Що заважає вам читати більше

Завжди прочитати.

Усі люди не читають книжки, а інші постійно читають і не уявляють життя без книг. І вони живуть досить нормально. Але є нещасливі люди, які, здається, знають, що читати, але їх ефір покривається пилом на полиці, а домашньою бібліотекою складається з десятків непрочитаних паперових примірників. Чи можна любити читання для того, щоб зупинити це моральне страждання і читати багато задоволення? Приват.

Коли люди дізнаються, що хтось прочитав багато книг, вони відразу відчувають, що є особливий секрет. Може бути людина опанувала читання швидкості? Чи може він давати щось серйозне життя для читання?

Насправді немає секретів і секретних методів управління часом. Ви знайдете час, щоб їсти тричі на день? Знайдіть час для сну, час для друзів, час для родичів, час на наступну серію улюблених серіалів.

Ви це все без мислення, адже це важливо і весело. Але читання не на вашому списку важливих речей. Чому це?

У світі книг не менше трьох причин. Ось причини і способи їх подолання.

Я люблю читання з дитинства. Я не маю часу, коли я не маю книги, щоб закінчити. Я в основному читаю вранці до роботи (це вже встановлений обряд, без якого я буде некомфортний), іноді в транспорті і майже завжди на вихідних.

Для мене, читання стало природним процесом, загальним бесідою, що приносить багато задоволення і ентраралування. Проблема з людьми, які не починають читання, полягає в тому, що вони бачать читання як завдання або зобов'язання.

Звичайно, в таких умовах ви навряд чи хочете читати, і після роботи, коли запас волі майже вичерпається, ви можете надати 99% гарантії, що ви не будете підбирати книгу.

Намагайтеся не думати про читання як природний процес, так і для їжі або ходьби. Візьміть книгу або e-reader з вами працювати, відпочивати, на країну.

Розуміння читання як природного процесу.

Я не рекомендую. На жаль, в той час як їсти, необхідно концентрувати на те, що ви їсти, відчути смак їжі і ступінь соковитості.

Але в інших ситуаціях, коли мозок не зайнятий, будь ласка. Відкрийте для себе книгу на метро або в трафікі, під час перерви на роботу, коли хтось ви проконсультуєтесь або гості, які запрошують будинок, пізно.

Якщо ви їдете в відпустку, наприклад, в країні або на природі, може також бути час для читання, наприклад, якщо ви прокинуєтеся рано і ви маєте ще 20-30 хвилин, поки ваші друзі не піднімуть.

Скільки часу ви витрачаєте на розваги, які вам не подобається? Наприклад, якщо ви звикли дивитися фільми ввечері, але не знайшли ніяких дійсно хороших, ви вимкнете їх? Або ж ви тримаєтеся в кінці і скажете, «Це ебать!»

Далі, відразу після першого широкого ясена, відключіть фільм і підберіть книгу.

Більшість книг можна просто завантажити з Інтернету або читати онлайн, але є книги, особливо нещодавно опубліковані, які ви повинні купити або замовити. Проблема полягає в тому, що люди не бачать її в міру необхідності і відключають покупки до кращого часу.

Якщо ви вирішили дізнатися більше, не подумайте про поставку вашої покупки. Побачимо це, замовляємо його, починаємо читання.

Коли у мене є гроші, я купую книги. Якщо є щось зліва, це одяг і харчування. до Еразмус Ротердам

Ми не повинні вибирати між книгами, харчуванням та одягом. Скільки коштує книга, не подарункова редакція, але версія паперу в паперовому режимі? Від 300 до 500 рублів. Чи можна ви дозволити собі? Це смішно.

Я думаю, що люди поклали свої знання на папері 4 500 років. Здається, що так багато роботи накопичилися під час цього часу, що ви можете знайти поради та нові знання в будь-якій галузі у книгах.

Але читання – це не тільки нова інформація, але й знання досвіду, життєва позиція іншої людини, новий погляд на світ. Чим більше ви читаєте, тим більше досвіду ви накопичуєте, і з цим багажом ви зможете краще зрозуміти себе, не повторювати помилки інших і зробити своє життя краще.

Щоб зробити це просто, ви почнете шукати книги, щоб вирішити ваші проблеми. Можливо, це тому, що люди, як їхні проблеми, як правило, схожі.

Тому, коли зіткнулися з проблемою вперше, ви прочитаєте досвід людини, яка вже переживала аналогічну ситуацію і зробила власні висновки. Приблизно, як старший родич, тільки він не нав'язує свій досвід, але просто пропонує його для ознайомлення.

З власного досвіду я можу сказати, що майже кожна книга містить один або кілька ідей, які не залишають байдужим. І іноді є думки, які перетворюють світогляд.

Отже, всі причини, які не читаються, не з усіх причин, але лише деякі випадки. Так прямо зараз виберіть книгу на тему зацікавленості і почати читання. Звичайно, ця активність захопить вас, і це не так легко звільнити книгу без обробки.

Джерело: lifehacker.ru

Джерело: /users/1077