369
Як відтворити себе і мати все, що ви хочете
Людина, яка хоче все один раз, зазвичай залишається хронічно з нічого. Принаймні не доки він переглянув свій підхід. І похибка загибла в слово «відразу», а не в поняття «вічно», як прийнято вірити в суспільство.
Але подивитися такі люди біля вас не часто. Для того, щоб подати світ на «вічно» необхідно мати певну внутрішню ємність і обсяг. Багато частіше зустрічаються приклади, які переконують себе, що вони не хочуть стільки – вони не потрібні багато, і в цілому не потрібні нічого «зварити приємно біля». Тоді з зовнішнім виглядом приємно з'являється нове «взуття»: «по сусідству з іноземною країною», «поруч з іншою країною», «че буде хутряний шухля біля», «поруч буде нова квартира», «по сусідству буде ще один хороший», і так далі по колу, в залежності від того, що вже придбали ваші друзі. Головне, що ця людина ще не потребує. Він буде людиною.
Так само не вирішуються «гори» внутрішніх отворів.
Ви можете патчувати потреби і покласти патчі тільки тоді, коли є витік, сподіваючись, що такий будинок не згорнеться на голову (інші дрібні – люди живуть), але ви можете побудувати свій власний ескіз. У цьому випадку потрібно створити своє життя новими, щоб спочатку прийняти рішення на макеті, дизайні і заповнювати потрібний фундамент, який важливий.
- Чому знову? Не потрібно робити це знову. Потрібно трохи штукатурки, що чудово.
Наше оточення в дитинстві (сімей, школа, друзі та інші) заповнює фундамент і будує перші стіни (це часто 2х2), в яких ми потім живемо все наше життя, якщо ми не робимо планування себе. Ви можете переходити в оздоблення: нескінченно перефарбовувати ці стіни, повісити картини і перепланувати меблі, але розмір приміщення не зміниться. Ви все ще живете в тій же рамках, яку ви вписали у вашій картині світу. До речі, ви можете назвати її карма, доля, навіть гороскоп. Ви все ще скопієте досвід ваших батьків і колег, адже оформлення двоповерхового котеджу не можна повторювати в однокімнатній квартирі, незалежно від того, як скручуються. Але можна побудувати новий будинок. Я, точно, знову, поганий.
Ви знаєте людей, які відтворили себе. Одна з них, але вони серед вас.
- Люблю кохану.
- Ілнес.
Пожеження від роботи, яка надала стільки зусиль
Ви знаєте?
Будь-який серйозний шок, який може змусити цей будинок карток, які називаються «яскраве майбутнє» залишає величезну плювати питань самому:
- Хто я?
до Що я хочу зробити?
Чому кохана людина залишила світ? Хто мені, що я маю на увазі тільки на близькій людині?
- Чому я хворий?
Чому я витрачаю стільки енергії і енергії на цю роботу, і вона просто позбавила мене?
Що відбувається в житті? Або я ходию в одному колі і граблі все ще на місці?
Такі люди зіткнулися з вибором: щоб створити себе як раніше (знайти схожу роботу, схожу людину, схожий сценарій і не відповісти на вищевказані питання чесно) або почати життя свідомого життя? Є ті, хто обирає другий варіант.
Є ще одна категорія людей, які не готові чекати згортання і спочатку побачити, що «в будинку невеликий». Починаємо загальний ребрендинг життя і починаємо будівництво.
Не чекайте і перевірте свій фундамент для міцності. Будівля може бути виконана в будь-який момент і жити своїми правилами.
Як ви відтворити себе і мати все, що ви хочете? Є чотири сфери життя, які однаково важливі для людини: душа, тіло, бізнес і відносини. Бажаєте «вічно», що є, здоров'я, краса, гроші, улюблений бізнес, сімейне щастя і харчування, не тільки для тіла, але і для душі, є більш природним станом для нас.
Найперше рівняння з цього тексту, «навіть все відразу», що відображає людський характер якнайкраще - дуже сутність обгортки ігнорування.
Людина є унікальною істотою, єдиною з тваринного світу, яка надійшла з правом вибору, і не тільки запрограмовані інстинктами. Ми обираємо наші враження. Бажаючи все - це підсвідоме бажання довести життя до оптимального балансу, щоб достаток у всіх сферах. Бажаючи його прямо зараз є формою ігнорування, нездатність реалізувати причинно-ефективні відносини: навесні ви сідаєте, восени ви перезавантажте.
Універсальне право природи: перше посівання, потім догляд за грунтом, тільки після збору врожаю, а ще не в першому сезоні (з окремих рослин дають плоди тільки на другий або третій сезон).
Наше бажання мати один раз (без застосування належної міцності і часу) є відображенням найглибшого сну, в якому ми солодко перебування.
Природа буквально говорить це:
Всі, але поступово. Якщо ви почуєте і розумієте це, вам більше не доведеться страждати і страждати. Ви просто повинні зробити це послідовно.
4 зони життя можна визначити наступним чином:
Душа - це відносини з собою. Все, що зліва від вас без інших людей, їх думки, речі та справи. Все, що залишилося від вас після перерви.
Тіло - фізична держава, благополуччя, зовнішній вигляд, енергія, сила, як фізична, так і внутрішня.
Бізнес – це ваш внесок (застосування міцності та енергії для створення чогось) та повернення – що ви отримуєте в результаті (гроші, емоції, цікаві комунікації тощо). У цьому ланцюжку, повернення є важливою як внесок, оскільки без одного, неможливо продовжити інші. У цьому сенсі, що ви хочете, це просто важливо, щоб зробити багато грошей від нього.
Зв'язки - це всі відносини, починаючи від сім'ї і коханої людини, закінчуючи кола спілкування, як близьким, так і віддаленим.
Де ми починаємо? Створюючи себе знову, щоб побудувати сильні стосунки з собою. А потім побудувати рамку на основі поточних пріоритетів і термінів. Не всі відразу, але стіни за стіною – етап за етапом – сфера за сферою. Поступово все є найшвидшим способом повного результату.
Джерело: re-self.ru
Джерело: /users/1077