Прийняття людської педагогіки від Шальва Амашвілі

, Україна

Відомий учитель Шальва Амашвілі та дифузію майстер-класу викладачів обов’язково втілюють, що всі батьки – вчителі, які ви повинні бачити світ очима дітей. Ми пропонуємо Вам деякі постули людської педагогіки від Шалва Амашвілі, які допоможуть батькам бачити себе з-за кордону і краще знати своїх дітей.

У піднятті дітей необхідно дотримуватися думки: «Дякую, Господи, довіряючи мене до виховання дитини». Я прекрасний батько, у мене є чудова дитина, що Бог дав мені. Це не моя власність; я довірив універсальну сутність. Він прийшов в цей світ, щоб зробити те, що був призначений для нього, щоб не запалити мій старий вік.

Не виняток, всі батьки хочуть своїх дітей щастя. У той же час вони кладуть матеріальне благополуччя, кар'єрне зростання, щасливий шлюб і т.д. в поняття «щастя». Але такі ідеї про щастя дуже обмежені, вони закривають шлях дитини в житті. Основна мета – підняти благородну і щедру людину. Чи буде він благородний і щедрий чоловік, якщо його батьки залишають його великою спадщиною? Звичайно не, бо має духовні цінності. Життя на землі тільки підготовка до вічного життя.

Можна підняти благородну і щедру дитину тільки власним прикладом - таким чином принесуть. Як ви стаєте такими? Щоб подарувати посмішку, необхідно, щасливі новини, робити доброго знежирення – прояв геносності. Найрозвиток цих якостей вже буде безпліддя та генороздатності.

Тепер нове покоління зростає, так званих індиго дітей. І вони прийшли в цей світ, щоб допомогти нам змінитися на краще. Життя вимагає. Якщо ви, дорогі батьки, дим, одяг, сланець – відразу ж припиніть це заради дітей! Безкоштовно ваші думки від дратівливості, заздрості та претензій до інших. У Сході кажуть: «Хто Боже у людини», щоб допомогти вам позбавитися від всіх непотрібних і шкідливих шарів у свідомості. Не заповнювати розум брудними думками і побажаннями. Після того, як вони народжуються, живлять життя і штампують, залишаючись за шаром енергетичних бруньок, які осідають на розумі назавжди.

Це відповідальність батьків для захисту дітей від інформаційних забруднень. Що тепер показаний на телебаченні реальний інформаційний відвал, в якому є багато агресії, гнів, насильства, які просто вбивають психіку дитини. А замість того, щоб читати дитячі книги, які навчають доброти, піти з ними в театри, галереї. Не можна підібрати характер дитини, але необхідно виготовити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Кожна дитина народжується непристойним почуттям краси. Батьки повинні підтримувати і розвивати це почуття. Що означає? Навколо краси виступу, сприятлива атмосфера в будинку, тепла сімейна атмосфера. Вимова є великим подарунком від Бога, тому не витрачайте час на розмову. Перевести мудрість в словах, навчити любов, прощення, емпатії, розвивати духовно, а потім за допомогою слів дитина буде рости.

Діти повинні бути розмовними з дорослими, вони не люблять бути «шукай» з ними. Якщо ваша мова не поважає дитину, то краще не говорити взагалі. Звичайно, це складно реалізувати це відразу на практиці. Все починається з думки, тому намагайтеся психіко налаштовувати в щиру, поважну розмову, приймати дитину як він, і з часом ви досягнете успіху, дорогі батьки.

Три команди гуманської педагогіки від Шальва Амашвілі:

Поведіться в безмежності дитини, що це таке.

Поведінка в божественній грі батьків, мудрості. У нас є батьківська любов, ми просто повинні слухати себе.

Поведінка в трансформативну силу людської педагогіки. Це дозволяє дитині виглядати всередині і побачити багатство душі.

Два приклади гуманської педагогіки з особистого досвіду Шальва Амашвілі:

1,1 км Листи з номера в номер

Моя дочка була дуже життєрадісна, не хочу взяти ніяких інструкцій. Після того, як ми замовляємо її плаття для деяких свят, нам довелося пришити щось після фітингу, і дочка вирішила, незважаючи на пізніший час, щоб терміново піти в комбінезон. Мати закликав її відкласти візит наступного дня, але дочка не слухала. Я не заважав, тому що в стані впливу дитини нічого не чує і наполягає на себе. Я почав писати її літеру в наступному номері, пояснюючи, що тепер вона в вікі, коли її настрій змінюється як погода навесні.

І в той же час потрібно розуміти матері, які будуть турбує її. Все це було написано не з верхньої позиції, але на рівній підніжжя, в дружній спосіб. Я поклав цей лист в кімнаті дочки, і коли вона знайшла його під подушкою і читати його, перше питання було, "Тато, чому ви пишете його і не скажете?" Я сказав: "Чому ви не почуєте мене в будь-який час." Чи знаєте ви, що я пишу вам листи іноді? З тих пір літери з кімнати до кімнати стали традицією. І коли один день, після іншої ситуації, дочка раптом не отримала листа (Я це знаходився з метою), вона прийшла і запитала: «Чи є лист?» Тоді дочка виросла, і потреба у листах зникла сама. Напишіть листи з кімнати в номер, з серця до серця.

2,2 км Реальна чоловіча розмова.

Мій син був в п'ятому віці, коли він болить матір'ю і вона лопається в сльози. Я не заважав. За тиждень. Моє син було навчання уроків, коли я підійшов до нього і сказав: «Дуже йти на прогулянку». Я хочу поговорити з вами серйозно. Це дуже важливо. Ми прогулялися безшумно до парку. Але не було пустої тиші. Іноді потрібно мовчати, щоб висловити відвар почуттів. Освіта завжди відбувається в внутрішньому світі, а не в зовнішній вигляд. Моя син знає щось важливе.

- Син, мені потрібна допомога, я почав розмову. У мене був час, коли я впала в любов. І я пообіцяв цю дівчину, якщо вона одружена мене, Я б зробити все, щоб переконатися, що ніхто не болить її. Це ваш мама ... І тепер мені потрібна порада, як я маю справу з сином, який болить кохану жінку?

Син думав і сказав: "Поніш мене."

- Я використовую, щоб бути однією людиною в сім'ї, тепер давайте два з нас. Дві жінки, які будуть захищати наших улюблених жінок. Про нашу бесіду ми не будемо говорити про нашу розмову.

Ми подрібнюємо руки, ущільнюючи нашу важливу ласощі. Такі чоловічі розмови, які показують повну повагу і довіру у дитини, дають величезний поштовх і фундамент для виховання батьків. Такі бесіди, не на кожен день, цінні – ефект їх значно сильніший і глибокий.

Джерело: psiholog3000.ru

Джерело: /users/1077