Альтернатива екологічного засобу для прання та посуду

Порошок для миття є отрутою для природи. Він містить дуже шкідливі для навколишнього середовища речовин, які отруюють воду і грунт, і відповідно, все життя навколо. І для людини порошок небезпечний - це не для нічого, що деякі люди, особливо дітей, мають алергію від неї. Речі новонароджених зазвичай заборонені мити звичайними пральними порошками. Чи варто звернути увагу на екологічну альтернативу хімію? Тим не менш, це набагато простіше і доступніше.

Мило горіхів.

У Молдові продаються навіть в магазинах (Я особисто бачив один раз мильних горіхів в супермаркеті «No 1»). Коли я вперше думав про альтернативу пральним миючим засобом, мені довелося привезти горіхи з України.

Що я можу сказати? Це абсолютно натуральний, екологічно чистий засіб. Це плоди дерева, які ростуть в Індії. Вони насправді дають трохи піни і миття речей. Вони можуть бути вимиті як вручну, так і в пральній машині (витягуючи мішок горіхів в барабан). В той же час мильні горіхи абсолютно неалергічні, їх миють дитячі речі. Для відбілюючий ефект рекомендується додавати звичайну соди для випічки до порошкового відсіку. Для ароматних речей - потоп на сумці горіхів кілька крапель ефірного масла.

Я використовував цей інструмент протягом декількох років. Але я дав її. Згодом я вже не задоволена якістю прання. Речі були сірими, соди не дають ефекту чистоти і свіжості, яку я очікував. Хоча багато домовласників по всьому світу дуже задоволені милими горіхами і їх використовують регулярно.

До речі, цей інструмент досить економічний. Для одного миття потрібно 6-8 горіхів, які можна кинути в барабан кілька разів. Понад сто гайок в одному пакеті.

Натуральне господарське мило.

Задоволений час. Тепер на полицях дуже великий асортимент господарського мила, але не все мило натуральне. Прочитайте вкладку. Я бачив мило 100% рослинного походження, його називають «Пальм». Але навіть не зовсім якісний мило, є набагато менше шкідливих речовин, ніж в стандартному порошку.

Як мити з господарським милом? Коли мова йде про миття рук, це ясно. І для машинного миття я натираю мило на найтоншій тертці, вона практично перевернулася до пилу. Я додаю мило безпосередньо до барабана. Але вона повинна бути натерти дійсно дрібно, інакше вона руйнує машину. Не за кілька місяців, але протягом декількох місяців. У будь-якому випадку краще не допускати. Налаштуйте одну решітку спеціально для миття, купуйте сухий, лежачи мило, і все буде відмінно.

Чому я даю мило? Я дійсно втомився від потерти його протягом року і половину майже щодня (Я почав використовувати його, коли мій син народився, і був багато миття щодня). Якість білизни не надихнула мене, хоча краще мильних горіхів.

Гель для прання навколишнього середовища.

Що я використовую зараз. Я припинив на підприємстві "Органічні люди" - тільки тому, що я ще не знайшов ще одну в Кишиневі. Я задоволена якістю мийки, але перш за все, це продукт, який відповідає міжнародним стандартам навколишнього середовища, є безпечним для навколишнього середовища та біорозкладної. Вони можуть мити речі новонароджених - гель 100% гіпоалергенний. Запах чарівний на нижньому одязі. Одна річ: велика ціна. 150 lei ми маємо одну і половинну пляшку гелю, яка досить протягом місяця і половину щоденного прання. Я шукаю альтернативу.

Екологічний миючий засіб.

Я не бачив цього в Молдові, але ви можете замовити його онлайн, наприклад, на iHerb.com. У пошуках необхідно запитати "екологічний миючий засіб" або щось схоже. Додає багато результатів, а також біорозкладні продукти, які не завдають шкоди природі, підходять для септиків та ін. Сайт має відгуки про продукт і його детальний опис - англійською мовою. І, важливо, тепер я маю на увазі миючі продукти у вигляді порошку, тому що гель дійсно такий же порошок, розведений водою. Так чому оплатити воду? Я хотів би купити тільки концентрат.

Чому я нічого не обрали для себе? Я не маю часу, щоб зрозуміти ціни, описи та відгуки, оскільки я не говорю англійською мовою ідеально. Плюс – доставка з цього сайту сплачується, здається, 20 доларів для Молдови. Ви повинні співпрацювати з іншими людьми, щоб зробити спільні покупки і поділитися вартістю доставки для всіх. iHerb.com продає багато продуктів, включаючи екологічно чисті, включаючи натуральні, здорові продукти.

Турмалінні сфери.

Я не використовував цей інструмент ще, хоча відгуки про це просто казкові. Сфери пластикові кульки, які миються через те, що вони створюють спеціальне магнітне поле в барабані машини. Від цього активне кисневе вивільняється в воді, які відмивають абсолютно всі плями: старі, фруктові і земляні. Що це? В інтернеті я бачив відео речі перед камерою, що використовується з соком, змащеними фруктами - в цілому, змащений капітал. Увімкніть в машинку з турмаліновими кульками і витяжте ідеально чисто. І в цих областях немає речовини, що стирає. Вони тільки мають турмалін (медичне мінеральне паливо). Виявляється, що сама вода миється через те, що вона змінює її структуру. Так, цей інструмент також абсолютно екологічно чистий. Ви можете прочитати про це онлайн і навіть дивитися фільми.

Чому я не спробував турмалін кульки? Вони, до речі, в Молдові. Продається представником російської компанії TianDe. Вартість двох кульок 610 ле. Це проблема. Хоча продавці стверджують, що ці дві сфери достатньо для більш ніж двох років щоденного прання. Одна мийка розрахована на вартість 50 лазень. Так, це чудовий, але якось я не хочу поставити 610 лею одночасно, навіть якщо я не витрачаю копійку на миття протягом двох років.

Я ще думаю. Мапа Я походжу в турмалін.

Уявіть собі: сухий гірчичний порошок промиває будь-який жир, навіть у холодній воді. Як знаменитий комерційний. Тільки для копійки і без шкоди для навколишнього середовища і здоров'я.

Згідно з науковцями, кожна людина п'є літр отруйної хімії для миття посуду на рік – адже ми хочемо, щоб окуляри і пластини були сяючі, як нові. Друзі, вони будуть сяйво і так: зробіть друзів гірчицею, випікаючи соду і металевої сітки для посуду. Живий зелений! Природа подяка Вам за це!

Джерело: www.ecology.md