309
Декларація про приймання дійсності – Вакцинація болю
Господи, дайте мені мир, щоб прийняти те, що я не можу змінити, дати мені мужність змінити те, що я можу, і дати мені мудрість, щоб відрізняти один від інших.
Молитва Ойтенгера Крістоф Фрідріх
Є філософія розвитку, філософія психологічного захисту. Декларація про прийняття реальності – це спосіб захисту, щеплення від болю. Вакцинація себе може бути болючим, але при цьому ви будете захищати себе від ран і болю глибокого болю.
Робота з переконаннями в когнітивно-ведучому підході А. Елліса є значною мірою вірою клієнтів, які ніхто не кидає їм нічого, не обіцяв, і ніхто не відступив. "Чому зайшов мій син?" Як ви знаєте, що ваш син завжди буде з вами? - Але це не ярмарок? «Чому пообіцяли ви, що світ ярмарок?» – такі діалоги повторюються один раз в той час, змінюючи їх зміст.
Непристойні переконання часто утворюються в дитинстві і проявляються неадекватним попитом на себе, інших і світ по собі. Вони часто базуються на наркозії або великому комплексі. Елліс (Ельліс і Харпер, 1979) описує ці переконання-вимагання у вигляді трьох основних «музиків»: «Я повинен: (припустимо в бізнесі, отримувати схвалення інших і т.д.)», «Ви повинні: (щуть мене добре, любити мене і т.д.)», «Світ повинен: (Для мене швидко і легко, що я хочу, бути справедливим для мене і т.д.)»
У той же час відомо, що це трохи занадто пізно, щоб провести таку роботу з irrational переконаннями в ситуації, де життя вже потрапив, коли душа вже боляче. Це більш ефективний і менш болючий для проведення такої роботи профілактично і всебічно, не з кожної конкретної причини, але для всіх ситуацій цього кола в цілому. Декларація дійсності – це список контрагентів, які повинні розглянути будь-яку здорову людину заздалегідь, щоб у разі виникнення ударів життя були підготовлені для них.
Невірно думати, що Декларація, як захист від ран і болю, потрібна тільки слабкими людьми. Найвідомі спортсмени, олімпійські чемпіони, люди, які знають, як тримати пучок, але вони також мали деякі варіанти аналогічної роботи. Мило люди страждають від слабкого удару, але сильні люди також отримують удари такої міцності, які додаткові засоби захисту корисні.
Коли оборона відбувалася, коли ваша душа безпечна, ми переходимо в іншу ситуацію, де вона більше не має права бути захищена: час йти вперед, шукати можливості стати міцними, щоб зробити світ більш красивим і добрим. Так,
Світ не просто і ніколи не чинить себе лише. Неважливо, як я живу, в будь-який момент я можу втратити все, що дорого мені. Світ це: Він не піклується про мене особисто. Я можу подбати про світ. Якщо я впевнений, що це буде справедливість в моєму середовищі, і я буду впевнений, що це буде більше.
Світ не добре і ніколи не обіцяє мені щастя. Неважливо, скільки я зароблю, життя може бути від мене в будь-який момент. Так, але я можу подарувати цю світову красу і це щастя.
Я знаю, що я можу зробити помилки, які люди дорогі мені платити. Я впевнений, що я ніколи не встигнути стати його повністю. Я знаю це нормально. До тих пір, поки я не зможу і слабкий, я не буду мати сили, щоб зробити катастрофу, і коли я став сильнішим і розумним, я стане більш корисним.
Люди, в тому числі близьких до мене, жити, як вони роблять, не як я хочу їх. Що я хочу від них, якщо я не підняв їх?
Я знаю, що люди часто самолюбні, агресивні, нецивілі, ледачі, гриби, голодні, і ступії, і я вибираю, щоб прийняти його надані; прийняти людей і їх дії; прийняти його як природно, як я приймаю взимку і холод, навесні і бруд. Що таке – це, що відбувається – відбувається, і коли всі погані йдуть, тільки хороші залишається.
Я приймаю, що близько і улюблених людей можуть жити без голови, перекручувати їх життя, в тому числі перекручувати жирно і робити незрівнянні умови: Я не можу жити своїм життям, я не можу завжди приховати голову на іншу людину. Світ буде жити без коханих, тому буде І.
Я буду лікуватися з внутрішнім розумінням, що кожен, в тому числі людина, близько до мене, може лежати мені або порушувати слово, надане мені, може зробити мене шкоду, в тому числі навмисно - він просто людина з його слабкістю, почуттями і іноді прагнення помстити. Це нічого не страшно. Якщо я потурбую про людську концепцію, то я поверне її в себе. Я зроблю себе гідною людиною, живою і захоплюючою.
Я поверне слово «кращий» з внутрішнього лексикону. Я приймаю те, що люди змінюють свої перспективи, їх плани, і вони не завжди відчувають себе, як догляд за мною. Будь-який, хто залишає мене в неприємності, буде людина, яка бачить речі по-різному, ніж я дороблю. Я завжди можу знайти інших людей, які будуть з вами.
Ті, хто любить і підтримує мене так тільки тому, що вони потрібні мені, або тому що вони мають поєднання рефлексів при з'єднаннях працюють у мозку. Немає любові, але я можу створити його. Я можу бути правими людьми і принести до світу.
З мого досвіду і порушень світ не змінить, він не піклується про мене. Світ байдужий до мене. Якщо я вмирає, світ не помітить. Тож я не збираю себе, мені потрібна концентрація і енергія, щоб отримати речі, зроблені в цьому світі. Я щаслива, це простіше зробити!
Я ніколи не скаржаю, я навчаю себе і зробити чудовий життя, крок за кроком. Якщо я збуджу хороші стосунки, я перейде на світ ще один крок. Якщо я підготував когось, то буде більш гідним і добре налаштованим людям у світі. Я шукаю здорових і розумних дітей, які відчувають, що вони мають відповідальність, щоб піклуватися про людей, щоб підняти здорових і розумних дітей, які також хочуть підняти здорових і розумних дітей.
Я буду міцним, щоб зробити більше в цьому світі. Цей світ - це мій майстер-клас, і що я роблю, кількість хороших у світі повинна збільшитися. Я зроблю його.
Джерело: психологи.ру
Джерело: /users/1077