11 Причини любові Flax Seeds

Габаритний зображення

Профілактика є найважливішим для збереження здоров'я, а переваги льону є потужними ефектами, які можуть запобігти хворобі, сприяти здоров'я і загоєнню наших органів.

1,1 км Запобігає захворюванням серця.

Омега-3 жирні кислоти вважаються хорошими жирами. Для здоров'я, але не можна виробляти наше тіло. Ми повинні отримати їх з їжею. Флакси багаті жирами омега-3, з його допомогою можна зберегти здорове серце.
Також сприяє здоров'я серця при зниженні артеріального тиску. Високий артеріальний тиск підвищує ймовірність серцевих нападів і серцевої недостатності. Омега-3 жирні кислоти зменшити ці ризики.

2,2 км Зменшує високий рівень холестерину.

Одним з переваг льону є те, що він допомагає знизити рівень холестерину. Високий рівень холестерину небезпечний, оскільки він може призвести до утворення нальотів і їх накопичення в коронарних артеріях. Низький рівень холестерину знижує шанси розвитку серцевих захворювань.

3. У Допомога при втраті ваги.

Омега-3 є важливим для втрати ваги, допомагаючи вам відчувати себе більш довго. Це допомагає подолати люки для шкідливих продуктів і допомагає зробити здорові харчові добавки.

4. У Допомагає запобігти цукровим діабетом і стабілізувати рівень цукру в крові.

Флакс – це їжа з низьким глікемічним індексом, що не призводить до збільшення цукру в крові. Омега-3 і волокна також забезпечують ваше тіло гарною енергією і довгостроковою насиченістю.

При зберіганні стабільного рівня цукру в крові потрібно менше інсуліну для діабету. Деякі люди намагаються контролювати його набагато краще, коли вони їсти льону.

5. Умань Сприяє здоров'я кишечника і може допомогти при запорі і діареї.

Ще однією перевагою льону є те, що він містить слизу і клітковини, які допомагають зменшити подразнення і зцілення кишкових тканин.

Флаксований допомагає при запорах через його вміст омега-3 і клітковини, які сприяють очищенню шлунково-кишкового тракту. Flaxseed - це їжа, не таблетки, і тому краще використовувати його в складі щоденної, послідовної дієти для запобігання запору. Флаксований сприяє виведенню запору.

Флакс допомагає при діареї, допомагаючи ущільнювати табурет, а також обережно заспокоїти і загоює роздратування кишечника. Поставте мелену льону в воду і ви побачите її набряк. Так само відбувається, коли він проходить через травну систему.

6. Жнівень Допомагає зменшити запалення.

Корисно протизапальні ефекти льону пов'язані з омега-3, а також левини, що містяться в льону, вони настільки потужні, що вони можуть вилікувати і зменшити запалення в організмі. Саме тому льон допомагає при артриті, алергії, астмі і синуситі.

7. Про нас Омега-3 жири живлять мозок.

Ваш мозок і тіло повинні отримати омега-3s для функції. Омега-3 жири важливі для профілактики хвороби Альцгеймера та дементії, а також допомоги при депресії та безсонні. Діти також повинні отримати омега-3, тому їх мозок може розвиватися належним чином. Flaxseed є ідеальним джерелом омега-3 жирів у нашому щоденному раціоні.

8. У Сприяє симптомам спекотних спалахів.

Flaxseed містить Lignans, і вони є природним джерелом естрогену. Жіночий досвід полегшення від спекотних спалахів без побічних ефектів гормональної замісної терапії. Багато жінок змогли повністю позбутися від своїх симптомів завдяки льону.

9. Навігація Покращення здоров’я шкіри, загоєння екземи, сухої шкіри, прищів та ін.

Омега-3 жири, що містяться в льонах, сприяють загоєнню шкіри в екземі, псоріазу, сухій шкірі, прищі та інших шкірних захворюваннях. Линьйони мають протизапальний ефект і допомагають організму загоєнню шкіри.

10. Зменшує ризик раку.

Останні дослідження свідчать про те, що льонсон може допомогти захистити ваше тіло від різних типів раку. Найпоширенішими раками є рак груди, рак кишечника і рак простати. Дослідження показали, що омега-3 жирні кислоти, знайдені в льону, можуть пригнічувати пухлинне зростання.
Захворювавшись в льонах, особливо ефективний при захисті від раку грудей. Вони блокують ферменти, які сприяють розвитку раку, запобігаючи росту пухлин.

11. Зміцнює імунітет.

Флаксований допомагає з фіброміалгією та іншими імунними порушеннями, зміцнюючи вашу імунну систему, загоєння вас зсередини, і допомагаючи запобігти хворобі.

Ви не тільки будете насичені застосуванням льону, але і оброблених. Lignans, омега-3s, клітковина, білки, вітаміни та мінерали, що містяться в льону, допоможуть організму загоєти себе.

Джерело: facebook.com

Джерело: /users/1077