311
Токсичні та псевдоходові думки
У будь-якій популярній психологічній книзі ви знайдете поради, що основа здорового психологічного стану є хорошими позитивними думками. Погані думки знищують наше здоров'я і не тільки наше психічне здоров'я. Зберігати себе в хорошій психологічній формі – психогігієнічна. Про це говорять багато, але це по суті сферична коня в вакуумі. Тимофія Багато людей приділяють поганим негативним думкам з «критичними» думками і «негаммерними» мисленням. Вважаю, що якщо ви робите добре, то ви просто не розумієте щось в житті. І коли ви бачите, що є потоки домішок навколо вас, ви бачите. Ласкаво просимо до реальності. Деякі люди так зацікавлені в пошуку цих домішок. Не вдається людям довести, що це не корисно в цілому. Все більше, коли він знайшов шматок ... це дуже ... і зважився з задоволеністю і пішов в пошуку нового шматка.
Про те, що викликає страх, або навіть якийсь негативний. Цей спосіб мислення називається токсичним. Про себе, про світ, про інші. Все, що крокоди, планета є про померти, і я нічого.
Багато людей мають цей стиль мислення, хоча на перший погляд це не раціонально. Після всього, іноді мозок витрачає більшу частину денного мислення про все це негативно. Він має сенс. Негативні думки корисні в деяких варіантах, тому що вони є важливим способом запобігання неприємностей або вирішення проблеми. Наше тіло підтримує цю схильність мислення. Це, якщо індивід вважає поганим, і розробляє схему, як «поганий», щоб уникнути, людина отримує допамінову цукерку для своєї роботи.
Але цукерки допаміну є те, що можна легко відійти. Ви можете запрошувати всі види пристрастей для себе та інших. І для багатьох цей процес дуже простежений. Неважливо для мозку, чи є реальна небезпека або вона просто вигадана з голови, і що людина вирішила «Зберегти». Щоб приховати, замерзнути в терорі, щоб вбити сусідів, які заважають сну – для мозку все те ж саме. Ви зносите допамін.
Але допамін не тільки для задоволення, він також необхідний для пам'яті. Будь-який, що вас залякає, і дає вам задоволення негайно відправляється до водойми довгострокової пам'яті. Більш того, якщо ви дійсно боїтеся... Я. Ви якісно злякаєте себе, тоді ваша амігдала дав акселераторський удар до всієї страшної ідеї і розтопила цю інформацію в одному магазині пам'яті.
Тепер уявіть, що людина, яка накопичується в собі будь-який негативний, і росить, буквально до вершини його пам'яті заповнюється негативними враженнями, що амигдала не говорить його забути, враховуючи їх як життєва інформація.
Що я маю на увазі. Ви кажете чоловіка, який ви розумні, талановиті, перспективні. І він зловив очі в запаленні і сказав: Приходьте! Я завжди був приступним, безперечно. Що ви сказали мені? Я знаю себе краще. І тоді я починаю сперечатися, ні, я найгірший. І відчувається, що людина не привертає увагу, не привертаючи уваги. Все, що знає про себе, це все, що він має пам'ять.
Але є люди, які роблять гроші на дуже великий допамін цукерки. Це, коли вони думають щось погане звичало, вони використовують певну стратегію мислення, після чого вони сильно і приємно ходять. Ця стратегія є своєрідною плою, яка фактично призводить до нічого продуктивного, крім виходу допаміну.
Це думки, що
Зробіть нам, відчуйте себе, важливо, вправо, коли ми дбаємо, попереджаємо, працюємо для інших, коригуємо і поліпшуємо інші
Зроби нас добре, тому що ми – це «кращий ніж». Вони зосереджені на тому, наскільки добре ми і наскільки погано.
ми не змінюємо, не виростаємо над собою, не борючись з нашими поганими звичаями, дозволяючи собі поводитися невідповідно (наприклад, ізолювати когось)
Подаруйте нам помилкове почуття інтимності, коли ми йдемо
Подаруйте нам можливість збивати і шукати гілля.
У нас виникають почуття відступу, гніву, розчарування, які легко розглядаються з усіх боків, знову і знову, і не мають схильності до згасання або вирішення проблеми.
Більш конкретні приклади таких думок і заяв:
1,1 км Натхнення і скаржаться ("Чи це знову, коли це над")
2. Заряди
3. У Проксимус
4. У Блокування повідомлень ("Я не хочу сказати, що це сталося, тому що вона буде upset")
5. Умань Збереження інших ("Не знаю, що це краще для неї") Ми робимо одне, а потім інше.
6. Жнівень Дощ гра
7. Виправлення ("Я до / не робити це, просто тому що ... Якщо було ..., то без стану я міг ..., і поки це не є)
Це називається «псевдо-добрих думок». Вони роблять заспокійливий ефект, але насправді не призводять до вирішення проблеми. В принципі людина може використовувати їх в одному варіанті (як перший крок), коли після допамінової винагороди він все ще сидить і думає про те, що робити з цією проблемою. Вони стають реальною патологією, коли після почуття рельєфу людина перестає рухатися до вирішення ситуації.
Наприклад, страшна ситуація, чоловік зрадився з другом. Що в голові зраджена дружина:
"Діти чоловіка, подруга укусу",
«Я ніколи не роблю це, бо я краще. й
«Діти не повинні знати, оскільки вони не можуть нести його. й
Я був жертвою, вони захотіли, боляче, зловживали мої почуття.
«Я скажу всіх, хто ідіот чоловік є і ex-girlfriend of a bitch. й
В цілому, хоча потік цих думок не призводить до вирішення проблеми, так як це може дати тимчасовий спокій, щоб вирішити, що робити далі. Хоча я нагадую вам, що непродуктивність цього думаного потоку додається до того, що він міцно вбирається в пам'ять. Найголовніше не давати в спокусі продовжити і повторювати всі ці стратегії протягом багатьох років.
Крім того, людина, яка дуже творча істота і починає прикрашати свої думки з усіма видами додаткових гаджетів. Наприклад, узагальнення: «Всі чоловіки є бастарами», «Я завжди знаходився», «Друг в будинку – це потенційний освячення чоловіка», і т.д.
Поступово людина знаходить свій невичерпний потік допаміну в негативних думок. Його все вже спрямований на пошук ситуацій, людей, які дозволять йому годувати. Вони перекладають події лише одним способом. І хоча, по суті, можна буде отримати допамін в більш простий спосіб, наприклад, для задоволення відносин, дружби, любові, зв'язку на прямій основі (тобто я люблю і я добре), мозок вже перетопив ці обмотки і робочі середовища для отримання допаміну. І навіть якщо ви повинні знайти справжню любов і стосунки, мозок буде діяти через страхи, відступи, пошук хитрощів, звинувачень, підозр і т.д. Про нас
Таким чином, у вас виникнуть токсичні мислення та псевдо-добрі думки, чим більше ви зміцните ці нейромережі. Після того, як мозок знищує зв'язки, які зробили, ви відчуваєте себе більш нормальним способом. Це, звичаї токсичного мислення вимкнено з більш позитивного сприйняття світу.
Добре, психогіганна ... це просто про те, що потрібно подивитися на голову. Поставити все для того, щоб відстежити псевдо-гоод і токсичні думки і багато іншого. Не дозволяйте їх зміцнити зв'язки. У невеликій матерії, якщо ви перестаєте використовувати ці стратегії, мозок зупиниться зміцнювати їх, а потім повністю розібрати запасні частини. Вони будуть використовувати простіші і коротші.
Наталя Штисон
Джерело:karpachoff.com
Джерело: /users/1077