23 вересня - День Осінь

Рекомендації по осінньому еквіноку. У цей день Зіркові ваги залишать темний і світлий час. Осінь перетворюється на золотисту осінь, багаторазово засихає письменниками і поетами різного часу і епохами. У день осіннього ехіноксу дуже важливо набути легкої енергії, щоб вижити темні часи, коли день знизиться до зимового розчину. Не відходив такий енергоімпортний день! Потрібно жити свідомо і корисно, після чого можна заповнювати енергією світла і отримати нові якості. У цей день необхідно зробити: 1. Прогулянка босоніж, насичена енергією землі 2,2 км Організувати невеликий сімейний бенкет, добре випікати пиріжки з капустою, з м'ясом, можна з лінгонукою 3. На сімейному столі всі приєднується до рук і бажаємо 4. У цей день прийміть все з вдячністю, подаруйте йому подарунок або дайте щось так само, як 5. Підрахуйте всі гроші в будинку три рази, не думають про борги і витрати. Дякую за те, що ви маєте і більше прийде до вас. Рітуали Осіннього Евінокса обряд подяки. Візьміть тонку свічку і мережива з натуральних волокон (вузол, бавовна, шовк) будь-якого кольору. Подумайте про те, що цього року приніс вам? Як він збагачений? Зніміть свічку і пам'ятте гарну подію, скажіть її, подякуйте вищим силам і зв'яжіть вузлик. Якщо свічка вигорає, а події не надходять, світлять другий і продовжуються. Цей мотузка означає вашу подяку світу, тримати його і коли ви хочете подякувати Всесвіту, зв'язати новий вузол! Позбавляючи від втрати і шкоду. Зберіть осінні листя, стояти водою або в вітрі. На кожному листі покажіть про те, що ви пошкодуєте і випустити лист на воді або в вітрі з словами: «Чи не заважали мої втрати і чуйники (добрих сумнівів) Я говорю про те, що це подія з радістю і без сідла! Тексти пісень, а це означає: Ніщо триває назавжди, нехай всі труднощі йдуть, Я даю їм йти! Для тих, хто перебуває на екстрадиції, час попросити афлуентну господиню за осінньої кімнати. Одягаємо довгий спідниця і будь-який елемент червоного одягу. Напишіть своє бажання на аркуші паперу. Поставте лист під золи (можна його заглибити, можна просто натиснути її гілкою). Візьміть будинок з дерева пучок ясен. На ніч покласти деревне відділення під подушку. Сонце добре! Вам не доведеться спати тільки довго! Звичайно, всі обряди набагато ефективніше, якщо проводиться в групі однодумців, а ще краще в місцях харчування. 浜у 涓 蹇

Джерело: /users/1077