56
Як допомогти дитині стати себе
Що ми можемо, як батьки, щоб допомогти проявляти життєву силу, приховану у дитини, щоб культивувати незалежність, розвивати оригінальність і творчість, пробудити бажання незалежності? Ми не можемо змусити дитину цінувати свою індивідуальність і унікальність, власне, ми не можемо зобов'язати його брати ініціативу, взяти відповідальність, мати самооцінку, ми не можемо змусити його бути в відносинах з собою, поваги і приймати інші кордони.
Всі перераховані вище риси, а також багато інших проявів незалежності і незалежності, асоціюються з процесом психоемоційного формування. Кінцева мета процесу становлення полягає в тому, щоб стати життєздатною істотою, яка може бути заповнена життєвою силою, яка дозволяє людям існувати під час відокремлення від його вкладення. Життєва енергія, яка заповнює людину в процесі становлення, не просто енергетика, це енергопроменитість, невагомість, самодостатній. Концепція екзаменизму описує цей вид енергії.
Ми не можемо змусити дитину, ні навчити його проникнути в суть його «Я», наповнювати себе, але ми можемо сприяти процесу становлення, видаляти перешкоди в шляху життєвої сили, що знаходиться у дитини, забезпечити умови прояву енергії сережки.
І ось я хотів би підкреслити ще раз, що я писав в попередніх постах: якщо ваша дитина не показує інтересу до вивчення світу навколо нього, не може зайняти себе, якщо він не має бажання бути незалежним і приймати ініціативу і взяти відповідальність за наслідки його дій, то перше, що робити, щоб повернутися до походження, зміцнити вкладення і спробувати живити його з любов'ю, дати йому можливість розслабитися в відносинах так, щоб він не провів всі свої енергетичні боротьби за вкладення.
Але нехай скаже, що дитина сповнена вкладення, повного контакту і інтимності, і він має надлишок енергії, яка має можливість прямо на розвідку світу по всьому світу і себе в цьому світі. Нижче я пишу про те, що батьки можуть допомогти розблокувати потенціал дитини.
Допомога проявляється енергія сміливості
Рулі номер один: живіть свою дитину з відхиленням. Встановити найближчий час для спілкування: послухати, розповісти йому, скільки ви любите його, подбати про нього. Це особливо важливо перед сепарацією, коли ви відправляєте свою дитину на місця, де ви хотіли б показати енергію сережки: школа, гуртки, що йдуть на незнайоме місце.
Заохочувати ініціативу дитини. Оцінити власні думки, ідеї, захоплення. Поставте вміст вище форми. «Мом, я зробив це себе!», більш важливо, ніж «Мом, що я зробив? й
Надання матеріалів. Папір, олівці, фарби, пластилін, книги, диски, а також сприятливі можливості для творчого прояву (День народження Бабця, дати малювати її листівкою).
Подаруйте дитині місце, щоб висловити себе.
Подаруйте дитині можливість потрапити на дно речей самостійно, не підштовхуйте «попереднього розвитку». Дитина, яка навчалася читати самостійно розуміє, що він може отримати все, він може отримати будь-які знання самостійно. Це почуття є неоціненним для подальшого процесу становлення, коли ви усвідомлюєте, що вище є тільки небо. На жаль, більшість містобудівних дітей сьогодні не мають розкоші відчуття від хвилювання відкриття, яка була просто виконана, з того, що вчора навіть страшна і незрозуміла стає чітким і зрозумілим. Заповнюємо їх відповідями до виникнення питань.
Створіть порожнечі, щоб заповнювати енергією сережки: час і місце безкоштовно від зовнішнього тиску, від керівництва і оцінки, від стимулювання, від соціального спілкування. Організувати ситуацію, в якій дитина буде самотньою, без тиску, що очікувалося йому, і без можливості зайняти себе чимось ззовні.
Безкоштовно грати
В ідеалі, вільний час стимулювання буде наповнений безкоштовною грою. Отже, перш за все, ви подаруєте дитину контакту і інтимності, ви годуєте вкладку, і коли дитина насичена, ви дотримуєтесь. Як довго це займе його, щоб почати винахідливість, малювання, скульптурування, будівництво, граючи заради гри і не за будь-яку винагороду? Багато батьків грають занадто багато з дітьми. Вони стають постійним плеймом для своєї дитини, і якщо дитина "борола", то відразу ж кистьться запрошувати нові розваги. Намагатися не слідувати дитині «Я нудний», тримати його в цьому стані і чекати його, щоб почати пошук джерела розваг в межах. «Ні, я не можу грати з вами зараз. Я не буду там, але я не можу грати з вами.
