335
7 Поради про те, як зробити гарний стіл

Так сталося, що моя родина завжди приділила особливу увагу гарній послузі навіть наймодніші домашні страви. Увечері її улюблений бабуся подається на столі згідно з усіма правилами етикету: постарий білий скатертини, пластини для хліба, столові прилади ... З тих пір багато води протікали, я апологізую для банальності, але єдине, що залишився незмінним, - це моя любов до красивого столу.
Шановні, якщо ви хочете їсти не тільки смачними, але й красивими, а й щасливими поділитися своїми порадами.
1,1 км Почнемо по серці. Тканина дуже популярна в домашньому кухні. Звичайно, це практичне, швидко миється, скатертини можна мити в машинці. А ще, раджу у вихідні дні на сімейних вечерях, щоб змінити таку скатертину до красивого, крохмалю та добре прасувати. Поведи мене, це подарує більш комфорт і деяку урочистість у вашому домі.
2,2 км Рекомендуємо подавати столик з білими стравами.
З одного боку, білий - простота, з іншого - ніжність, консистенція, а також чудова можливість грати з зеленню і приправами на всю поверхню страви.
3. У Особисто я люблю, коли на столі будь-який приготований спочатку, другий, третій і компотний подається не кожному окремо, але спочатку в загальній страві. Борщхт або бульйон - в супі, салат - в салатній чаші, чорниці або кажанах пюре - на блюдо, компот або фрукти - в деканті.
Я також подаємо соуси окремо. По-перше, це красива, і по-друге, здається дуже приємна для мене процес розгортання кулінарних шедеврів всім присутнім на столі. Одне з вас захоче більше борщу і менше сметани, інші воліє кажану салату без картопляного пюре, а хтось омній і цю якість завжди радує вас.
4. У Дуже важливо при послужіння і декоруванні страв – колір і колір. Біла тарілка з їжею повинна відтворювати і бекконувати не тільки смачним запахом, але і з цілим зовнішнім виглядом. Після того, як ви хочете спробувати пропоновані страви. Наприклад, якщо на блюдо ви кладете всю ту ж пюре, а зверху веальної печінки з обсмаженою цибулею, то фарба явно не достатньо, хоча аромат смаженої цибулі поодинці викличе непристойне бажання взяти зразок.
Легко закріпити. Наріжте дрібну кріп, петрушку, зелену цибулю і посипте зверху, а також трохи по краях. Візьміть помідор, наріжте тонкими кругами і прикрасить однакові краї пластини. Войла!
5. Умань При подачі страв з риби або морепродуктів не забудьте про лимон або вапно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
З овочів відмінним супутником риби стане огірок, грильовані кабачки або кабачки. Але я віддаю солодкий болгарський перець м'ясними стравами або куркою. Краще взяти червоний, жовтий і помаранчевий. Зелений також можна з стейвкою, але не з випічкою. Не очищається і ви відходите багато часу і нервів. Баклажан ідеально підходить для риб, м'яса та курки.
6. Жнівень Коли ви починаєте подавати блюдо, ви повинні знати найважливіше правило. Подача починається в середині і йде вгору, а не розкладання по краях пластини. Якщо ви ви виготовили котлети, то виконайте його в центрі, зліва направо і зверху. З одного боку викласти гарнір, а на інший зелений салат або просто свіжі овочі з зеленню.
7. Про нас Останнім часом приготуванні курчат тютюну, elderberry або риби почав подавати їжу не на тарілках, а на великих дерев'яних дошках. Я люблю цей сільський сільськогосподарський стиль. На дошках можна також подавати не тільки сири з виноградом і сушеними фруктами, але і асортиментом хліба. На дошці можна покласти чашки з соусами, гірчицею, хріном і аджикою.
Просто пам'ятайте, що кожен соус потребує особистої ложки. До супу льоду, до салату спеціальні ложки на довгих ручках (якщо ні, візьміть два їдальня), до спекотної великої ложки і виделки.
Джерело: domashniy.ru/
Палянка – молдавське село, яке зберігає традиції
Компанія «Швейцарська компанія» запроваджує повну лінійку текстильних виробів