322
Біла риба запечена з хребтом
Сьогодні це чоловічий день і ми готуємо справжню їжу. Ця страва є одним з моїх улюблених: вони просто люблять фаршировані білої риби.
Дуже часто я купую наповнювача - рибу схожу на фланг.
Ця риба має дуже ніжну фактуру, приготовану за 15 хвилин і не має яскравого рибного запаху.
На мій погляд, потрібно послужити таку рибу на звичайний день і на найважливішому святі, готувати? Давайте спробуємо!
Потрібно: (3 порції)
3 білих рибних філе
1/2 склянки (250г) замороженого хребта
1/2 цибулини
2 ст. л. лимонного соку
Чорний перець, сіль (для дітей без солі)
Оливкова олія
Нагрів духовки до 175C/350F.
Обробити рибу соком, перцем, сіллю. Вирізати цибулю.
Заливаємо трохи масла на сковороді і пришийте цибулю хребтом. Цибулю повинна стати прозорою і хребта повинна відтати.
Змащуємо форму маслом, кладемо рибу там. Ми покладаємо начинку на кожному філе і загортаємо її. Покладіть шматочки філе один до одного, якщо раптом, через різницю у формі знизиться. Поставте в духовку 15 хвилин.
Дядько! Скульптура, ароматна і смачна риба на столі!
Бон привіт!
Джерело: aslida.com
Дуже часто я купую наповнювача - рибу схожу на фланг.
Ця риба має дуже ніжну фактуру, приготовану за 15 хвилин і не має яскравого рибного запаху.
На мій погляд, потрібно послужити таку рибу на звичайний день і на найважливішому святі, готувати? Давайте спробуємо!
Потрібно: (3 порції)
3 білих рибних філе
1/2 склянки (250г) замороженого хребта
1/2 цибулини
2 ст. л. лимонного соку
Чорний перець, сіль (для дітей без солі)
Оливкова олія
Нагрів духовки до 175C/350F.
Обробити рибу соком, перцем, сіллю. Вирізати цибулю.
Заливаємо трохи масла на сковороді і пришийте цибулю хребтом. Цибулю повинна стати прозорою і хребта повинна відтати.
Змащуємо форму маслом, кладемо рибу там. Ми покладаємо начинку на кожному філе і загортаємо її. Покладіть шматочки філе один до одного, якщо раптом, через різницю у формі знизиться. Поставте в духовку 15 хвилин.
Дядько! Скульптура, ароматна і смачна риба на столі!
Бон привіт!
Джерело: aslida.com