Заправки солі - обробка солі

Одна. Сіль таблиці в водному розчині не більше 10% є активним сорбентом. Витягує всі домішки з хворого органу. Але лікувальний ефект буде тільки тоді, якщо заправка подихне, тобто гігроскопічна, яка визначається якістю матеріалу, використовуваного для заправки.

Два. Соляна підгодівля діє локально - тільки на хворому органі або на ділянці тіла. Як рідина поглинається з підшкірного шару, тканинна рідина піднімається в неї з глибоких шарів, перетягування по всіх патогенних засадах: мікробів, вірусів і органічних речовин.

Таким чином, під час дії заправки в тканинах хворого організму відбувається відновлення рідини, очищення патогенного фактора і, як правило, відбувається усунення патологічного процесу.

Три. Заправка з гіпертонічним розчином сільної солі діє поступово. Терапевтичний результат досягається протягом 7-10 днів, а іноді більше.

Четвертий. Використання розчину столової солі вимагає деякої обережності. Наприклад, не радимо використовувати пов'язку з розчином концентрацій вище 10 відсотків. У деяких випадках краще навіть 8 відсотків розчину. (Ані фармаколог допоможе підготувати розчин.)

Питання виникнуть для деяких: де виглядають лікарі, якщо зв'язок з гіпертонічним розчином є настільки ефективним, чому цей метод лікування не широко використовується? Дуже просто - лікарі неспроможності медичного лікування. Фармацевтичні компанії пропонують більш дорогі ліки. На жаль, медицина також є бізнесом. Хіба з гіпертонічним розчином полягає в тому, що він занадто простий і дешевий. Тим часом життя переконує мене, що такі бандажі є відмінним інструментом для боротьби з багатьма недугами.

Наприклад, з холодом і головними болями я наносжу кругову пов'язку на лобі і назад голови вночі. Після години і половини протікає нежить, а вранці головний біль зникне. Для будь-яких застуд, я використовую пов'язки на першому знаку. І якщо ви ще пропустили час і зараження вдалося проникнути в горло і бронхі, то я роблю повну пов'язку на голові і шиї одночасно (від 3-4 шарів м'яких тонких полотнів) і на спині (від 2 шарів вологих і 2 шарів сухих рушників) зазвичай на всю ніч. Лікування досягається після 4-5 процедур. Я все ще працює.

Кілька років тому відносний підхід до мене. Її дочка страждала від гострих нападів холециститу. На тиждень я кладаю ватний рушник на її печінку. Застібаємо її в 4 шари, змочуємо його в соляному розчині і залиште його всю ніч.

Зв'язок на печінку наноситься в межах: від основи лівої грудної залози до середини поперечної лінії живота, а по ширині - від стерну і білої лінії живота від переднього до хребта за. Зв'язки щільно з однією широкою пов'язкою, також на животі. Після 10 годин знімається пов'язка і гаряча нагрівальна підставка наноситься на ту ж площу протягом півгодини.

Для розширення жовчних протоків в результаті глибокого потепління для вільного проходу в кишечник зневодненням і загущеної жовчною масою. Нагрівальна колодка обов'язково в даному випадку. Що стосується дівчини, після чого лікування приймала багато років, і вона не скаржаться на її печінку.

Я не хочу дати вам адреси, імена, останні імена. Поведи його або ні, 4-шарова бавовняна підгодівля наноситься на обидва груди на 8-9 годин на ніч допоміг жінці позбутися від раку грудей на два тижні. Мій друг за допомогою соляних тампонів, накладаються безпосередньо на шийку матки протягом 15 годин, справляється з раку шийки матки. Після 2 тижнів лікування пухлина розм'якшується 2-3 рази, стала м'якшою, її зростання припинилося. Це те, як він залишився до цього дня.

Сільне розчин можна використовувати тільки в підгодівлі, але ні в якому разі немає в компресі. Концентрація солі в розчині не повинна перевищувати 10%, але і не нижче 8%.

Бандаж з розчином більшої концентрації може призвести до руйнування капілярів в тканинах в області застосування.

Вибір матеріалу для заправки дуже важливо. Він повинен бути гігроскопічним. Це, легко вологий і без залишків жиру, мазей, спирту, йоду. Вони не допускаються на шкірі, на якій наноситься бинт.

Найкраще використовувати лляну і бавовняну тканину (туманку), багаторазово використовується і багаторазово промивається. В кінці марлю також можна використовувати. Останній складається в 8 шарів. Будь-який інший з цих матеріалів в 4 шари.

При нанесенні заправки розчин повинен бути досить гарячим. Витягувати матеріал для заправки повинен бути середнім, щоб він не дуже сухий і не дуже вологий. Не кладемо нічого на пов'язку.

Загорніть його пов'язкою або прикріпіть його за допомогою Band-Aid - і це.

При різних легеневих процесах (включає кровотечі з легенів), краще застосовувати пов'язку на спині, але потрібно точно знати локалізацію процесу. Вражаю грудей досить щільно, але не вичавити дихання.

Живіт пов'язаний якомога щільніше, за ніч він вийшов, бандаж стає вільним і перестає діяти. З ранку після зняття пов'язки матеріал слід добре промити в теплій воді.

Так що пов'язка краще підходить до задньої частини, кладемо на вологі шари її між лопатками валика на хребті і зв'язуючи його разом з пов'язкою.

Я хочу поділитися з читачами. Якщо у вас виникли проблеми і не можна їх вирішити в медичних закладах, спробуйте використовувати соляні заправки. Цей метод не є сенсом. Він просто добре забутий.

Джерело: prokrasotu.info

Джерело: /users/1077