679
Собачка є патологічним.
Я риболовлю. Сфери. Зростання. Місця пустелі. Дика навіть. Більше ложок можна знайти, ніж особа. Один в два. Найчастіше. Я отримав його.
Я приходжу, тому я всі. Шлях не є доріжкою. Проксимус Нитка в траві.
І всі раптові, обертаються в усіх парах. Потужний, як це.v Manicured. Язик біля. Це був час.
І в цих місцях, Rottweilers знаходяться в чотири рази рідше людей. Я отримав його. Відповідно, восьмий раз менше лука. Проксимус Для восьми мозаїки я бачив в цих місцях, це був перший Rottweiler. Я.
Ви бачили біг Rottweiler? І на тебе?
Я отримав. Я переглядаю. Що залишилося? Він прекрасно працює. Безумовно мене.
Не виглядає натурально. Не вперед, але вгору.
Він стрибає, він отримав голову.
Ну, я отримав так близько. Ні, не боїться собак. Прийняття до неадекватного пекису. І більше через господині. Тексти пісень, а це означає: Але немає ніде ще, щоб бути таким поспішним, крім обіду зі мною?
Тексти пісень, а це означає: Він мій, подушка! Я зробив таку красиву решфле. А потім. Тока трава мертва. І, шкода, морква повертається. Я шукав його і він вже за кущами. Немає нічого іншого. Річка. Це його. І луки з іншого боку. Загадка.
Тільки я знову переїхала, нута. З того ж переповнення, де собака стрибала, людина є гоночною. Я. І він працює, як це Rottweiler. Добре занурюється, пухнастий, язика на боці, і голова вниз.
Він до мене. Це Зупинка. Я зігнути руки в колінах. Хрещення. Він майже не працює. Мертвий, марафонець.
- Чоловік! Хто, хто Фах! Хто, хто Ви коли-небудь бачили собаку тут? Про нас
- Rottweiler?
- Точно! Насос! Про нас
- Я загинув сигарет за спиною до річки.
до Що таке трохи! Про нас Хто, хто Ог! Всі Я не можу!
- Він буде. Не пропустіть. Річка. Свамп. Він не буде плавати по річці.
- Фок знає його! Про нас Якщо м'яч не ебать, це буде плавати як ебать речі. Давайте мені курити, людина повільно відновлюється.
Я звернувся на сигарет.
- Чому він ламав?
- Фак! Після кулі!
- Який бал?
- Ви знаєте. Ми просто пройшли. Стоплені пісяють. Добре, це потрібно розтягнути? Шість годин в машині. Ну, я блюв кульку. Він не потребує нічого. Він змусить його до тих пір, поки він попів.
Я навчав його використовувати ці кульки з цуценя. Мета Ну, не боятися. феєрверки тих ебатьерів. Звуки, короткі, гучні. Він подає м'яч, потім або укуси або лапи. Що fucker's gonna pop. У мене є ці кулі, пов'язані з рукавичками. Що таке ебать? Чи не стрибати з ним?
Людина забрав ламку. Я чекав. Всі права. Яйця зловила вітер - собака за ним.
- Захопити тебе. Чистка вікон. Це фоліка. З повітряним повітрям. Він підробний м'яч з нісом, він ник, і він на кущах. Панчохи І лопається. Що таке ебать. На повітряній кулі ми можемо піти.
Чоловік зважився і зробив круглі очі.
- І раптом. Дивитися. Фах! Точно від цих кущів. Де ламається повітряна куля. Тільки далеко. Це fucking airship is out! Червоний Як і наша куля. Цей хлопець, він отримав щось в своєму мозку, і він трахнув!
За цим Statosrat. Я дотримую його. Фах! Не закрийте машину!
до Тут немає. Який слатостат?
до Що ви робите, людина? І він показав про свою руку за спину і догори.
Я повернувся.
З іншого боку річки, два кілометри відійти, яскрава червона величезна повітряна куля вішала в небо. Реальний. Великий Дорослі. І візуально, якщо ви думаєте про це, так, точно підібраний розмір звичайної надувної кулі від десяти метрів.
