310
Менгетсу Менг - супергеро з віник в руках + відео
Супергерої з комічних книг, як правило, допомагають людям боротися з різними віллами. Хтось з героїв з великою швидкістю дрочить, де потрібна його допомога на потужній машині, хтось мовчить летить в нічному небі, а хтось піднімає стіни хмарочосів. Це не випадок з Mangetsu Man.
Новий супергеро, який з'явився на вулицях Токіо останнього осені, не бореться з породами або зупиняється поїздами, що кидаються на скелі. Площа де Менгетсу Менг знайшов використання для своїх здібностей. Японія намагається захистити столицю та її мешканців від сміття.
Mengetsu Man означає «повний місяць». Але на відміну від нічного світла герой йде на вулиці міста протягом дня. Якщо Бетмен приховує обличчя за чорною масою шкіри, Mengetsu Men, виправивши його ім'я, покладає величезний м'який кульку жовтого на голові. Тіло Менгетсу затягується яскравими пурпурними колготкими, великими м'якими рукавичками на руках, а ноги його подрібнюють в величезних черевики.
Соціальні медіа обрамлені фотографіями самовідкладної столиці. На них героя розширює вулиці, збирає листя і живить тварин у зоопарку. By і великий, Mengetsu Meng не робить нічого винятковим. Нагадуємо, що люди, які піклуються про навколишнє середовище та виховали місце, де вони живуть.
Як і всі реальні герої, Mengetsu приховує свою реальну назву і ніколи не знімає її маску. Для того, щоб зберегти incognito, лютий герой навіть не говорить. Максимально, що він дозволяє собі спілкуватися з вентиляторами, озвучується голосовим синтезатором смартфона.
«Читання не просто про те, щоб зробити щось брудне чисто», - сказав Мангетсу Reuters через смартфон. Про те, що залишатися чистим, зберігаючи серце чистим. Я думаю, що більше людей по всьому світу очищають, чим менше буде погана новина. Я хочу позбавити світ негативності. й
У своєму квесті зробити світ краще місце, Mengetsu не тільки. Після того, як він з'являється в громадському житті, як навколо збирають волонтерів-любителів і просто цікаві. У той час як багато знімати фотографії або відео, волонтери допомагають супергеро в його рутину, але необхідною і корисною місією.
«Я не маю сил або зброї. Все, що у мене є рум'яна і сміття відро. Але я сподіваюся довести, що я можу допомогти зберегти мир на землі шляхом очищення, говорить Менгетсу.
Джерело: facepla.net
Mount Zugspitze - найвища вершина Німеччини
False масаж обличчя - чудовий спосіб омолодити в 10 днів