Чарівна трансформація - від старої кришки до затишного літнього будинку

Цей маленький сюжет про те, як дочка-фотооператор зробив свою студію на задньому дворі для своєї матері, яка любить малювати. Раніше цей скромний будиночок робоче обладнання, яке було перенесено на підвал головного будинку. Це місце, підходить як для мистецтва, так і для життя, був оформлений в подарунок.

Насправді, для нас, дачники, цей будинок є черговим підтвердженням, що невеликий простір може бути чарівно привабливим і затишним. Травня ще більше величезного котеджу.

Стицей Ван Беркель прикрашений цим простором виключно своїм смаком, без будь-яких стилів або традицій. Майже всі меблі були взяті з родичів або у власних підвалах. Хтось - перефарбований, для чогось - придумав новий функціонал. Природні матеріали також використовуються в оформленні. Наприклад, з берези відділення виявилася відмінна завіса.

710968р.

«Я хотів би зробити це місце, яке надихнула маму, щоб бути креативним. Вона не працює і живе в сільській місцевості, і я був набагато щасливіше, якщо вона була малювання замість перегляду телевізора. Вона любила це так багато, коли вона була молодша! каже Stacy. Допомагаючи мамі реалізувати свою давню снію студії, дівчина виконала її самостійно – виграти деякі національні змагання з фотографії. Національний журнал Канади присуджував за особливий шарм картинок, що буквально розливається на глядача і робить краще.

3250Р. 3700Р.

«Я найбільша проблема – це мій обмежений бюджет. За два роки я мав цю ідею, але я не можу реалізувати його до того, як друг консультував мене використовувати її. Решта - купити пізніше. Виявилося, що купити все і не доведеться, крім нової постільної білизни і наволочки для наволочок на першому поверсі і безліч банок з фарби. Всі інші речі, зібрані родичами, сусідами, і одним з таблиць, навіть занурився друг в обмін на фотосесію, говорить самовідкритий декоратор.

В цілому будинок має тільки одну кімнату, яка ділиться на два рівні. Нижче наведено студію і невелику вітальню, що складається з двох стільців, перетворених на стільці за рахунок подушок. На другому рівні знаходиться спальне місце, яке можна використовувати тільки в теплому сезоні.

Я, ймовірно, не починав прикраси, якщо я не бачив інших. Подруга продемонструвала мене невеликою дитячою кімнатою в своєму будинку, сповненому старих речей. Вона виглядала не тільки красивим, але і дуже стильним. Тоді я просто вирішив, що я б почати з світла — купити білу фарбу і пофарбувати все, що я можу дістатися з ним — з цією ініціативою почала працювати над цим невеликим проектом.

«Я витрачав більше на фарбу, ніж плановане, але між робами мій тітка запропонував мені два старих бірюзових стільці, які використовували для стенду на веранді». Тепер є новий м'який куточок, і для мене стільці були справжнім скарбом. По суті, вони виглядають набагато краще, ніж нові меблі. й

Маленькі витончені речі доповнені інтер'єром Stacey, де потрібно. Наприклад, старий бірюзовий мус перетворився в вазу на підвіконні, де без нього буде порожнім.

Спеціально підібрана і вкрай м'яка колірна гамма даного будинку складається з наступних кольорів:
  • Молоко-білий і білосніжний;
  • бірюзовий і м'ятний;
  • рожевий;
  • салат.

«Мої мами треба пофарбувати білим, інакше він виявився занадто багато в інтер'єрі. Ми зробили те ж саме з табуром. Але ось невеликий бірюзовий стіл біля мостеля ми знайшли пилку в нашому підвалі. Він мав зламану ногу, і я мав його виправити. Тоді я пофарбував його в улюблений колір, і він був красивим предметом меблів. Що, до речі, не боїться бруднитися на мистецтві, на відміну від нових меблів.

Моя мама сказала, що вона ніколи не отримала найкращого подарунка в її житті. З огляду на те, що всі ремонти зберігали секрет. Все вона могла бачити, що я приніс в бочку фарби з часу, але вона не чекала такої неземної краси. Крім того, коли я розповідав її там спальні сходи, вона просто газована. Ця черга подій стала досить чарівною для неї, адже всі господарі давно виписали стару від рахунків, говорить Стицей.

Джерело: www.7dach.ru