Як заморозити зелень на зиму

Виявляється, що зелень не тільки заморожені, але і солоні. Другий варіант більш складний, і це не те, що ви досягнете успіху (але можна спробувати), але не варто проблем з замороженням. Якщо ви робите все правильно, взимку ви можете поласувати себе гарячим супом з ароматними зеленню, практично як з ліжка.

Зареєструватися

Моя бабуся буде просто дрібно нарізана зелень, покласти їх в мішки або невеликі банки, і відправити їх в морозильну камеру. Але банки приймали занадто багато місця, а сумки постійно доводилося до мене з сучками, тому цей раз я вирішив використовувати більш зручний спосіб - оберніть зелень в харчовій плівці з рулоном, спочатку подрібнивши її ножем.

318650

шліфування.

Одягаємо на харчову стрічку.

Почати обгортання.

Ми надішлемо готовий вал в морозильну камеру.

7895473

Готовий.

Ці рулетки потім розкладають в пакет. Якщо ви хочете зеленню, ви берете їх з морозильної камери, відрізаємо потрібну кількість і ... це. Решта рулону ви покладете в сумку і відправте в морозильну камеру. Головне - не заплутати, які зелені в яких пакеті. Тут cilantro можна визначити запахом, так як навіть після заморожування він не йде в будь-яку точку!

Трохи складніше з сіллю. Моя мати-в-праві тільки перемішує сіль з рубаною зеленню в банку і відправляє її в морозильну камеру. Коли я запросив її те, що сіль була для того, щоб вона сказала, що краще зберегти аромат і просто так зручно: погасити її в супі, і майже не сіль.

Інші сіль зелень і не кладуть її в морозильну камеру. Стандартне співвідношення зелені до солі: 20 грам солі на 100 грам зеленої зелені. Для засолювання потрібно вимити зелень, висушити, подрібнити і почати укладати зелень і сіллю в пастеризовану баночку, потім добре перемішати і повторити шар знову. В кінці зелень повинна дати сік. Чим щільніше шліфують зелень, тим краще і довше вони будуть зберігатися. Банки закриті і зберігаються в прохолодному місці.

Я не практикував такий варіант соління, тому я не можу набрати на 100% позитивний результат, але я обов'язково спробуйте.

Здрастуйте, в той час як ринок ще пахне зелені і бабусі можуть практично для копійки купити ароматний пучок кропу, олівець, петрушки або базиліка - взимку він обов'язково прийде в руки!

Джерело: lifehacker.ru

Джерело: /users/1077