368
6 Секрети краси Софії Лорен
2007. Софійський Лорен, 72, пози для календаря Піреллі
20 вересня легенда світового кіно Софії Лорен перетворилася на 80 років! Неприємний вік, але він не підходить з образом акторки, які виграли титульного символу. Збагачений своєю життєвою енергією, психічною погодою, витонченістю і красою. Заморожений у певному віці і не хоче старатися. Що таке секрет краси? На самому початку своєї кар'єри Софії Лорен рекомендується використовувати пластичну операцію для корекції форми носа і схуднення. Але вона відмовилася, кажучи, вона не хоче відповідати неприродним стандартам краси. Про те, як вона керується залишатися красивим і тонким, актриса розповіла в інтерв'ю і його книзі «Жінки і краса».
1,1 км Самодисциплін
«Якщо молода жінка красива, але не використовується для догляду за собою в дисциплінованому порядку, вона втратить красу вчасно. Якщо сама звичайна жінка буде дисциплінована, щоб подивитися після себе, то з віком вона стане більш красивим. Її фраза: «необхідно стати неспроможним, якщо ви ледачі» вже давно стала афоризмом. Так, одна з основних секретів жіночої привабливості є самодизліном.
Ви знаєте, що найулюбленіша актриса косметичних засобів? Оливкова олія холодного пресування! Вона відноситься до шкіри замість крему, знімає косметику, використовує її як зміцнюючий і зволожуючий засіб для волосся, бере ванн з маслом. Софі сказали, що природадала їй нормальну шкіру, але оливкова олія допомогла зберегти її молодий.
Щоранку актриса протерла обличчя з рожевою водою і діє зволожувача на область навколо очей. І зміцнити волосся часто використовують оливкову олію як маску. Лорен воліє мити голову з дитячим шампунем.
Актриса вважає, що з віком в макіяжі краще використовувати менше макіяжу. «Як ви старієте, ви повинні використовувати менше макіяжу. Це простий правило. Завжди помітно, коли старші жінки намагаються компенсувати вік товстим шаром декоративної косметики, але це не робить їх більш привабливими.
2. Правильне харчування
Чи можна уявити, що одна з улюблених страв актриси - паста з неперевершеною оливковою олією та натуральним томатним соусом? За словами Лорена, вона не дієта і любить харчуватися. Але головне - зробити це правильно. Не їсти невеликі порції і завжди дивитися те, що ви їсти. Як харчуватися залежить не тільки від фігури, але і обличчя, благополуччя і настрою. Актриса їсть натуральних, простих продуктів, уникаючи крохмалю в великих кількостях. Вівсяна квасоля, рис і овочі. Лорен радить уникати консервованих продуктів, вживати менше червоного м'яса, більше риби і м'яса курчат. Біле м'ясо і риба містять менше жиру і стільки білків як регулярне м'ясо.
І, за даними Софії Лорен, потрібно пити більше рідини. Якщо ви напоїте достатню кількість води – 8 склянок в день – ви зможете тримати шкіру молодою і свіжою. Не варто пити звичайну воду - мінеральні і фруктові соки, каву і чай підходять. Не пити 8 склянок кави в день.
3. У Фізична активність
Софій Лорен вдалося зберегти тонку фігуру і тонку талію. І це не тільки через правильне харчування, але і через фізичне навантаження.
Актор каже, що «здійснює витонченість». Якщо ви практикуєте гімнастики, пройдіть, якби ви власному світі – гордо і плавно. Лорен говорить, що вона отримує дуже рано на 5-6am. Далі робимо щоденні гімнастики, в тому числі розтяжки. «Я завжди прокинувся рано і стрибнув з ліжка, навіть якщо іноді я не хочу. Ви не повинні робити вибачення за невикористаність. Я ходжу багато. Щодня я ходжу за годину - це дуже добре для серця і фігури.
Однак перед "стрибком" ліжка, італійська знаменитість робить серію простих кріплень. За її словами, вони допомагають циркуляції крові і повернути рум'яна на обличчя, але найголовніше - підвищувати гнучкість. Під час розтягування Софі звертає особливу увагу на дихання. Якщо подихати глибоко і рівномірно, киснем проникає всі частини легенів і очищає кров. Вам потрібно заповнювати живіт повітрям при диханні, і зменшити об'єм до повного висихання. При видиханні всі застійні повітря відштовхуються до кінця.
Актриса стверджує, що після 10-15 хвилин таких вправ вона створює гарний настрій.
4. У Любов близьких
Софія Лорен з чоловіком Карло Понті
Незважаючи на величезну кількість шанувальників, Софія Лорен все життя любила тільки одну людину – її чоловік, режисер Карло Понті. Вони мешкали майже 50 років. Понтий помер в 2007 році, тільки перед їх золотою весіллям. «Наша любов – це подарунок від Бога, який лише кілька отримує», - сказав Софій Лорен на похороні чоловіка. У парі були два дітей: Карло Понті Джр і Едуардо Понті. Актриса проводить багато часу з ними.
“Я думаю, що я народився для неї.” Коли я мав довгі перерви в плівці, я буквально не знайшов місця для себе і почав надіяти.
5. Умань Розуміння позитивно
Софія Лорен говорить, що обличчя є дзеркалом душі і відображає характер. «Дівчина або дівчина мало читати на обличчі; сиренність краще Але час ще не стоїть: ми несемо відповідальність за наш зовнішній вигляд і не тільки в плані догляду за шкірою. Ви можете побачити все - терпіння, роздратування, поганий настрій, скарги. Роки проходять і їх сліди нездійснені. Тим не менш, гумор, вірність і толерантність також формують обличчя і створюють безчасний вигляд. й
Актриса визнає, що коли вона йде в парку, вона завжди думає, що може там, навколо кута, вона знайде щось красиве. «Я завжди думаю, що позитивно. Це дуже рідко, коли ви знайдете мене в сумному, спокійному настрої. Насолоджуйтеся життям, кожен момент. Завжди оточує себе людьми, які ви любите, з якими приємно поговорити або дізнатися щось нове. й
6. Жнівень Саморозвиток і віковий приймання
«Вік починається і закінчується божевільністю», - розповідає Софії Лорен. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Актор любить повторювати свій принцип життя: «Ще життя йде, як це йде». Вона радить не брати на себе занадто багато речей і обов'язків, щоб не випробувати всюди, щоб мати час і побачити все – це все ще неможливе, і пеналізація не принесла щастя кожному.
Звісно, є фонтан молоді – ваш розум, твої таланти, творчість, яку ви приносили в життя і життя людей, які ви любите. Коли ви приймаєте себе для тих, хто ви, вважаєте себе, щоб мати дійсно підкорений вік, вона сказала.
Джерело: domashniy.ru/
Жіноча лохота, або що запобігає знаходженню чоловіка
Нездатні ознаки дефіциту і надлишку вітамінів і мікроелементів