321
5 хороших причин повільно харчуватися
Основна проблема нашого часу є вічною відсутністю часу і постійною щіткою. Коли настає час, ми швидко ковтати їжу і бігти.
Це призводить до хронічного накопичення стресу і шкоди здоров'я.
Якщо один день ви вирішили поїсти повільно, ваш спосіб життя зміниться. Чи складно? Не всі. Вам не потрібно ніяких нелюдських зусиль: ви вкусите невелику частину, подрібніть її акуратно і повільно, розтягуючи задоволення їжі.
Спробуйте смачну страву, щоб ви зрозуміли, наскільки смачними будуть страви.
Ви можете почути про рух Slow Food, який виник в Італії кілька десятиліть тому. Повільна їжа є протилежною їжею.
«З метою ведмедя ім'я Хомо Сапіренса з гідністю, людина повинна позбутися від суєти і хати, вони неминуче призведуть до вимирання людини. й
Якщо ви прочитаєте проявляється Slow Food Motion у своїй вазі, ви знайдете, що це не просто про здоров’я, а й про інший спосіб життя загалом. Якщо ви приймаєте ці постоли або ні, це не заважає знайомитися з перевагами повільного вживання їжі:
Втрата ваги. Вирощування кількості досліджень, які свідчать про те, що шляхом їжі повільно, ви споживаєте менше калорій. Цей факт тільки досить втратити до 10 кг на рік. Немає необхідності їсти щось інше або зробити щось додаткове. Відповідайте, що ми приймаємо нашу мозку 20 хвилин, щоб переконатися, що ми повні. Якщо ми їсти в швидкому темпі, ми не встигаємо реалізувати, що маємо достатню кількість і продовжуємо харчуватися. Але якщо ми їсти повільно, ми маємо достатньо часу, щоб відчути, що це час, щоб зупинитися. Я все ще рекомендую, що ви правильно харчуєте, але якщо ви надмірна вага, їжі повільно повинні бути частиною вашого нового життя.
Смачного! На мій погляд, це теж досить добре. Важко насолоджуватися харчовими продуктами, якщо він не працює у роті. Я навіть думаю, що нічого не неправильно з їжею невеликою кількістю продуктів ягняти, але сяю його акуратно. Вам подобається смажена, піца, солодка? Тоді що точка їжі, що швидко? Подумайте про це. Якщо ви повільно їсти, ви отримаєте однакову кількість задоволення, але ваш шлунок буде менш шкідливим. Зробіть свою страву об'єктом гастрономічної насолоди, не те, що ви поспішайте в себе.
Покращення травлення. Якщо ви росите їжу більш ретельно, він покращує процес травлення. Ви не можете знати, але травлення починається в роті, тому чим довше він бере, тим менше працює живіт отримує. Це допоможе уникнути проблем шлунково-кишкового тракту.
Зменшення стресу. Повна концентрація на процесі їжі може бути відмінною вправою в розвитку уваги. Про те, що ви будете робити після їжі. Коли ви їсти, ви тільки повинні їсти. Я вірю, що це запобігає скупченню стресу в сучасному світі. Не вірити мене, спробувати це себе!
Швидка відторгнення їжі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми працюємо щодня, вирішуючи одне безглузде завдання після іншого, позбавляючи собі можливість насолоджуватися життям, спілкуватися з друзями, бути людиною. Слабтеся, ви будете протистояти її. Подаруйте швидкі продукти харчування. Вечеря в гарному ресторані, або краще ще, варіть себе. Почуття смаку життя.
Джерело: leobabauta.ru
Джерело: /users/1077
Хвороби з кондиціонером - Legionnaire
Гірські кози надихнули студенту для створення протеза для альпіністів