Багато студентів сьогодні не мають власних дітей.

Медична експертиза Росії показали, що 36 відсотків поточних школярів є потенційно або фактично безпліддя.

Діти і підлітки обох сексів знаходяться на ризику. У хлопчиків, під час обстеження, найчастіше виявлялися такі захворювання сечостатевої сфери, як фімоз, варикоз, синнеса і інгвінальна грижа. Якщо ви не відразу починаєте лікувати будь-які з перерахованих недуг на ранній стадії, то навряд чи це в подальшому можна розраховувати на потомство.

Після обстеження лікарі спекотної гонщики забезпечили багато дітей і підлітків з необхідною медичною допомогою, а також хірургічні операції. Нещодавно Міністра охорони здоров'я Росії Юрій Шевченко замовив лікарів-урологів-андрологів для проведення медичних обстежень учнів шкільного віку щороку, починаючи з першого класу. У дитячих клініках, центрах охорони здоров’я або безпосередньо в навчальних закладах.

Дівчата не краще знімати. Під час Всеросійської інтернет-педагогічної ради заступник Міністра охорони здоров’я Ольга Шарапова наведено дані, згідно з яким від 18 до 35 відсотків російських школярів віком від сімнадцяти років мають патологію репродуктивної системи. У багатьох способах це результат ранніх статевих контактів – за Ольгою Шараповою, майже кожен російський школяр над чотиринадцять років має їх. Включаючи в «супутні відносини», підлітки іноді не мають уявлення про правила базової особистої гігієни. Сплачуйте пов’язані особи (і так що це спокусливо сказати «індивідуали») жіночого сексу, потім мають аборти, сексуально передаються або гінекологічні захворювання, нерідко призводять до безпліддя.

Джерело:medpulse.ru

Джерело: /users/1077