iPhone 6 небезпечний для здоров'я через високу електромагнітне випромінювання

Два нові моделі смартфона від Apple випромінюють електромагнітну енергію на межі дозволених стандартів і можуть позувати загрозу здоров'ю людини.

Визначення коефіцієнта поглинання електромагнітної енергії. Цей показник визначає енергію електромагнітного поля, випущеного в тканинах тіла людини в одному другому. Вони вимірюють кількість шкідливих ефектів мобільних телефонів на людину.

Пошкодження надлишок електромагнітного випромінювання для здоров’я людини – це дебатний питання, неупереджене дослідження якого є захопленим потужним лобіом виробників смартфонів та великим значенням розвитку мікроелектроніки для економіки та оборонної промисловості. Багато дослідників вважають, що постійний контакт з потужним випромінювачем, наприклад, смартфоном, може викликати серйозні пошкодження здоров'я, включаючи репродуктивне здоров'я, і викликати ряд захворювань.

За стандартами, прийнятими в США, САР у смартфонах не повинна перевищувати значення 1,6 Вт на кілограм на 1 грам тканини. Тим часом SAR для iPhone 6 1,58 і 1.59 для iPhone 6 Plus.

Про серйозні ризики для здоров’я, які зіткнулися з власниками нового «швидкого» iPhone, вже говорили в Університеті Каліфорнія, Берклі.

Джерело: Letus.ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное