7 Поради про те, як зробити гарний стіл

р.

Так сталося, що моя родина завжди приділила особливу увагу гарній послузі навіть наймодніші домашні страви. Увечері її улюблений бабуся подається на столі згідно з усіма правилами етикету: постарий білий скатертини, пластини для хліба, столові прилади ... З тих пір багато води протікали, я апологізую для банальності, але єдине, що залишився незмінним, - це моя любов до красивого столу.

Шановні, якщо ви хочете їсти не тільки смачними, але й красивими, а й щасливими поділитися своїми порадами.

1,1 км Почнемо по серці. Тканина дуже популярна в домашньому кухні. Звичайно, це практичне, швидко миється, скатертини можна мити в машинці. А ще, раджу у вихідні дні на сімейних вечерях, щоб змінити таку скатертину до красивого, крохмалю та добре прасувати. Поведи мене, це подарує більш комфорт і деяку урочистість у вашому домі.

2,2 км Рекомендуємо подавати столик з білими стравами.

З одного боку, білий - простота, з іншого - ніжність, консистенція, а також чудова можливість грати з зеленню і приправами на всю поверхню страви.

3. У Особисто я люблю, коли на столі будь-який приготований спочатку, другий, третій і компотний подається не кожному окремо, але спочатку в загальній страві. Борщхт або бульйон - в супі, салат - в салатній чаші, чорниці або кажанах пюре - на блюдо, компот або фрукти - в деканті.

Я також подаємо соуси окремо. По-перше, це красива, і по-друге, здається дуже приємна для мене процес розгортання кулінарних шедеврів всім присутнім на столі. Одне з вас захоче більше борщу і менше сметани, інші воліє кажану салату без картопляного пюре, а хтось омній і цю якість завжди радує вас.

4. У Дуже важливо при послужіння і декоруванні страв – колір і колір. Біла тарілка з їжею повинна відтворювати і бекконувати не тільки смачним запахом, але і з цілим зовнішнім виглядом. Після того, як ви хочете спробувати пропоновані страви. Наприклад, якщо на блюдо ви кладете всю ту ж пюре, а зверху веальної печінки з обсмаженою цибулею, то фарба явно не достатньо, хоча аромат смаженої цибулі поодинці викличе непристойне бажання взяти зразок.

Легко закріпити. Наріжте дрібну кріп, петрушку, зелену цибулю і посипте зверху, а також трохи по краях. Візьміть помідор, наріжте тонкими кругами і прикрасить однакові краї пластини. Войла!

5. Умань При подачі страв з риби або морепродуктів не забудьте про лимон або вапно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

З овочів відмінним супутником риби стане огірок, грильовані кабачки або кабачки. Але я віддаю солодкий болгарський перець м'ясними стравами або куркою. Краще взяти червоний, жовтий і помаранчевий. Зелений також можна з стейвкою, але не з випічкою. Не очищається і ви відходите багато часу і нервів. Баклажан ідеально підходить для риб, м'яса та курки.

6. Жнівень Коли ви починаєте подавати блюдо, ви повинні знати найважливіше правило. Подача починається в середині і йде вгору, а не розкладання по краях пластини. Якщо ви ви виготовили котлети, то виконайте його в центрі, зліва направо і зверху. З одного боку викласти гарнір, а на інший зелений салат або просто свіжі овочі з зеленню.

7. Про нас Останнім часом приготуванні курчат тютюну, elderberry або риби почав подавати їжу не на тарілках, а на великих дерев'яних дошках. Я люблю цей сільський сільськогосподарський стиль. На дошках можна також подавати не тільки сири з виноградом і сушеними фруктами, але і асортиментом хліба. На дошці можна покласти чашки з соусами, гірчицею, хріном і аджикою.

Просто пам'ятайте, що кожен соус потребує особистої ложки. До супу льоду, до салату спеціальні ложки на довгих ручках (якщо ні, візьміть два їдальня), до спекотної великої ложки і виделки.

Джерело: domashniy.ru/