Я збитий. Як? Як я не бачив його перед?
- Дупа! - сказав чоловік. - Ви не чуєте навколо річки. Як два пальця! Він перетворився на ці кулі. Поки вона попсить, ебать буде зупинитися.
-Чай? Якщо він трахає на іншій стороні, він не повернеться назад. Не купить.
- Я недбалий. - Точно! Чи знаєте ви, де знаходиться найближчий міст?
Я знаю. Ви не знайдете його довго. Я покажу тебе. Побачимо річку першим.
Ви можете побачити далеко.
- Фак! Послухайте! І автомобіль?
до Який автомобіль?
- Джеп. Сторінка. Може бути I-- ?
- Приїхати. Населений пункт. Ми швидко. П'ять хвилин до річки.
Якщо ми замовляємо, ми побачимо. Поле на іншу сторону. Можете ви зробити.
Річка не широкий. Я піду машину. Я дивився. Або навпаки. Тільки він не слухає мене.
- Всі права. Приїжджайте. Чоловік чітко рульовий. - Fuck, слухати, подякувати Вам. Не залишаючись тут без собаки. Я живу рік.
- Ми будемо.
Я доходився до ловунів. Він отримав твердий, відтіняє його. І тоді я йшов:
до Що таке ебать? Ви, дупу?
Я дивився.
З кущів, це несправність тьмяної голови і вичавлення місця, де більшість собак мають хвіст, вологий як тузик, поороно рулетка.
- Приїхати сюди, син! Зайдіть! блаженний щасливо і поганий щастям. - У мене є гонна купівля великогабаритних трюків!
До того, як ми досягали десяти ніг, собака раптом припинилася. Повернувшись до річки. Зібрав голову і злий і злий. Тоді я сидів на мене. Дивитися наш шлях. І природно, в моєму голосі, я кричав.
Там, поза річкою, висока в небі, це не зрозуміло, що вітер величезний червоний повітряний куля заспокійливий.
Рокетмен
Я приходжу, тому я всі. Шлях не є доріжкою. Проксимус Нитка в траві.
І всі раптові, обертаються в усіх парах. Потужний, як це.v Manicured. Язик біля. Це був час.
І в цих місцях, Rottweilers знаходяться в чотири рази рідше людей. Я отримав його. Відповідно, восьмий раз менше лука. Проксимус Для восьми мозаїки я бачив в цих місцях, це був перший Rottweiler. Я.
Ви бачили біг Rottweiler? І на тебе?
Я отримав. Я переглядаю. Що залишилося? Він прекрасно працює. Безумовно мене.
Не виглядає натурально. Не вперед, але вгору.
Він стрибає, він отримав голову.
Ну, я отримав так близько. Ні, не боїться собак. Прийняття до неадекватного пекису. І більше через господині. Тексти пісень, а це означає: Але немає ніде ще, щоб бути таким поспішним, крім обіду зі мною?
Тексти пісень, а це означає: Він мій, подушка! Я зробив таку красиву решфле. А потім. Тока трава мертва. І, шкода, морква повертається. Я шукав його і він вже за кущами. Немає нічого іншого. Річка. Це його. І луки з іншого боку. Загадка.
Тільки я знову переїхала, нута. З того ж переповнення, де собака стрибала, людина є гоночною. Я. І він працює, як це Rottweiler. Добре занурюється, пухнастий, язика на боці, і голова вниз.
Він до мене. Це Зупинка. Я зігнути руки в колінах. Хрещення. Він майже не працює. Мертвий, марафонець.
- Чоловік! Хто, хто Фах! Хто, хто Ви коли-небудь бачили собаку тут? Про нас
- Rottweiler?
- Точно! Насос! Про нас
- Я загинув сигарет за спиною до річки.
до Що таке трохи! Про нас Хто, хто Ог! Всі Я не можу!
