310
7 способів подолання лінь
Лази собака © Erik Johansson
1,1 км Щоб зупинитися, ви повинні нічого робити.
Я серйозний. Стійка в середині кімнати і не робимо нічого, абсолютно нічого: не їсти, не пити, не читати, не лежати, не слухайте музику, не думаючи. У п'ятнадцять хвилин ви обов'язково отримаєте роботу.
2,2 км П'ять хвилин.
Заробляючи себе працювати протягом п'яти хвилин набагато простіше, ніж отримувати роботу, знаючи, що ви повинні працювати щодня. П'ять хвилин може призвести до будь-якого, і в той же час достатньо, щоб розпочати роботу. Ви не можете зупинитися.
3. У Перервувати великий бізнес
Прийняття на великий задачі просто неможливо. Переверніть його на невеликі шматочки і робіть це в свою чергу – це набагато простіше.
4. У Відправити!
Що робити? Їжа, мити посуд, піти в магазин, перевірити пошту, дивитися новини, читати блоги друзів... Це зрозуміло, що все це відволікає від основних завдань і може бути виконано лише у вільний час.
5. Умань Робота з ранку
Люди діляться на «велики» і «кільки» (Я сова). Сови, як правило, промивають весь день, проникаючи нескінченних відчуттів, і вони тільки сидять для бізнесу ввечері. Шановні совки, ви і я можу працювати як вдень, так і вночі.
6. Жнівень Поверніть себе.
Будь-яка робота повинна бути винагороджена, тому вона корисно заохочувати себе вчасно. До участі в роботі – пити чашку кави з улюбленими файлами, прогулятися або просто відпочити протягом 5 хвилин. Це гарне місце.
7. Про нас Не відключитися до завтрашнього дня.
Завтра - найсучасніший день тижня, оскільки ми продовжуємо відкладати речі до завтрашнього дня. Якщо ви хочете розпочати своє життя новими, зробіть це прямо зараз – завтра буде дуже низький випадок або ви просто зможете змінити свій розум. Навіть якщо це занадто пізно, почати сьогодні – це простіше закінчити, ніж почати новий.
Джерело:karpachoff.com
Джерело: /users/1077