10 дивно корисних властивостей лимонної шкірки

Кожен знає про корисні властивості лимонного та лимонного соку. Але мало хто знає, що шкірка цього цитрусового фрукта має велике значення для нашого здоров'я. Не поспішайте відкинути лимонну шкіру, після віджимання соку - вона ще може добре служити вашому тілі.

Ось деякі добре продумані переваги лимонної шкірки: 1. Кедр допомагає підтримувати здоров'я кісток. Містить велику кількість кальцію і вітаміну С, які допомагають зміцнити кісткову тканину. Кедр допомагає запобігти розвитку захворювань, таких як остеопороз, ревматизм суглобів і множинний артрит.

2,2 км Кедр допомагає знизити рівень окислювального стресу (запобігання організму через перебіг окислювальних реакцій нехарактеризується власним обміном) через високий вміст біофлавоноїдів (вітамін Р).

3. У Тіло має токсичні речовини, які не тільки ослаблюють її зсередини, але і підвищують ймовірність розвитку алкогольної залежності і схильність до переїдання. Завдяки високому вмісту біофлавоноїдів, пілінг лимона допомагає видалити ці токсичні речовини з організму.

4. У Не знаю, що пілінг лимона використовується для запобігання і лікування раку. Він містить речовини сальвестррол Q40 і лімонен, які допомагають боротися з раковими клітинами.

5. Умань Завдяки вмісту поліфенолів і флавоноїдів, пілінг сприяє зменшенню рівня холестерину в організмі, що надає благотворний вплив на роботу серця.

6. Жнівень Вміст калію вигідно впливає на здоров'я серця, допомагає запобігти розвитку цукрового діабету і нормалізувати артеріальний тиск.

7. Про нас Пілінг лимона - відмінний засіб для підтримки гігієни порожнини рота і гігієни. Вітаміни С допомагає впоратися з проблемами, такими як кровоточивість ясен, скурви і гінгівіт. Кедр багатий лимонною кислотою, яка робить нестачу вітаміну С, що дозволяє швидко позбутися від цих недуг.

8. У Цедр допомагає схуднути зайвої ваги. Він містить речовину, що називається пектином, що сприяє придбанню тонкої фігури.

9. Навігація Цедр допомагає підтримувати здоров'я шкіри і запобігти виникненню проблем, таких як передчасні зморшки, прищі, порушення пігментації і так далі. У цьому процесі відіграють вільні радикали. Крім того, шкірка багата антиоксидантами, тому допомагає нейтралізувати токсичні речовини, які надходять в шкіру.

10. Крім вище, пілінг має цілий набір корисних властивостей: очищає печінку, допомагає при вушних інфекціях, покращує кровообіг, ослаблює скорочення м'язових скорочень, перешкоджає інсультам і ін.

Кращий спосіб вживання лимонного пілінгу: Поставте лимон у морозильну камеру. Коли він замерзає, потріть шкірку на дрібній тертці і додайте трохи до салатів, чаю та інших продуктів. Або можна посипати цукор і їсти його як окремий десерт.

І, нарешті, кілька фігур: 100 г пілінгу лимона містить 134 мг кальцію, 160 мг калію і 129 мг вітаміну С.

Так ви повинні думати про неправильний лимонний пілінг у щоденній дієті.

Джерело: Mixnews.ru

Джерело: /users/1077