайнятий для роботи, яка не вимагає участі мозку, буде вирізати 200 примірників з розподілу, покласти їх у фірмових пакетах, відправити FedEx на дві сотні клієнтів у всіх частинах США, а з понеділка по ранку всі почнуть працювати над новою версією. Але до четверга настає велике американське смажене свято індички, після чого з півробочої п'ятниці, що Костик має намір пропустити на день народження друга. Таким чином, розподіл героїчним зусиллям всієї команди було готово до середи вечорами і урочисто захоплено до місця, де студент забере його. Паралельно, Костик вдалося завантажити і записувати кілька дисків з мультфільмами, які він довго обіцяв його нефрит.
У суботу Костик п'є мінеральну воду і йде до сестри, але знаходить, що мультфільми залишаються на роботі. Не проблема, гачок невеликий, він має ключ, і Костя йде в офіс через пустельні ранкові вулиці. Індикатор на офісному телефоні показує, що хтось залишив йому повідомлення в п'ятницю. В принципі вона може лежати до понеділка, але Котик автоматично натискає Play. Відповідна машина говорить, Стан прийшов до мого офісу вранці для перевірки. Дякую за роботу.
Костя в повному прокрутці прокручує повідомлення знову і знову. Не сумнівайтеся, що американський бюрократичний апарат змащує його і висипає шкіру. Але на відміну від Боба і інших, він випадково дізнався про звільнення заздалегідь, ніхто не знає про свій візит до офісу, студент прийде ще два години, і ідея помсти народилася. Для того, щоб зробити щось для себе так, щоб потім корпорація захопила, ховила і ховила.
Але що? Видаляє джерело? Є резервне копіювання, яке Bones не має доступу. Висаджувати деякі конкретні помилки? За два години ви не встигнете, а інші програми не знайдете ідіотів. Розгляд падає на розподіл. Легко зіпсувати його, але це буде коштувати корпорацію тільки дві сотні дутів і одного дня для перезапису і повторного повідомлення. Добре, але недостатньо. І тоді є думка.
Справа в тому, що всі програми, випущені корпорацією, починаються з анімованих екранів, на яких логотип компанії виходить з кута і розгортається в всьому екрані під музику Bravura. Кілька років тому, за ювілей компанії, графічні хлопці жартували і зробили відео, в якому чоловіча пеніса у всіх своїх анатомічних деталях вийшов на ту ж музику і в одному куті замість логотипу. Це такий ірде американський гумор. Ті, хто кине довгий час, їхня антіка забута, але на яких закинутих серверів для перегляду цього шедевра приблизно зрозуміло. Костик усвідомлює, що доля дала йому унікальну можливість ставити удар, щоб працювати в найлегальнішому сенсі слова.
Знаходило менше години, щоб знайти відео, розрізати розподіл з новим екраном Костя провела вихідні з сестрою не в турботах про втрату своєї праці, а в злоякісному антіпедації. Поверніться і знову, він уявив, що два сотні клієнтів будуть мати два сотні фаллусів на екранах одночасно, що торк буде підніматися в корпорації і що буде лівою з в'язниці.
З понеділка по п'ятнадцяти ранку Котик впевнено прогулявся в офіс директора. Тітка не знаходилися, З широким посміханням він подав конверт з перевіркою до Костика, який був загиблим: Нагорода подяки на подяки. Ви не були в п'ятницю, тому отримайте його зараз. Що не так?
- Так я не вмираю? - Я запитав Котик.
- Звісно не. Ісус, Стан, ви припинили розуміння англійської мови? Я повторю, ви не вогнете. Про нас Привіт, хтось там! Погода

У США виявилося надзвичайно захоплююче місце. Звісно, екстрена електронна пошта була відправлена на всі дві сотні адрес, які вірус невідомий на науку був знайдений на розподілі і диск повинен бути знищений з усіма запобіжниками, а завтра буде відправлено новий.
На своїх телефонах не було певних, які клієнти регулярно перевірили електронну пошту, а всі двадцять співробітників відділення задовольняли свої телефони. В кінці вдалося захопити практично все. Три або чотири фаллуси все одно вдалося відкрити, але непристойно, за цими комп'ютерами не флімують офісні дама і канцелярські щури, завжди готові посунути їх сусідом, але загартований по-справжньому почервонінням. Миротворно зуміли уникати розфарбовування, публічності та скарг на переваги.

Костя не вогневих, продовжує працювати на одній компанії. Але я, навігатор цієї історії, знаючи трохи про американський корпоративний замовлення, не раджу нікому повторити його подвиг.