Чому жирна людина не хоче схуднути

Уявіть, що доступ до реального світу ви покриваєте милі ковбаси, котлети, торти, сири та бутерброди, і ви загнієте через переміщення, висходження, захоплення безкоштовно. Але в деякій точці ви віддаєте і думаєте, що, можливо, ви можете розповісти про різницю між світом і їжею. Багатофункціональна їжа: приносить затишок і радість, відчуття свята і відчуття безпеки. Це один з способів прокрастинації: заслуги, відволікає, заповнюється вмістом як буквально, так і фігурно. Вміст безпечний, ковбасний, не проникаючи складних питань і внутрішніх конфліктів. Допомагає контролювати будинок. Замінює любов.

доб.4

А жир? Що жир... У ній можна зануритися, посушити, забути як в м'якій хмарі. Це робить все схожим на туман. Він притулок, захист. І в той же час це код, код для чого відбувається людина. Психологи кажуть симптоматика. Він розповідає про щось, і якщо ви слухаєте уважно, можна відрізнити трагічними історіями, конкретні причини, чому людина не хоче залишити його.

Історія 1. Про великий живіт і сімейну лояльність

Торт - це те, що чоловік називає її. Він досить задоволений нею 120 кілограмів. Якщо глибокий вниз він хоче її схуднути, він не визнати його навіть самому, так як він прикрашає дружину і вирішив один раз і всім, що вона красива.

вона була красива. Вечірка. У своїй молоді Лариса взяла участь у певному обласному конкурсі краси, вона зберегла фотографії, де вона знаходиться в купальнику і короні. Вентилятори, це 50 кілограмів, до речі.

Ларнака, як вона була потім називається, введена в театр. Я закінчив фінологію. Нормальна бурхлива молодь, нормальна нещаслива любов, аборт, спробувала самогубство, окрема кімната навпіл з подругою в столиці. Поверти.

О, мій чоловік врятував її. Увімкнено бути справжньою принцесою: гідний, добро, заморожений, бажали дитину - народилися один, другий. Він любить дітей. Тексти пісень, а це означає: Я був буквально носити його на руках. Якщо не було 120 кілограмів.

Торт затишний, по-домашньому, з прищами і величезним животі. Вона любить печиво і ваніль. Тому що вона часто випікає. Не можна сказати, що падають в любові до сімейного друга. вона сім'я, мати сім'ї.

Це буде різним, якщо було інше тіло. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. «Е, Лара, поганий ти, ти торкнешся», – розповіла її мама. Сім'я друга - це одна вона любить: з смарт-очками і злегка викрочений рот. Коли він п'яний, він читає Бродський. Четвертий час розлучення.

Що говорить психолог

- Втрата ваги для Лариси дуже схожа на боротьбу з іншим, непристойним і бідним, що її мама розповіли про неї. Дядько між такими полярами, як господиня вогнища і пристрасна жінка занадто велика. У своїй родинній житті не вдалося інтегрувати свою пристрасну природу, з якої були проблеми: небезпека втратити голову і чоловік був занадто великим.

І більше. Це може призвести до відкриття, що вона не дуже любить чоловіка. Оцінює його. Спасибі йому, так. Вона буде досить жити з ним, ніж потрібно. Це відкриття може знищити таке надійне, затишне і правильне життя, яке Лариса побудувала, призводять до внутрішнього конфлікту, конфлікт цінностей: опіку з любов'ю, знищуючи життя своїх близьких по дорозі, або зберегти все за вартістю відмови від свободи слова, ризикованої, пристрасної частини себе.

Дуже важливим аспектом, який розглядає справу з надмірною вагою та перевищенням, є «друга вигода». Насправді це відповідь на питання: «Чому потрібно зайва вага?» Що я з цього? Середня вигода не лягає на поверхні і часто відхилюється її власником. Він тримає вас від зміни, як Лариса. Її перевага полягає в тому, що вона отримує стабільний і сильний шлюб, почуття важливості.

Але є одностороннім, щоб побачити тільки ожиріння і як вона впливає на сім'ю. Досвід Лариси збагачений її, це відбувається протягом багатьох років. Вона вже знає, як бути вірним і турботою, вона була схожа на це протягом багатьох років і вона любить її. Але страх зради про те, що вона ще не припускає роль вірної дружини. Коли присвоєно новий стиль, він автоматично стає ресурсом, щоб знову стати пристрасною жінкою, здатний мухувати, але знаючи межі, що дозволено.

Що жир говорить

«Я той, хто може руйнувати своє життя, попадаючи в любов. Я не впевнений, що я можу бути вірним чоловікові, але я повинен бути вірною матір'ю сім'ї, навіть за цією ціною. й

Проблема.

