Elon Musk оголошує Чайник для потенційно нового Електричного автомобіля та «Земля Елсе»

Елон Муск, голова Тесла та кілька інших успішних компаній, опублікованих в мікроблогу чайник потенційно нового електромобільу або пов'язаної з технологією. На своїй сторінці Твіттера американський підприємець написав, що «презентація Д відбудеться 9 жовтня», що на наступний тиждень. Користувачі дивують, що слово за загадковим листом.

Деякі читачі запропонували, що це може бути новий електричний автомобіль з системою допомоги на борту, інші помітили схожість моделі на чайник з попередньою моделлю S.

До того ж ми можемо говорити про систему регулювання швидкості, систему попередження про зміну проїзду та автоматичну систему гальмування. Повідомлення Мускава також згадує "що інше" крім "Д." Пізніше, після серії спірних коментарів, його сторінка була оновлена з новим повідомленням:

«Я люблю інтернет. Я сміюся на коментарях. й

Що означає «D» автомобіль або технології? Для цього дня це залишається таємничою. Деякі користувачі побачили літеру "П" замість "D" у зображенні, але знову вони не могли пояснити його значення.

Один учасник форуму Reddit, щоб запропонувати, що Elon Musk буде оголошено технології допомоги водію, призначених для вже випущених автомобілів Tesla:

Кольорове зображення на чайній машині показує модель S, передній кінець якого обладнаний датчиками та обладнанням для водія.

Тим не менш, інші форуми, присвячені діяльності Тесла, запропонував, що компанія оголосила автомобіль з повним приводом.

У липні Tesla представила модель 3, більш доступний варіант електрокара. У США було зараховано у $35,000. У той же час Муск висловив свою незадоволеність нездатністю використовувати літеру «Е» в ім'я його нової моделі через заперечення від Ford. Як він пізніше визнав, що йому потрібно лист, прийнятий іншим виробником для "сексу". Модель С і Модель С. Якщо ви додаєте Модель E, ви отримаєте тріо SEX.

Від недавнього інтерв’ю з журналом Auto Express:

Ми будемо називати нову модель «E», але Ford замовив нас, кажучи, що він хотів скористатися спробою моделі Е. Форда, щоб вбити SEX просто божевільний. Так ми повинні вийти з іншої назви. ?

Чи можливо, новий чайник має все, щоб зробити з самосупроводом Tesla? Досить ймовірно. Секрет листа «D» буде розкрито на наступний тиждень. Слідкуйте за новинами на сайті!

Джерело: hi-news.ru