- Він буде. Не пропустіть. Річка. Свамп. Він не буде плавати по річці.
- Фок знає його! Про нас Якщо м'яч не ебать, це буде плавати як ебать речі. Давайте мені курити, людина повільно відновлюється.
Я звернувся на сигарет.
- Чому він ламав?
- Фак! Після кулі!
- Який бал?
- Ви знаєте. Ми просто пройшли. Стоплені пісяють. Добре, це потрібно розтягнути? Шість годин в машині. Ну, я блюв кульку. Він не потребує нічого. Він змусить його до тих пір, поки він попів.
Я навчав його використовувати ці кульки з цуценя. Мета Ну, не боятися. феєрверки тих ебатьерів. Звуки, короткі, гучні. Він подає м'яч, потім або укуси або лапи. Що fucker's gonna pop. У мене є ці кулі, пов'язані з рукавичками. Що таке ебать? Чи не стрибати з ним?
Людина забрав ламку. Я чекав. Всі права. Яйця зловила вітер - собака за ним.
- Захопити тебе. Чистка вікон. Це фоліка. З повітряним повітрям. Він підробний м'яч з нісом, він ник, і він на кущах. Панчохи І лопається. Що таке ебать. На повітряній кулі ми можемо піти.
Чоловік зважився і зробив круглі очі.
- І раптом. Дивитися. Фах! Точно від цих кущів. Де ламається повітряна куля. Тільки далеко. Це fucking airship is out! Червоний Як і наша куля. Цей хлопець, він отримав щось в своєму мозку, і він трахнув!
За цим Statosrat. Я дотримую його. Фах! Не закрийте машину!
до Тут немає. Який слатостат?
до Що ви робите, людина? І він показав про свою руку за спину і догори.
Я повернувся.
З іншого боку річки, два кілометри відійти, яскрава червона величезна повітряна куля вішала в небо. Реальний. Великий Дорослі. І візуально, якщо ви думаєте про це, так, точно підібраний розмір звичайної надувної кулі від десяти метрів.
Я збитий. Як? Як я не бачив його перед?
- Дупа! - сказав чоловік. - Ви не чуєте навколо річки. Як два пальця! Він перетворився на ці кулі. Поки вона попсить, ебать буде зупинитися.
-Чай? Якщо він трахає на іншій стороні, він не повернеться назад. Не купить.
- Я недбалий. - Точно! Чи знаєте ви, де знаходиться найближчий міст?
Я знаю. Ви не знайдете його довго. Я покажу тебе. Побачимо річку першим.
Ви можете побачити далеко.
- Фак! Послухайте! І автомобіль?
до Який автомобіль?
- Джеп. Сторінка. Може бути I-- ?
- Приїхати. Населений пункт. Ми швидко. П'ять хвилин до річки.
Якщо ми замовляємо, ми побачимо. Поле на іншу сторону. Можете ви зробити.
Річка не широкий. Я піду машину. Я дивився. Або навпаки. Тільки він не слухає мене.
- Всі права. Приїжджайте. Чоловік чітко рульовий. - Fuck, слухати, подякувати Вам. Не залишаючись тут без собаки. Я живу рік.
- Ми будемо.
Я доходився до ловунів. Він отримав твердий, відтіняє його. І тоді я йшов:
до Що таке ебать? Ви, дупу?
Я дивився.
З кущів, це несправність тьмяної голови і вичавлення місця, де більшість собак мають хвіст, вологий як тузик, поороно рулетка.
- Приїхати сюди, син! Зайдіть! блаженний щасливо і поганий щастям. - У мене є гонна купівля великогабаритних трюків!
До того, як ми досягали десяти ніг, собака раптом припинилася. Повернувшись до річки. Зібрав голову і злий і злий. Тоді я сидів на мене. Дивитися наш шлях. І природно, в моєму голосі, я кричав.
Там, поза річкою, висока в небі, це не зрозуміло, що вітер величезний червоний повітряний куля заспокійливий.
Рокетмен