Неінтегровані поляризації, вторинні переваги.

Соціальний вимір

Одружена, як перетин Рубікону. Далі починається ще одне життя і інший стиль. Непривабливість дружини, на відміну від дівчини, вбудовується в нашу культуру. Жінка одружена - це повна, несексуальна їзда - мама, в слово. Це вже цвіте. І носить плоди.

Чоловіки для найбільшої частини кондону це - простіше підтримувати свою монополію на цій жінці, ніхто не буде скористатися її. Це не просто кільце на її пальці -- саморозгортання тіла вказує на її родинну належність. І чоловік, відповідно, по відношенню до себе, бар нижчий, і спокій більший: все вже підкорюється, один раз і назавжди.

Історія 2. Груша смерті і гамбургерів

Lena, студент коледжу, любить поезія і не схожий на її тіло. Неприємний, неприємний, його необхідно перетягнути, зберігати чистий. Він хоче харчуватися, потім спати, потім пізнати. Хворить періодично. Ліміти в прямому сенсі слова.

Деякі щасливі з тілом - це спортивний і простий у природі. Не люблять Lena's: кожен торт на талії. І в цілому, який розмір повинен робити з ним, якщо мова йде про образ героя і контекст епохи? Не хочу, щоб схуднути. Але подумати те, що це і що не так, в даний момент, коли мова йде про неприємні метафори і летемотив в останньому тексті, здавалося б, небесно її.

Їжа, з іншого боку, завжди була прихована і не відчувається. Щоб росити і не відчувати себе. Лена завжди шкода, коли їжа виявилася. Що означався з реальним світом. З усіма його обмеженнями, з цим смертним, некомфортним тілом. Розмір одягу змінюється кожні два місяці.

Коли шкала стріли досягла рівня 85, Лена дізналася про себе в дзеркалі тільки з певного кута, не потрапити в рамку, якщо це можливо, не помітивши її фотографії. І тільки у ванній кімнаті не було ніякого сховатися від власних форм.

Парадокс: має набряк, велике тіло, вона не помітила його. Ігноруйте всі свої запити, якби він не був на всіх, цей ненависний розмитий контур жиру і шкіри. Так, якщо ви можете жити від нього тільки силою думки. Подача себе на безчутливість.

Що говорить психолог

- Відносини з тілом можуть бути дуже складними. Це відбувається, коли це викликає більше незручностей, ніж радість. Можливість до нього складається з багатьох аспектів: можливостей і обмежень, ідеальності і недосконалості, гендерної ідентичності, що належать до чогось (сексу, клан, сім'ї) і небажання належати до будь-якої сексуальності і, звичайно, перебіг життя і смерті як факт, що підтверджує цей перебіг.

Повередливість дозволяє не відчувати тривожність, розпад, страх життя, а отже смерть, висихати ці почуття. Тіло розтоплюється і починає бути «довіреним». І якщо у вас немає тіла, якщо ви можете нехтувати його, ви не будете вмирати. Парадокс є те, що з великим розміром тіла, тіло трехерно нагадує себе, просто шаути: "Я, я, помітив мене!"

Присвоєння корпоративності є єдиним способом вирішення цих труднощів.

Що жир говорить

«Увійти, якщо тіло не так важливо, не можна ігнорувати його. Чи є ви чудовою для тіла? Я подарую вам. Безсмертні тіла не існують; зайва вага нагадує морталь. й

Проблема.

Чуження фізичної особи, страх смерті, тривожність про невизначеність.

Соціальний вимір

Інтелектуальні науки часто підкреслюють внутрішню, а не зовнішню. Іноді в гіпертрофідній формі - у вигляді заперечення всіх «земельних і філістинових».

«Я над цим» може означати: «Я небесний, я читаю Kafka, і ожиріння не турбує мене, бо я про сенс життя, не про об'єму моїх стегна». Спостерігаючи себе, помічаючи ваше тіло вважається практично нерозумним: це багато «блуків», не смарт-людей.

Історія 3. Товстий син і улюблена мама

На замовлення стілець - подарунок на день народження. Леонід у певній точці припинив вписуватися в звичайному офісі, який стояв перед комп'ютером. 220 кілограмів немає жартів.

Лені ніколи не мали подруги, останній раз він закохався в коханні в перший рік, але його подруга вже мав хлопця. Товстрес, що його ім'я в дворі. Він не чинив, і не хотів би бути на одній команді з ним в фізичному навчанні. Він був з місця скрізь. Не підходить. Тільки вдома з матір'ю і двома котами відчували безкоштовно. І з часом він практично припинив: він працював через Інтернет, спілкувався через Facebook.

