, Україна
Вибори – це велика причина повернення до спогадів Радянського Союзу. Поки вибори в Сівці було ще одне шоу. У той же час, до речі, тримаючи серце назад, мені доведеться повернутися до ковбасної тематики. Що? Що робити ковбасу на виборах? В основному кажучи, ковбаса не має нічого спільного з виборами... якщо, звичайно, ми йдемо про Сівку. Але на виборах Сівки і ковбасі були тісно пов'язані.
Що я не розумію, що занурення багатьох шанувальників радянського минулого. Вони не люблять загрозу парламентаризму. Скрізь ви почуєте: «Вибір недобрих!», «Дослідження голосу є неоднозначним!» Не дивно, що такі слова виражені тими, хто любить пам'ятати, як дивовижне життя було в землі радянських народів.
Чому вона дивиться? Так, що зараз називається «Елекції» – це просто пам’ятка загальної свободи порівняно з тим, що під Радянським Союзом. Як швидкі речі, проте, забуті.
У Сівці вибори не так багато неоднорідних або фальсифікованих, але, строго кажучи, не було ніяких виборів. Чому? Оскільки кожен громадянин СРСР запитав вибрати кандидата з переліку, що складається з однієї особи.
р.
Зрозуміло, це ритуальне ідіоциклопедія було регулярно проведене всієї країни. Люди пішли на дільничні станції, де вони були ручні бюлетені з тільки одним прізвищем. Ніяких підписів для реєстрації кандидатів, які не проходять. Все було чистим і спокійним. У деяких випадках було повідомлено про те, що вибори відбувалися на таких і таких датах. У той же час було повідомлено про те, що буде кандидатом на конкретний сайт. Біографія цієї людини була вішалка, надрукована на друкованому папері. Я не знаю, якщо хтось прочитав біографії цих кандидатів. Особисто, це ніколи не перекреслив мій розум. Для всіх, хто знає, що якщо в заголовку «Ваша кандидатка», яку людина буде обрана. Так що немає інших. Не змагання.
Вибори були різними. «Вибрані» депутати Верховної Ради, судді, хтось інший. І завжди процедура була такою ж: проповідомлення населення, розміщення біографії «кандидату», що йде на дільничну станцію, отримання балоту з однією назвою, що кидає її в балотній коробці.
Перший раз я взяв участь у виборах, я не пам'ятаю, що був у віці 16 років. Я прибув на дільничну станцію і був досить несподіваним, що я був представлений добре опублікованою книгою «Партії Wartime» разом з балотом. Я привітав до першого голосування. Я ніколи не читаю цю книгу. Але за довгий час він був у моїй шафі. Я не читав назву кандидата на балот. Хто читає ці імена, коли?
Найбільші вибори я коли-небудь був у військовій. Я ще в школі. У день до того, як полковний депутат пройшов через компанії і пояснив нам, як відбуватиметься «голосування» наступного дня. Ми порушили, що з дня виборів є проявом недобрих радянських демократичних демократій, що не буде підніматися на цей день. Я маю на увазі, абсолютно. Кожного солдата, який себе прокинувся без будь-якого «Рота, підйом!», він сам одягнеться, залишить бараки без команди з замовлення, спокійно ходити до полкового клубу, де він зробить власний вибір з одного «кандидату» без будь-яких натяків. А потім ви також можете повернутися в компанію самостійно. Лапота!
Ми не віримо, що ми приїхали до нас. Немає сходження! Сонце все, що ви хочете. Правда, депутатський політик сказав, що хоча б ніхто не змусить нікому нічого не замовляти, а ось 7 ранку весь полк проголосував. «І ті, хто не проголосував 7, можуть повісити себе», - сказав він командир компанії.
На наступний ранок не було сходження. Але вже з 6-го ранку в середині бараків було сидіння солдата і з усіх супутньої сечі він розказав про різні пісні радянських композиторів на Байані, немає можливості сну. Так ми швидко отримали і пішли голосувати, боялися пізно повернутися до компанії 7:00. Весь полк, здавалося б, проголосував за півострова сім. Це те, що я розумію, пансантна демократія.
Я, що про ковбасу? Це те, що найцікавіші речі приховані. Де є нинішні політичні стратеги до віртуозності агітаторів СРСР? Ось сьогодні, вони стругують, викликаючи людей, які приходять на пилки за допомогою всіх телеканалів, і я впевнений, що витік все ще буде неімпортним. І в опубліці совдепа майже сто відсотків. Не боятися. На опитуваннях з’явились небесні покарання. Девер! Багато людей кинулися на дільницю рано. Що секрет? Ви вгадали, в ковбасі. Про те, що на день виборів на дільницях працювали фуршети, які продали будь-який сосисковий дефіцит. І завжди на дільничному вокзалі люди переповнили на фуршеті для ковбасних виробів та інших продуктів, які відсутні з магазинів. Дуже просто.
І завжди наступного дня в програмі «Час» урочистий диктар сказав: «Для блакатів і непартій голосував 99.9 відсотків». Згідно з даними процентів, не вдалося відхилити 99 відсотків. Я іноді дивився, що невідомі десятки відсотків були, які не хочуть голосувати за «незворотний блок комуністичних і непартійних». Але відповідь на це питання не знайдено. JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Джерело: /users/1080