Кулінар Сальвадор Далі

«Коли я був шести років, я хотів бути варом», - сказав соліст. Але це не доки він досяг шістдесяти, які він опублікував книгу рецептів, які називають Лес Дінерс де Гала, які можна перекласти як Обіди Гали (хі дружини) і як Гала Діннер.

У 322 сторінках опубліковано в 1973 році, повідомляється, що обіг всього 400 примірників – 136 рецептів, створених справжніми французькими шеф-кухарями, імена яких похитно не згадуються, 12 картин майстра та багатьох графічних ескізів. Передмова, написана Дальом, читає: Ми хочемо, щоб зробити це ясно відразу, що всі рецепти в Les Diners de Gala, з їх описами і ілюстраціями, повністю присвячені задоволенню смаку. Тому не варто шукати страви дієти тут. Ми свідомо уникли схем і столів, в яких хімія замінить гастрономію. Якщо ви є однією з кальорійських лічильників, які перетворюють радість їжі в певну форму покарання, закривши цю книгу відразу; для вас вона занадто живо, агресивна і висипна.

Хочу сказати, що, на відміну від ілюстрацій, немає нічого зайвого в рецептах, тобто не свіжі мавпи мізки під соусом гнійних шламів або коктейлів октопу з горілкою і кальвадосом. Самі екзотичні в книзі можна вважати лише столиком змісту і рецептом від півень в королівському стилі.

Зміст варто зупинитися. Книга має 12 секцій, названих у найбільш поширеному вигляді:
1,1 км Екзотичні страви Les caprices pincés princiers
2. Яйця та морепродукти (Лі канібалізми де l’automne)
3. У Перші страви Les suprêmes de malaises lilliputiens (Найвища Lilliputian Задоволення)
4. У М'ясо Les entre-plats sodomisés (Здоров'яні закуски)
5. Умань Les spoutniks astiqués d'asticots statistiques (Основні супутники статистичних личинок)
6. Риба та морепродукти Les panaches panachés (Motley plumes)
7. Про нас Птахи Монархії (Лісові стільці монархіки)
8. У Пороги Les montres molles 1/2 sommeil (М'які години половини сну)
9. Навігація Овочі L'atavisme désoxyribonucléique (Disoxyribonuclein atavism)
10. Aphrodisiacs Les "je mange GALA" (Я їсть Gala)
11. Десертні цукерки Les pios unoches (Здоров'я пристрасть)
12. Les délices petits martyrs (Little sinful pleasures)

Також словішно розкидані по всій книзі Сальвадор Далі напівфілософські напівнесенси, такі як:
«Я люблю їсти тільки що має чітку і зрозумілу форму. І якщо я захоплюю рослину як плету і деградую як хребта, це тому, що вона як безформна і невизначена як ліберал.
Однак ми готові надати кілька рецептів, щоб ви могли бачити, що, незважаючи на його ексцентричність, Дали не позбавлені нормальної аспірації для епідеміології і гедонізму.

Червоний салат

(Для обіду або вісім закусок)
250г червоний буряк ріжучий
250г копчений язичок
340г червона капуста, дрібно нарізана
5 ст.л. охолодженого товстого крему
3 ст. л. лимонного соку
1 ст.л. томатної пасти
1 цибулина гомілки, нарізана
1 ч.л. цукру
Кайенне перець і сіль за смаком
листя салату айсберг

Змішайте вершки, томатну пасту, цукор, гомілки і перець. Збийте протягом 3 хвилин, поки суміш легкий і пінопластовий. Повільно залийте, продовжуючи збивати, сік лимона. Покладіть буряк, капусту і язичок в салат. Вода газова станція і добре перемішати. Покрийте кришку і вставте в холодильник на 2 години. Посипати і перець за смаком. Подаємо на листя салату.

Сонце-Ель

6 скибочок моря
6 скибочок жиру бекону
1 масло (не обов'язково, але воно буде красивим)
12 дрібних листя салату
300 грам свіжих соєвих (консервованих)
6 ч.л. товстого крему
1 ст.л. вершкового масла
1 ст.л. борошна
1 ч.л. приправи
Кайенне перець

Перш за все, приготуйте шматочки моря, ретельно знімаючи код і гребінь. Покладіть шматочки ель на скибочки бекону, висаджуючи ель по довжині бекону. І все це для шматка олії трохи більше. Посипати і поперчити, для кожного шматка їли лист салату і 50 грам соєвих. Трохи посипати куркою порошком, сіллю і перцем. Додайте чайну ложку крему, накрийте другим листом салату і загорніть все оболонкою.

На великій сковороді прогрійте вершкове масло, варіть шматочки риби на повільному вогні 40 хвилин, періодично перевертаючи. Зняти з вогню і покласти її в спеку. Посипати борошно на сковороді і обсмажити до золотистого кольору, але не пускати її коричневим. Додайте вершки і куртку, заправте за смаком. Дозвольте трохи кип'ятити і залити отриманий соус з шматочків їли.

Касанова коктейль

Один апельсиновий сік
1 ч.л. Campari Баттер (або інший гіркий вермут)
1 ч.л. імбир
4 ст. л.
2 ст.л. Старого (старого) бренді
1 щіпка перцю Кайена

Ідеально підходить для таких умов, як втома, втома після роботи або просто екстремальний субрий. Це добре перевірений рецепт, який відповідає всім вимогам. Особлива перевага даного засобу полягає в тому, що його використання не потрібно робити кисле обличчя, як правило, при прийомі медикаментів.
На дно скла змішайте перець і імбир. Залийте на вершині, потім бренді та старі бренді. Поставте в холодильник або краще ще в морозильній камері.
Через тридцять хвилин вийняти і перемішати з апельсиновим соком в охолодженому склі.
Пити ... і чекати ефекту.
Це буде досить швидко.

Що ми розповімо? Книга можна придбати на Amazon і eBay. Зважаючи на свою мінливість і невелике кровообіг, ціна досить висока, починаючи від 287 євро. Ознайомитися особисто Далі, можна знайти копії (в залежності від стану книги) на суму від 2800 до 4300 євро. Однак, поспішайте, такі рідкість є рідкісними, а їх вартість зростає з року до року.

Джерело: dgficc.com

Джерело: /users/1077