Пара раз - сто кілограмів тому - Лена спробувала отримати роботу і орендувати квартиру. Він був поганий для моєї мами: серце. «Не думати про своє життя, це закон природи». Він захопив свою матір, себе і закони природи. Я купив відро крильця в Rostix і викопаний в Facebook.

Моя мама не схожа на крила, 200 кілограмів і те, що Лена перебувала в домашніх умовах, замість того, щоб стати успішним бізнесменом і її гордістю. Вона знайшла деякі дієти, скульптурні капусти котлети, придбані бруками. Вона подбала про втрату ваги, якщо вона втратила себе. Але Лена вниз на дієті котлети і не розуміла, що мій мама сердився, бо він зробив все, як вона хотіла. До одного дня я прокинувся чітким рішенням, щоб змінити все.

Вважа була занадто велика, і Леонід звернувся до клініки до професійних психологів і дієтологів. Я втратив 100 кілограмів в 2 роки. І за перший раз в моєму житті я мушу на площині. Він банальний. Підходить в стілець. Тим не менш, до звичного розміру, щоб принести ваше тіло ще не можна: потім набрати двадцять кілограмів, потім опустити їх. І мій мама краще, вона хвора.

Мама, до речі, про свою нову харчову систему знає все в найменших деталях і повністю забезпечує її дотримання. Вона все ще виконує свою основну материнську функцію – годування.

Що говорить психолог

- Залежність стала однією з захворювань нашого часу. Леонід має харчову залежність. А точніше, від моєї матері, це просто виражається через їжу. А мама бере участь у боротьбі з цією залежність від їжі, тим самим зміцнюючи залежність сина від себе. Він не потребує його.

Він є вирощеною людиною, яка повинна відступати від неї, щоб розпочати життя своєї справи. Агресія повинна бути необхідною умовою. Здорова нормальна агресія, не руйнує, але необхідно відштовхувати.

Мати маніпулює сина, викликаючи його, що почуття провини, потім вдячність, щоб він продовжував залишатися під її впливом, наповнивши її життя сенсом. Хто годує, контролює. Хоча вона розуміє, що це високий час для нього, щоб виростити і жити його життя.

Для Леоніда це спосіб не брати відповідальність за власну самотність, не стикатися з тривожністю про можливі відторгнення жінками. Він вже зробив крок до поділу від матері - він почав схуднути. Але страх підходу інших людей, особливо жінок, викликає його знову набирати вагу і приймати притулок біля матері.

Цікаво, що ожиріння – це саме приховане повідомлення для моєї матері: «Я не буду тебе, і не втратити вагу». Якщо мова йде про голос, зміни будуть впливати на цю сім'ю. У той же час є прагнення до стабільності (збереження і збереження того, що є) і для розвитку (зміни), і це цей механізм, який лежить в неврозах, пов'язаних з ожирінням. Я хочу, щоб втратити те, що я маю. В іншому житті, можна буде повернути і мати, зрозуміти і бути щасливими, і не судити.

Ресурс лежить на поверхні – це можливість довго залишатися в відносинах. Різні. І не запускатися в першу чергу. Це ресурс, який допоможе Леоніду будувати відносини з жінкою.

Що жир говорить

«Я хочу залишити і жити моє життя, але я боїтеся боляче вас, і я ще більше боїтеся, що ви не збираєте мене, коли мені потрібно. й

Проблема.

Співзалежні відносини з матір'ю, дитинства, регресія, недостатня соціалізація в підлітковому віці.

Соціальний вимір

Ми не знаємо, що робити з нашими дітьми. Вони дуже відрізняються від нас, ми занадто зайняті, світ змінюється занадто швидко. По-перше, одна з форм зв'язку була навчання (в тому числі професіонала): батько ковалю - сон, мати рукодільниця - дочка робить перші стібки. Але в сучасному світі підліток є більш технічно і професійно компетентним, ніж «відновлений» батько.

Що робити? Як доглядати? Як ви зберігаєте свою владу і залишаєте матері? Найбільш очевидною і вічною є годування.

Другим аспектом є те, що наші батьки підняли нас в умовах страшності, а під час свого дитинства вони пережили справжній голод. Так годування — навіть коли їжа супер-доступна — це також захист і збереження. Цікаво, що навіть у найрозумніших і передових сім'ях спілкуватись з дитиною, щоб піти з ним до McDonald's.

Світлана Скарлош

Джерело: ntrigger.ru

Джерело: /users/1077