277
Зняття слів, які необхідно видалити
Якщо ви використовуєте ці слова та вирази, негайно позбавляйте їх.
Коли слово знищує, хвороба відходить.
Ці слова і вирази створюють і витримують захворювання.
- Я хворий, хворий, хворий. (Анорексія nervosa)
до Щоб здійснити тягар. Виконайте свій хрест. Проблеми, які сидять на шиї ... (Остеохондроз)
Що таке харчування, отрує життя, я не маю на себе, я втомився від усього до смерті.
Для участі в самоадміністрації, саркастичному, щось (або хтось) не перетравлювати. (Шини)
Щось сидить в нирках, попадання сечі в голові, не сила, втомлена ... (Урологічні захворювання).
Щоб знайти розетку, щоб скасувати свою гніву, відрізати киснем, похизти на кого-небудь... (Брончіальна астма і синдром гіпервентиляції).
Смокче кров, вичавлюючи соки, він пішов в м'якоть і кров.
(Захворюване захворювання)
Візьміть до серця, серце розбиває, удар до серця... (Миокардний інфаркт)
Він не відмив, він не хоче бути в шкірі, злегка поранений, тоненький. (Хвороби шкіри та алергії)
- Поверніть голову, ризикуйте голову, знову вдарив голову, всі головні болі...
Лімп на обох ногах, нестабільний, shaky, неприпустимо
(Хронічні захоплення, гута)
Давайте відпарити, відірвати терпіння, дати вогонь,...
(Привіт)
- Аджайл, гіркий, галантний, щоб життя не здавалося меду, не радості ... (Хепатичні і жовчні захворювання, а також ожиріння)
Очі не побачать, страшно виглядати, в залежності від того, чому світло не милий, непристойний ... (Єдині захворювання)
Я не хочу почути його, не кажучи вже, заповнювати, закривати, шумити, чути. (Зниження втрати, глухість)
- Ноки, коктейлі, інфуріати, гранати, не фольги (темність), мій терпіння ламається ... (Депресія)
Примітка.
Не існує різниці у кого (або що) ці слова та подібні вирази застосовуються. Дуже факт їх присутності в активному виступі кладуть (і потім підтримує) програму захворювання.
Ще одна важлива замітка.
Це метафоричне використання таких слів і виразів.
І особливо у випадках, коли ці слова і вирази можуть бути знайдені синоніми, які не є елементами органічного мовлення.
Друкувати цей список і повісити його в найбільш видимому місці!
Джерело: intrigger.ru
Джерело: /users/1077