6 Простий, але ефективний спосіб перетворити непристойний ситуатив у вашому бенефіті

Всі помилки Повністю нормально. Але як правильно реагувати на них - це зовсім інше питання.

Покажіть, що ви приїжджаєте на весілля вашого найкращого друга в штани, які дуже великі для вас і завжди намагаються збити. Ви якось управляти, щоб тримати їх на місці, але раптом, то ви знаходитесь в центрі уваги, хтось дитина тягне ваші штани і штани миттєво десь на рівні коліна. У вас є тільки одне бажання: щоб зникнути і ніколи не зустрітися з свідками вашого сором'язливого.

Інша справа, ви позапланову дівчину, і ви прихильнитеся двома хлопцями. Якщо ви не можете зробити вибір. Звісно, хлопці не знають одне одного. А потім є «патч» і вони обидва закінчуються перед своїми дверима з букетами. Ви відчуваєте себе повністю зруйнованою. Або, скажеш, у вас є дуже складні відносини з босом, праска леді, яка завжди нещастя з вашої роботи. Ви впевнені, що вона є в "ідеальну позицію", хоча вона не говорить про це. А один день, коли бос знаходиться в більш-менш гарному настрої, ви досить випадково видалили: «Привіти!» А коли ви очікуєте, щоб бути поповненими? Увімкніть паузу, після чого з'являються сльози в очах. Увімкніть, що вона отримала набагато краще. Ви хочете впасти через землю.

Ще одна ситуація: ви повинні підготувати розмову на тему, де ви любите рибу в воді. Так як ви знаєте матеріал так само, ви вирішили не записувати майбутній виступи і не обійтися навіть цими. Так ви йдете перед аудиторією, ви відкриєте рот, і ви розумієте, що ваша голова повністю порожній. Чистий шифер. Ви запікаєте.

Життя сповнена помилок і незручних ситуацій, це частина нормального повсякденного життя. Але якщо помилки є загальними, чому ми відчуваємо так погано, коли ми робимо їх?

Психолог Сильван Томкінс, один з перших дослідників людських емоцій, вважав, що найчастіше ми відчуваємо паління почуття сорому щодо ситуації, з якою ми спочатку очікуємо позитивних емоцій, коли на шляху до задоволення є якась несподівана перешкода. І по-справжньому з'являється кошмар.

До тих пір, поки вчені дізналися, як записувати активність мозку, Томкіни прийшли до висновку, що в таких моментах на фізіологічному рівні, що відбувається, що наші підсвідомі інтерпретації як «конфузія».

Звісно, в багатьох випадках ми робимо помилки – робимо речі, які ми не робимо, або не робимо речей, які ми повинні зробити. Але розуміння фізіологічних і хімічних компонентів можна допомогти вам навчитися впоратися з негативними емоціями.

Недавнє неврологічне дослідження підтвердило теорію Томкінів, що в умовах «несенаріо», наш мозок або «фокус на негативному результаті і сприймати його як проблема, яка повинна бути адресована, або реагувати на неприємну ситуацію як загроза». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Так як ми можемо боротися з гасінням, гасінням ситуацій і навіть користю від власних помилок?

Нижче ви знайдете шість порад, які спробували і допомогли багато людей:

1,1 км Якщо ви зробили помилку – скажте, на роботі намагайтеся зрозуміти, що було зроблено неправильно. Якщо є «вимірювані обставини» – ви можете спробувати пояснити їх своїм перевагам, але приготувати до того, що ви не будете чути, і якщо вони не відразу ж не повинні. З іншого боку, не поспішайте посипати голову золи. Якщо, наприклад, ви не змогли презентувати презентацію, ви можете сказати щось схоже, «Я дуже думав, що я був добре підготовлений». Але я не розумію, що я був настільки збуджена перед аудиторією. Під час «ауту» фокусується на виявленні того, що можна зробити принаймні частково виправити ситуацію. Послухайте всі критики і не скаржайтеся. Так, і наступного разу, намагайтеся готувати краще.

2,2 км Якщо ви випадково болить когось, апологізуйте, якщо є така можливість У разі явної вагітності боса, ви можете прийняти момент, коли ви разом і скажете щось, як «Я дуже ембаррасований, я не маю на увазі, щоб скасувати вас на всіх». Ось тільки, що моя сестра і дружини двох моїх друзів вагітні, і тепер я бачу мами-буту всюди. Можливо, вона буде приймати вашу апологію, але вона все ще буде виглядати на вас з диском. Цей інцидент повинен навчити вас думати, перш ніж говорити.

3. У У випадку з двома хлопцями допомогло дівчатам, з якою вона дійсно трапилася, зрозуміти свої почуття, перестати фокусувати хлопці і торкнутися сумнівами себе. У той же час, вона втратила одне або як своїх шанувальників, так і незручність мати двох молодих чоловіків на двері. Але іноді це тільки тістечка, які можуть відкрити наші очі. Героїн цієї історії, наприклад, тільки в цій точці зрозумів, що вона не потребує серйозних відносин з будь-яким з дружників. Може бути, вона не любила будь-якого з них, або, можливо, вона не дозріває, щоб підключити її життя з ким-небудь. Що б це було, але неприємна ситуація з часом допомогла зрозуміти себе.

4. У Поговорити людям - друзі, родичі, ті, які ви довіряєте Але будьте обережні, щоб бути чесними з колегами - безтурботні заяви можуть грати в жорстокий жарт з вашої репутації.

Комунікація дозволить позбутися від дискомфорту, принаймні в частині. Хтось може допомогти вам вийти з важкої ситуації. Нагадуйте, що кожен робить помилки, не просто ви. Почуття себе і нехай йти з ситуації.

5. Умань Пам'ятайте, що ваші помилки швидко стираються з пам'яті інших людей, крім того, що ви дійсно боляче когось, але навіть в цьому випадку, якщо ви дійсно apologized і спробували виправити ситуацію, прийняти наслідки вашої помилки, як це і спробувати рухатися далі. Не всі знають, як пробачити, нічого не можна зробити.

6. Жнівень Якщо ви спробували все і нічого не допомагаєте або не працюєте для вас, нагадайте собі, що сором'язливість і незручність, як і всі людські емоції, тимчасові. Змінити фізіологічні та емоційні аспекти проблеми. У «маменті» все можливе, щоб запобігти паніку від провідних себе. Просто почекайте. Трохи простає час і гірке відчуття залишить вас.

Джерело:publy.ru

Джерело: /users/1077