Найприємніша сонячна сушка для продуктів своїми руками

Ми пропонуємо вам варіант сонячного висихання, який не споживає електроенергії.

Багато з нас вже використовують сушку для приготування їжі на зиму. Висихання набагато більш екологічно чистий, ніж заморожування, оскільки холодильники та морозильні камери споживають занадто багато електроенергії протягом усього періоду зберігання їжі.

Сучасні сушарки дуже ефективні і швидко, але вони також працюють на електриці. Давайте розглянемо просту компактну сушку, яку можна зробити своїми руками в домашніх умовах.

Ось передній вигляд. Лист виготовлений з полікарбонату. На дно злити воду. Дно і задні панелі покривають чорною пластикою.

Це бічний вид. Знову ж сторона покрита захисним шаром полікарбонату. Висота бічної панелі (61 см), ширина (71 см). Полки розташовані в шаховому порядку, і так кожен полки отримує трохи прямих сонячних променів.

Продукція на верхній полиці повинна сушити швидше, тому я часто подрібнити їх, коли верхній шар висихає. Забули фотографії полиці, але вони переважно прямокутні дерев'яні конструкції з пластиковою сіткою.

Полиці прогулянку по дерев'яних бігунах і легко простягається через задні двері.

Ось спинка. (61 см) висота і (64 см) ширина. У задній стінці вентиляційний отвір 6 см виконано і закрито сітку.

При цьому отвір передньої частини полікарбонату.

Суть вентиляційних відкриттів дуже просто. Під час висихання теплого повітря піднімається і переходить в задні отвори, а холодне повітря тягнеться з переднього в нижній. Це створює хороший потік для сушіння продуктів.

У мене є тільки проблеми, які я коли-небудь був мурах, але це було вирішене, маючи мощі навколо кожної ноги, які вони не можуть піднятися. Для цього можна використовувати інвертовані банки середнього розміру, які необхідно помістити під ноги. Також можна використовувати великі ємності води. Ніжки висотою близько 15 см.

Насолоджуйтеся тим, що вам потрібно, щоб розпочати свій проект сонячного зневоднення. Я люблю її і продукти висихають в ній в 1-2 дні і, навпаки, він використовує вільної енергії і зменшує шкідливі наслідки на планеті.