5 Найбільш поширених міфів про здоров'я жінок

Напевно, кожна жінка не рідше одного разу в її житті при призначенні лікаря, що зіткнулася з нерегульованим лікуванням або небажанням пояснювати медичні умови. Кандидат медичних наук, практикуючий лікар-гінеколог Дмитро Любнін знеболював деякі міфи про здоров’я жінки.

З часом багато хто з нас зіткнулися з введенням лікарів, які не хочуть пояснювати медичні умови, і чому це або що сталося. Все це створює невизначеність, страх і сумніви. Але жіноче здоров'я є зоною, яка дуже турбує майбутніх мам.

Лікар акушер-гінеколог, учасник російської асоціації репродукції Дмитро Любнін – автор понад 75 наукових праць та 4 монографій на гінекології. Книга «Хонест Конверсація з російським гінекологом» публікується в EXMO, де він написав про здоров’я жінки в доступній мові, щоб кожен з нас, незалежно від віку, відчуває своє тіло і розуміє, де нормальна фізіологічна ситуація, і де відхилення або хвороба.

Дмитро Любнін розповів про найбільш поширені міфи про здоров’я жінок.

1,1 км Гормональні контрацептиви шкідливі для здоров’я жінок. Насправді гормональні контрацептиви не тільки шкідливі, але крім найбільш надійного способу захисту від небажаної вагітності забезпечують профілактику більшості гінекологічних захворювань, включаючи 4 види раку!

2,2 км Необхідно взяти перерви між контрацептиками. Це не тільки непотрібний, але шкідливий! Не відновлювати репродуктивну систему, але навпаки, створюють напружену ситуацію для всього тіла. У будь-якій цивілізованої країні світу, щоб зробити такі паузи не рекомендується.

3. У Діагноз «закінчення матки» (виселення положення з норми). Не існує такої діагностики «закінчення матки»! Кут нахилу матки переднього або спини нічого більше, ніж варіант норми і не впливає на можливість завагітніти, а спеціальні пози не потрібні для цього, оскільки деякі лікарі запевняють.

4. У Наявність найменших бактерій уреаплазми і мікоплазми вимагає лікування. У переважній більшості випадків діагностика і лікування уреаплазми і мікоплазми не потрібні! Ці мікроорганізми можуть зазвичай існують в статевих шляхах чоловіків і жінок, не викликаючи ніяких захворювань, і якщо вони роблять, то тільки в певних умовах.

5. Умань Утерінові фібри є причиною безпліддя. У більшості випадків це не справа. Але матки можуть впливати на фетальну гуцку. Не всі вузли міома повинні бути видалені до вагітності. Загнічення при такому діагнозі може виникнути без ускладнень.

Джерело: domashniy.ru/