Мистецтво системного мислення

Вишукане виконання – це мистецтво мислення систематично. Для того, щоб бажання стати справжньою, необхідно визначити систему ваших значень і систему ваших потреб. Що ми часто схильні до знецінення не тільки інших людей, а й для того, щоб не бути тим, що ми дійсно є, але і для того, щоб справити себе.

Фото Jose Ferraz de Almeida Junior

Пам'ятайте "Сталькер." Як часто ми чуємо наших друзів groan: «Я не можу дозволити собі відпочивати, я працюю так важко, немає часу для відпочинку, і я люблю відпочивати». Стоп. Чи дійсно люди хочуть відпочивати? Вони мають пристрасну мрію, щоб бути необхідною, незамінною, і тому це бажання настає. Ми всі знаємо, що люди, які просять незрівнянно, «Чому робити все для вас?», як правило, робити так, провокуючи інших, щоб незгодити. Коли людина має кілька бажань, чим міцніше настає. Якщо ви хочете бути незамінними, не буде відпочинку. Якщо ви хочете відпочити пристрасно, його можливість прийде, і, можливо, звідки ви не очікуєте.

І ось ще одна порада: Не обмежуйте способи, які ви шукаєте. Уявіть, що у вас є мрія йти в Таїланд. Що потрібно зробити, щоб зробити це мрії? Не просто захоче його, але захоче його правильно.

Першим правилом є те, що ми не можемо заперечувати себе в вузькому коридорі за обмеженнями, які ми накладаємо на наші побажання.

«Я збираюся працювати важко і заробляти гроші, щоб піти в Таїланд». Це пропущене бажання. Звичайно, якщо мета полягає в тому, щоб заробити гроші, а не йти в Таїланд, то все правильно. Але подумайте про це, є дійсно лише один спосіб «зламати мрії»? Можливо, ви можете дістатися до бізнес-району. Чи може бути хтось, хто може дати вам цю подорож. Ви переможете необхідну кількість в лотерею або подорож по відправці 5 етикеток з кави, сигарет або бульйонних кубиків. Подруга шахти так пристрасно мріяла відвідати Америку безкоштовно, що він був знайдений на вулиці деякими татарянами і запропонував піти в Сполучені Штати протягом двох тижнів за рахунок їх вивчення релігії. З радістю погодився (хоча він не уявляв, що така мрія прийшла вірною).

При розміщенні ліміту ("Я буду тільки заробляти гроші"), ви забороняєте інші можливості. Можливості, які є відкритим доступом. Якщо ви наполягаєте на шляху виконання бажання, то ускладнює завдання для досягнення бажаних сил. Дуже обструктивно в цьому плані приклад одного з моїх друзів. Вона дійсно хотів бути добре відключена і якось пов'язана з виконанням цього бажання тільки з роботою. Але раптом її чоловік став дуже багатим, став типовим «новим російським» і вимагав, що вона перестала працювати, оскільки всі «нові російські дружини» повинні. Звісно, що не те, що вона означалася, але що вона запитала. Ми будемо говорити про правильне формулювання бажань пізніше.

У той же час ми почнемо розуміти технологію отримання бажань. Так, це комплексне мистецтво має власний алгоритм.

Крок один "Аналіз"

Крок другий: «Формуляція»

Крок третій “Кіноми Біллет”

Крок четвертий: «Я гідний його. й

Крок п'ять: «Час, часові та сигнали»

«Якщо він листує, то буде назавжди. й

Не варто лише вміти зробити здогадку - він повинен бути в змозі його використовувати. На цій темі є парний.

Чоловік пішов на небо і, бо він був використаний для роботи, запитав чогось зробити. Він був інструктований, щоб розібрати файли з створення світу. Спочатку він бездумно розібрався, потім прочитав одну з карток. На ім'я осіб райду та ім'я осіб райських Він мав велику роботу в житті, триповерховий будинок, красива дружина, два талановитих дітей, три автомобілі. І він відчував, що він був обдурений. Він скаржився на небесні органи, і вони відповідають йому: «Освідомість». Коли ви закінчили 8-го класу, ми отримали місце в елітній школі, але ви пішли в професійну школу навколо кута. Тоді ми врятували вас гарною дружиною, ви повинні були зустрітися з нею на півдні, але ви вирішили зберегти гроші, і попросили дружину «не менше Луки з наступних дверей». Ми не можемо відмовитися від вас... У вас була можливість мати будинок, коли ваша тітка запитала вас, але ви відмовилися, і вона хотіла залишити вас спадщиною. Ну, виявилося досить смішно з автомобілем: навіть лотерейні квитки були надані вам, але ви вибрали Запорожець.

Є багато людей, які роблять побажання, але все ще не готові їх виконувати, або оцінюючи їх або, коли вони приходять, починають сумніватися, навіть проти них. Якщо ви зробите зустріч з правою особою, то будьте готові познайомитись з ним, і коли ви познайомитеся з ним, не запустіть минуле, адже наступного разу не може бути, дайте бажання прийти вірно. Знайте, що «лове з 1 прицілом» існує—любителем з особою, організацією, що є. Не проти чого приходить в руки, тому що пізніше буде складніше виконати своє бажання.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Дорогі друзі! Це рецепт для дива! Спробуйте і дізнайтесь!

Якщо ви думаєте, що занадто багато магії в нашому алгоритмі, то тут чарівний вплив. Ми знаємо, що людина, яка їздить на машині, відрізняється від пішоходів: він здатний прогнозувати поведінку водіїв і потоку автомобілів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Людина з думками, словами, поведінкові програми мозку для чогось. Якщо ви хочете купити взуття, то тут будуть магазини взуття по всьому місту. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Наш субсвідомий розум обирає інформацію, яка є цінністю та інтересом до нас.

Наше завдання полягає у створенні умов, щоб допомогти розуму захопити необхідну інформацію. Будь-який менеджер знає, що в бізнесі необхідно встановити конкретні цілі. Чому? Якщо немає мети, важко виділити ресурси, і це не зрозуміло, коли він досягається і як він вимірюється. Якщо ми не встановлюємо цілі, ми можемо досягти нічого. Чому ми піклуємось про наше життя? Якщо ми навчимося встановлювати цілі в житті (і які наші бажання, але формулювання певної мети?), то ми краще зрозуміти наші ресурси і способи їх досягнення, ми краще побачимо наші сильні сторони і слабкі сторони, ми зосередимо і розглянемо шляхи досягнення цілей.

Якщо ми пояснимо виконання бажань нашою тривожною системною роботою або втручанням деяких вищих сил, то це не важливо: бажання можуть стати справжніми!

І поради для майбутнього: якщо ви зробите бажання, переконайтеся, що це стосується. Для того, щоб чітко підбити ці результати, має сенс виправити бажання писати і приховати листи. Людина є життєздатною істотою: вони зробили "прибуття", і він прийшов до вас на бізнес і, як правило, одружений. Не відлягати долю, що бажання не прийшла вірно - краще перевірити те, що ви зробили. Виконані бажання допоможуть зробити їх в майбутньому для першого етапу, «арт-тренінг». Таких прикладів «свіжого виконання» буде дуже корисним. Чим більше досвіду виконаних бажань накопичуються, тим простіше буде зробити їх щодня. Нехай вам буде приємно здивувати, коли Ваше бажання станеться!

Джерело: esotericblog.ru

Джерело: /users/1077