Класифікація сімей - можливі варіанти

Сім'я I+I.

Сім'я I+I є відмінним варіантом для кар'єрних людей. Максимальна свобода з мінімальними обов’язками. Це також сімейний варіант, обраний тим, хто ще не зустріне свою людину, і один (один) не хоче бути. А ті, хто не вірить у чоловіків (жіночі), так обирають відносини, де є «безпечна подушка».

Сім'я I+I має чотири типи:

Що таке партнерська угода.

Заспокійлива операція, коли не існує особливих переваг, але не існує втрат.

Конкурентність: партнери борються за надання менших і більше.

Погана угода є одним з недоліків у відносинах, але ми не можемо відокремити, оскільки діти, спільне житло, кредити, накладення тощо.

Ми – наступний етап розвитку сім’ї I+I.

По суті, це рай:-). Не варто боротися за владу і спори, які пропустили. Люди вже вирішили, що це людина, з якою хочу жити моє життя до кінця. Я не шукаю всіх, тому що я знайшов їх і т.д.

Наша родина може мати такі види:

Любов - це радість і турбота про себе. Це рай. Не можна для всіх, звичайно (нехай – краще слухати автора семінару).

Виготовлений догляд є коли є так багато турбот, які ви хочете вийти з нього.

Не про любов. Не плутайте любов і торкнутися. Це захворювання.

Сім'я як місія - це ще одна висота, яка може бути "закінчена" в розвитку сім'ї.

Правда, це вимагає ексклюзивних людей, тому цей вид сім'ї неможливий для всіх і буде в житті кілька.

Є варіанти:

Сервіс – це коли людина присвячує своє життя на деякі важливі цілі (відносні, ділові, соціальні, політичні, наукові та ін.). Природно присвячується своїй роботі. А сім'я отримує на залишковій основі. Але це не те, що нікому. Зважаючи на те, що він є абсолютно важливим. І найголовніше, допомагаючи людині, вона, таким чином, приєднується до своєї місії, стає її частиною. Вона усвідомлює себе через нього. Ви можете сказати, що вона повністю усвідомлює себе як жінка.

Невизнаний геній - коли жінка любить чоловіка, який про це, трохи більше, і стане відомою, популярною, але... З цього «про» простягається довгий час, його характер вже зіпсований. Крім того, дуже часто він має концесію, але не таланти і ефективність. Жінка має годувати майбутнім генієм для відпочинку її життя. Помилки.

Справжній полковник, коли чоловік вимагає сервісу від жінки на підставах, що він чоловік і вона жінка. Друга класична істота. Серв. Принесіть його. Покинути його. Дивитися дітей. Про нас

Джерело: karpachoff.com

Джерело: /users/1077