Зміцнюючі стосунки, глибоке кріплення. Поглибше вкладення, чим більша свобода дитина отримує для вивчення себе, щоб стати себе.
Поступово розширювати контрольований простір дитини
Ще один спосіб виявлення енергії сережки у дитини полягає в тому, щоб надати йому контроль і відповідальність. Дитина, що сидить на місці водія, буде відчувати, що він контролює життя і буде прагнути виконати свій потенціал.
Забезпечити простір, в якому дитина може безпечно здійснювати його (“який одяг, який ви хочете носити, рожевий або бузковий?”); де це можливо, дати дитячу автономію (“Ви можете визначити, який час ви йдете на ліжко”); запропонувати проекти, в яких дитина буде заряджати (“Ви можете прикрасити вашу кімнату на волі”); довірити дитину з відповідальністю (“Я думаю, що ви є досить старий, тому якщо ви хочете, ви можете зробити сніданок для всіх”).
Наша мета – визначити, скільки свободи і в яких сферах дитина може дозволити собі, і поступово замінити його або її лідерську роль з цим радником.
Забезпечити хороші наміри
Якщо ваша дитина дізнається про уроки тільки для того, щоб похвалитися, якщо він захочився своїми бабусями для цукерки, і очищає його приміщення для страху не отримувати кишену гроші, то як тільки зникне стимул, поведінка ми зникнемо. Тільки якщо поведінка передує намірам отримати хороший клас, піклуючись про ваш бабуся, жити чисто, буде ця поведінка буде щирою. І неважливо, якщо дитина змогла виконати свою наміру, доки вона була.
Намагайтеся тримати дитину мотивованими, навіть якщо в кінці він забув, відволікав, не закінчувався: «Я знаю, що ви не хочете, щоб це сталося», «Оглядайте, якщо я можу допомогти вам наступного разу. й
Допомогти вашій дитині встановити реалістичні цілі, сподіваючись, що може потрапити в шлях, і спробувати показати його: «Одно, завтра ваш корусінь приходить до нас, які ви чекали так довго, ви думаєте, що ви є старою, щоб поділитися іграшками?» Чи можу я розраховувати на тебе?
Якщо ви впевнені, що мова йде про них, просто позбутися від вас: «Це так приємно знати, що ви не хочете їсти кілограм цукерки, і просто не змогли зупинитися. й
Захистити вашу особистість.
Забезпечити простір безкоштовною шамбою. Немає нічого більшого роздратування, ніж гоління показати власну індивідуальність. Це особливо вірно для тих, хто енергія сердця просто починає проявлятися.
Поспішайте не знижувати мотивацію «Я можу» з похвалою або винагородами. Не варто відчувати, що Ваш інтерес до успіху більше, ніж його бажання досягти успіху.
Не варто орієнтуватися передчасно на форму. Ми хочемо, щоб бачити «красу» результат так багато, що ми починаємо формувати значення більше контенту. Ми навчаємо дітей робити речі замість підтримки своєї пристрасті. Коли техніка гри скрипки починає стати більш важливим, ніж бажання грати, вбиваємо в корінь бажання самовираження, для прояву енергії сережки.
Коли ви працюєте за формою, нехай сміливість ведеться.
Зосередитися на аспіраціях, не досягненнях і заслугах. Цінна ініціатива з реалізації. У навчанні намагатися слідувати дитині, за свою цікавість і інтерес. У творчому процесі ставимо оригінальність і автентичність над виконанням.
Я хочу поговорити про проблему ранньої соціалізації. Коли ми беремо дітей у зовнішній світ перед тим, як вони емоційно готові, ми змушені зробити форму над змістом, ми змушені звертати увагу на те, як вони відчувають себе про людей, які взаємодіють з людьми. Але той факт, що ви навчите свою дитину сказати «завдяки тебе» і «соррі» не означатиме, що в душі буде подяка або погане за акт зроблено. На жаль, якщо ми заохочуємо дітей, щоб зробити право без загиблості, ми помішуємо спосіб нарцисизму.
Визначено вище можна у трьох реченнях:
(1) створити надійну ромб
2) дати дитяче місце, де він може висловити себе
(3) довірити процес.
Ольга Писарюк
Джерело:karpachoff.com
Джерело: /users/1077
Bridgestone представила нові шини, які ніколи не падають
Єдиний телефон, який ви можете купити в Північній Кореї, є державним схваленням.