319
7 Способи боротьби з пологами
Дітям тантруси мають дивовижну здатність в блендері очей до ексасперації навіть самих люблячих батьків. Ми дізналися від дитячих психологів, як впоратися з дитячими тантограмами, враховуючи почуття дитини. Дружини, кришки, вимагають зробити так, як він хоче - з дитячими танколями стикаються абсолютно всі батьки. Хістерія у дитини є складним тестом для обох сторін. Дитина намагається впоратися з розривом, відступом та іншими почуттями, які ще складно витримати, батьки у відповідь подразнюються, відчувати почуття провини перед іншими і часто втратили між собою, як вона буде виглядати ззовні, і що може дійсно допомогти зупинити тантру. Ми підготували кілька рекомендацій, щоб допомогти вам впоратися з дитячими тантограмами, врахувавши те, що відбувається ваша дитина. 1. Коли дитина кидає табло в громадському місці, ми часто відчуваємо некомфортний, який може спровокувати наш гнів і подразнення. «Дякую мені, люди не думають, що ви погану матіру/шкіру, вони більш симпатична», – розповідає сімейний терапевт Мирям Чачаму, автор Як кальмарувати дитину (Foulsham, 2008). Якщо ви не звертаєте уваги до змів дитини, це може бути набагато ефективніше, ніж якщо ви сердитися, адже часто діти збуджуються виключно, щоб привернути увагу.
2,2 км Дуже важко зрозуміти, що відбувається до них. Вони ще не знайомі з власними почуттями, і важко їх витримати. Це важливо, щоб ваша дитина назвала свої враження: «Одно, що я не купив тебе, ти хочеш.» Важливо висловити свою симпатію і розуміння. Наприклад, ви можете сказати, що ви не хочете. Але гнів може бути різним, не всі форми експресії почуттів красиві, корисні і ефективні.
3. У Включаючи дитину в боротьбі з істориком хістерії у дитини - це ознака того, що він не справляється зі своїми почуттями. Важливо розуміти, що він не просто намагається досягти своєї мети таким чином, але дійсно відчуває великий емоційний стрес. Це допоможе вам не зануритися на нього, але об'єднати зусилля в боротьбі з хістерією. Приїжджайте з дитиною гумористичне ім'я для того, що відбувається до нього: він атакував анімі, приїхав Аун Тістерика. Це дозволить дитині змінити свою увагу і побачити вас як друг замість зловживача.
4. У Не поспішайте сказати ні. Запобігання дитинчатим танторам набагато простіше, ніж зупинити їх. «Особливі батьки говорять не дуже швидко, які можуть миттєво привезти своїх дітей до точки кипіння», – каже Михайло Чачаму. Ви можете попередити конфлікт. Наприклад, ви можете сказати, що «Я хотів би купити цей іграшка, але, на жаль, це занадто дорогий». Це пояснення власної позиції набагато краще, ніж коротке, різке «не».
5. Умань Проаналізуйте поведінку дитини і ті ситуації, в яких зазвичай він починає псуватися, і поговорити з ним заздалегідь про можливі наслідки. Наприклад, якщо ви їдете в магазин і ви знаєте, що ваша дитина може почати вимагати іграшки і кидати тартруси про вашу відмову, поговорити з ними заздалегідь про те, що ви будете обидва робити в цій ситуації. Наприклад, «Я збираюся в магазин». Я можу взяти вас з собою, але тільки на стані, що ви не попросите мене купити щось, сьогодні я не маю такої можливості." Якщо дитина погоджується з тим, що буде корисна згода про те, що станеться, якщо порушується угода. «Якщо ви починаєте отримувати відверті, мені доведеться зупинитися в магазинах (ви, і я не збираюся кіно, як ми бажали і т.д.).» Таким чином, ви не тільки зможете захистити себе від дитячих тантрів, але й навчити дитину розуміти причинні зв’язки власної поведінки і зробити перші важливі варіанти життя.
6. Жнівень Для стресу організм дитини реагує на архаїчну боротьбу або реагування на рейс. Тому, іноді, щоб запобігти кризу, ви можете запропонувати вашій дитині альтернативу у вигляді спорту. Перемикання, танці, граючи влов-ап дозволяє звільнити енергію, яка накопичується для реалізації стресу. Заохочуючи дітей, щоб взяти активну участь у заняттях і пропонувати конкретні варіанти і, можливо, ваша компанія допоможе їм спокійно відпочити.
7. Про нас Дозволити дитину внести зміни для поганої поведінки не завжди покарана. «Діти може відчувати себе страшним після того, як зробити щось поганим або неправильним», - говорить Міріям Чачаму. - І це покарання сам. Якщо ви не змогли зробити те, що символічно антони для своїх неправомірних речей, ви не переобладнаєте його, що він був дійсно неправильним, але що ви готові прийняти його апологію, це дозволить вам одночасно пересуватися.
Джерело: /users/1077