346
Зниження в теплих зонах або скільки коштує життя в В'єтнамі?
РСкільки коштує місяць в В'єтнамі?На жаль, сьогодні ми розраховуємо конкретну вартість проживання на прикладі Nha Trang, яка зараз є наступною точкою проживання в моїй тривалій подорожі в Азія.
Я не зробив такі розрахунки, як зрозуміло, що вони схильні до нуля порівняно з життям Росії.
Багато хто хотів би жити в плодовому рай на морі цілий рік, але чутки повні, що за кордоном дорогий, це правда?
Ми беремо на об'єктивне порівняння сирої їжі, яка орендує житло в Томську та Нху Транг.
Основні витрати на проживання за кордоном:
- Вартість оренди
- Оплата харчування
- Візи
- Транспортні витрати
- Одяг та предмети для дому
Оплата за оренду.Двокімнатний будинок, якщо можна знайти $250. Пристойна квартира можна орендувати за однакові гроші.
На даний момент я живу в в'єтнамському будинку, який 5-поверховий міні-готель, що означає сімейне життя на першому поверсі, а відпочинок в оренду. Це в основному звичайний в'єтнамський будинок, і я дуже люблю його, так як я не дуже люблю доріжок готелів, де я жив, коли я пішов в Азію на пакетних турах. Я віддаю від природи
Я вибрав його тому, що це чудово збалансовано - є дерево, що охоплює вікна з сонця, велика кімната, велика лоджія, два великі ліжка, другий поверх, хороший інтернет, і що я хотів про це ринок, який має багато номерів. Всі фрукти і 20 видів зелені цілий рік круглий доля 100 метрів від будинку! Море з великим пляжем - все700мІ сказали мені платити за це.до $200 місяць!
Інтернет, e-vo, мийка і зміна постільної білизни, прибирання входить в ціну оренди.
Порівняти:в Томську, де я жив, якщо у вас немає нормальної однокімнатної квартири можна орендувати $400.
Харчування.Тепер я буду описати приблизні ціни на їжу на нашому ринку, де я купую в'єтнамську сьогодні:
Всі ціни за 1 кг:
- Лічей 40п.
- Яблуні 52p.
- Манго 35п.
- Дурян, 25п.
- Шампеди, 25п.
- Авокадо - 35п
- Рамбутани 25п.
- Кавун 15п.
- ананас (1 шт) - 17п.
- Папая 35п.
- Огірки 17p.
- Помідори 17p.
- Морква 20п.
- Кульки 25п.
- гарбуз 22р.
- Зелень близько 20 видів пені.
- Сік свіжовичавленого цукрового буряка з вапном - 18p. скло
- Вода 1,5 л зворотного осмосу - 17p Таким чином, середня ціна за 1 кг про 30п.
Візьміть, наприклад, щоб ви їсти 4 кг фруктів в день, він обійдеться вам 150 р. в день і 4500 р. в місяць.
Питна вода В середньому 1,5 пляшки на добу 800р в місяць.
Візові збори.росіяни не потребують візи до 15 днів. Подовження візи на 3 місяці варто$35. Після того, як двічі відреставрувати візу, необхідно залишити країну і в'їхати назад і вперед за такою ж схемою.
Транспортні витрати.Громадські перевезення не скрізь. 95% населення В'єтнаму подорожує на мотоциклах. Я купив хороший мотоцикл за $ 350 і тепер ви можете отримати в будь-якій точці міста за 15 хвилин. Займає мене близько 400p для бензину.
Витрати на одяг.Все, що вам можливо, буде потрібно тут цілий рік, трепка, пара шортів і 4 футболки. Їхня ціна настільки смішна, що навіть з урахуванням цього предмету витрат не потрібно. Коли я пішов тут, я мав весь магазин одягу в Росії - взимку, влітку, восени і т.д.
І ви, ймовірно, мають однакову ситуацію. Цей одяг не потрібно на всіх.
Отже, давайте підсумок:Nha Trang, 2014, Серпень, основні витрати
- Корпус - 7000п
- Ідеальне харчування тільки з дерева і ліжка + вода - 5300р
- Віза - 430р
- Газолайн на велосипеді 400p.
- Одяг нехтують
- Морські та гори для нічого
Для порівняння, Томськ :
- Проживання - (якщо ви орендуєте) - 15000
- Не довершена їжа.+ вода - 12500р 18500р.й
- Газолайн на машині - 3000
- Одяг - добре, візьміть принаймні - 20000 рублів. за рік, в місяць 1600.
Тут виникає енциклопедія на кліматі, де я народилася:
Клімат:
Континентал. Продовжені помірно холодні зими. Середня тривалість зими в області 170 днів на рік. Середня температура січня становить близько -20 градусів. Але є замерзання до -55. Літо помірно теплі і короткі.
ДетальнішеГоловна Літо - 3 тижні на рік, потім - підготовка до зими
Ось результати, висновки, друзі, як кажуть, робити тільки ви.
Джерело: denisterentyev.ru/
Цікавий досвід або як виростити троянду з насіння
Як нагріти будинок з нормальними водними прапорами