Лікар-кардіолог: сучасна пшениця «зараження хронічної отрути»

За даними кардіолога Вільяма Девіса, який написав книгу про найбільшу популярність у світі зерно, сучасна пшениця – «доспішна хронічна отрута». й

Девіс говорить про пшеницю, яку ми їсти сьогодні не є пшеницею нашої бабусі: «Це високорослий 18-дюймовий завод, створений за допомогою генетичних досліджень у 60-х і 70-х рр.» Девіс розповідає про CBS Цей ранок.

«Ця річ має багато речей, які ніхто не розповість. Наприклад, він має новий білок, який називається лядином. Не клейковина. Я не говорю з тими, хто непереносимість пшеничного глютену та целіакової хвороби. Я кажу це всім, тому що кожен піддається білковому лядину, тому що це опіат. Він зв'язується з привидами рецепторів у мозку і стимулює апетит. й

На жаль, якщо сільськогосподарська продукція могла повернутися до зерна, яка була вироблена до того, як Девіс заявив, що це було можливим, але це не економічно доцільно, так як пшениця виросла менше врожаю з тієї ж області.

Тим не менш, згідно з Давесом, зрушення від пшеничного походу та втрати ваги.

“Якщо три люди втратили пару фунтів, це чудово”, – каже він. Але ми бачимо сотні тисяч людей, які втратили 15, 40, 70 кілограмів. Діабетика перестає бути ними; пацієнти з досвідом артриту драматичного рельєфу. Люди мають пухлини ніг, рефлюкс кислот, синдром подразненого кишечника, депресії і так далі. й

Щоб уникнути цих пшеничних продуктів, Девіс радить поїсти «реальну їжу» - авокадо, маслини, оливкова олія, м'ясо, овочі. «Не зерна. Коли я кажу зерно, я маю на увазі пшеницю, адже понад 90 відсотків всієї зерна пшениця, не кажучи, кажу, ячменю або льону.

Дж. Девіс каже, що всі альтернативи заміщенню зернових продуктів з цільною зерновою продукцією, які нібито добре підходять для здоров'я, такі як заміна нефільтрованих сигарет з відфільтрованими сигаретами і полегшенням, що добре для здоров'я.

Це логіка харчування, яке властиво невибагливим. Що робити, якщо ми піднімаємо ставки трохи і скажемо, нехай виключаємо все зерно, що відбувається тоді?

А потім ми будемо бачити не тільки краще здоров'я, але трансформації охорони здоров'я.

Джерело: Mixnews.ru

Джерело: /users/1077