371
Як швидкісний інтернет змінить світ у 2025 році
Які технологічні інновації будуть введені в наступні десять років? Холографічні номери, віртуальні хірурги, 3D друкований одяг, віртуальний секс і багато іншого. Американські дослідники поділилися прогнозом на 2025 рік.
У 2025 році, коли надшвидкий інтернет стає загальним місцем, реальні та віртуальні світи злинуть. У звіті вбивця програми в Gigabit Age, вироки, з яких цитує папка Щоденна пошта, дослідники в дослідницькому центрі Pew і Університет Елона розповів, що загрожує розвитку ультрашвидкісного підключення до глобальної мережі. Обрано всього 1,644 експертів. Всі вони погодилися, що ключ буде віртуальним середовищем.
«Це буде 360-градусний перекриття віртуального простору на реальних, масивних відкритих онлайн-курсах з повним доступом», – розповідає Давид Вейнбергер Беркманського центру інтернету та суспільства.
Експерти також вважають, що віртуальне середовище буде використовуватися людьми для сексуальних цілей. Це сприятиме поширенню домашніх голографічних сайтів, таких як Голодек з фільму «Зірк Трек».
"Games, кіно, покупка та (звичайно) дорослі розваги перейдуть в занурення навколишнього середовища", - прогнозує Примітивний Spark аналітик Katherine Campbell.
Експерти кажуть, що на 2025, люди в багатьох професій будуть замінені на голограми.
«Не сумнівайтеся, що в режимі реального часу голографічні образи візьмуть на обов’язки лікарів, хірургів та колег», – розповідає голландський футурист Marcel Bullinga.
Зникне необхідність йти в офіс.
На робочому місці завтра буде багато змін. Кількість ділових поїздок зменшиться, підвищиться конкуренція на ринку праці. Для роботи з мігрантами, які підуть працювати в костюмі голограми.
Діти проведуть ще менше часу в школі.
Навчальний день буде розділений на кілька навчальних занять. Частина класів буде проходити в домашніх умовах, а частина буде проходити в найближчих навчальних закладах у великих і малих групах з різними вчителями, пояснює JP Rangaswamy, дослідник Salesforce.com.
За його словами, технологічні досягнення змінять наше ставлення до одягу – ми будемо 3D друкувати новий одяг щодня, і відправимо старі для переробки.
Одяг, що складається з 3D, надрукованих щодня для конкретного замовника, також стане загальним місцем.
Ми піклуємось про здоров’я.
У щоденному меню будуть розроблені індивідуально для кожної людини, з урахуванням своїх генетичних характеристик, місця проживання та професії, - сказав Юдіт Донат з Беркманського центру інтернету та суспільства.
За словами головного економіста Google Гал Вари, постійний моніторинг матиме позитивний вплив на наше здоров’я:
Це набагато дешевше і зручніше стежити за здоров'ям поза лікарнею. Покупка системи моніторингу здоров'я є простою як вдома системи відеоспостереження. Крім того, система безпеки також навчиться контролювати здоров’я. Роботизовані та віддалені операції стануть загальним місцем.
Джерело: hi-news.ru