236
Психологічна техніка Айкідо
_ Новини
При врожайності ви стояти тест, вони говорять на Сході.
Дайте в ослабленій опорі, буддисти навчають.
Не боятися, за вас неминуче стати те, що ви боретеся проти. Занадто велика потужність призводить до протилежного результату.
Дізнайтеся, щоб вести інші. Це все звідти.
Айкідо не є концесією або слабкістю, Айкідо є мудрістю. й
1. "ПАР" відпустити пару.
Що б ви не були в стані ураження. Що означає його свідомість. Це смішно поговорити з людиною, яка несвідома. Це так, як розмова з сплячою. Чи знаєте ви хто-небудь на кого-небудь ще в хорошому настрої? Заморожувати і дати йому відпустити пара! Дякуемо! Стійкість і чітке почуття є джерелом всіх ефективних дій. Вам не доведеться слухатися до нього. Він заспокоює біль. Як тримати себе? Дуже просто! Повірити себе, «Що подарунок я!» Навіть з такою людиною я можу бути спокійним! Функція холодної води виконується простою тишею, тобто паузи. В той час як ваш партнер робить шум, подивіться на нього ретельно і слухайте. Дякуемо!
Ведуться роботи з водою з чайником. Люди з яких причин воліють вигасити вогонь емоцій інших людей з бензином.
2. "ПЛАСТИНК" (Брокен)
Ситуація. Дитина попросить вас піти на прогулянку. Ви не хочете. Але він наполягає повторювати запит або вимагати без роздратування або підняти голос як розбитий запис. Настійно вигинає свою лінію. І так далі назавжди. Чи буде ви врожайність? Я впевнений. Ось як нерви не так сильно. Хочу відрізати. У будь-якій боротьбі перемагає той, хто має наполегливість, терпіння і витривалість. Це те, що я маю на увазі, коли я кажу «зламаний запис». Ви не можете дратувати. Тон спокійний. Особа доброзичлива.
З будь-якої іншої сторони говорить, заперечуючи ваш запит або попит. “Так, ймовірно, так, але я запитаю дозвіл (гей, знак, до тощо)!” Будьте наполегливі і грайте запис до кінця, поки ви не виграєте.
3. ПІРС. Круговий маршрут, що веде до Договору
Якщо клієнт суперечить, це може бути приведений по круговому маршруту безпосередньо до договору з клієнтом.
Використання алгоритму PIRS:
P - Розширення заперечення замовника ("Так, я погоджуюсь з вами"). . . .
І "Я" ("І одночасно...") Щоб дізнатися, що є щось інше. (Не скажеш «але» або «повернення», – каже «і» або «або»).
R – Розумні аргументи для того, що за «і» або «або» ви даєте.
Повторити пропозицію, що він спочатку відхилений або сумнівається.
Застосувати тактику PIRS на вашу ситуацію:
Чи є ви приступи? Просто справжня помилка природи! Фольк, який не знає сорому. Ви працюєте на проекті протягом трьох тижнів і ви вже п'ять тижнів. Я не переносить цього. «Ви можете бути правими, проект був занадто довгий. Я не можу бути генієм, але я інтерв'ю всіх консультантів, включаючи вас, і я не отримав ніяких пропозицій про те, що робити. Зубний знак і нереальні цілі без ресурсів. Як завантажити тон на людину і одяг, що він не може впоратися з тягаром.
4. Привіт.
Ніщо не може відключитися, як приймає плату або позов. ? Ви прийшли знову вчора!!! "Я вірю, я був пізно вчора!" «Ви не впевнені, що ви!» “Соррі, я повинен попередити тебе.” Як довго ви думаєте, що це достатньо, щоб відлякувати, якщо ви не забираєте звинувачений камінь? Про нас Енергетика працює дуже швидко. Так чому годувати його, виводячи резервні копії, які не вірили в будь-який шлях, або ребукс? Консент і тільки згода на будь-які претензії! - це ваш інструмент влади над агресією інших. І знаю, що ви не повинні відчувати себе правильно або неправильно. Агресія і подразнення іншого.
5. "Суїцид" ("Чи схожий на самогубство?")
Сердитий клієнт шаутів, «Дисмінг!» Скрізь вони не соромно! Вдома я відрахував покупку і виявилося, що я нагрівав 500 рублів! ? Менеджер з продажу: Чи схожий на самогубство? Ви думаєте, що я свідомо заперечую тебе? Привіт, що це дивний до harakiri. Як я ріжу власний живіт. Якщо я прощаю тебе, я втратию тебе, а потім втратию можливість для моєї роботи. Це не так? Що стосується невідповідності суми покупки, то побачимо. Або я був неправильним. Не дозволяйте можливості простої помилки?
Джерело: /users/1077