Як запобігти проблемам судин головного мозку і серця

Я написав багато разів про дійсно магічні властивості перикардичного каналу. У багатьох статтях і виступах він підкреслив, наскільки важливим є цей канал для підтримки і відновлення здоров'я.

Але я все одно відчуваю, що я не сказав всі слова цього каналу заслуговує. Багато магічних властивостей цього каналу досі невідомі і чекають подальшого поглибленого дослідження.

Щоб краще зрозуміти, як працюють активні канали в нашому організмі, ми спочатку повинні зрозуміти, як вони проходять всередині нашого тіла.

Канали мають дві частини – один близько до поверхні тіла, і є активні точки, на які ми можемо діяти. Але є прихована частина каналу, яка проходить всередині тіла, з'єднується до внутрішніх органів. Ця частина каналу не відображається на схемах.

Як це говорить в Імператорській лікарні:

«В каналі перикарда починається в стерну, його застави досягають діафрагми і потрійним нагрівачем (тобто по всій перитонії області)»

Якщо ви стежите за принципом «канал лікує ті органи, в яких він проходить», то виходить, що, діють на точки перикардичного каналу, можна впливати на активність практично всіх внутрішніх органів. Це дійсно чудовий канал.

Зовнішня частина каналу починається в стерну область (Тійська точка Чі) і досягає точки Чжун на пальці середнього пальця. На каналі є тільки 9 точок. Імператорна терапія говорить про те, що в умовах лікування каналів, такі як «пшеня в області долоні, серцебиття, компресія грудей, надмірний сміх, труднощі переміщення суглоба ліктя».

У сучасній клінічній практиці використовуються канальні точки для лікування серцево-судинних захворювань. Нижче я хочу розповісти про деякі з чудових точок перикарського каналу.

Важливі точки каналу Pericard

Навігація Земна точка на внутрішню гнучкість ліктя

Перший характер, "Швидкий", в цьому випадку відноситься до печінки. Другий ієроглиф, «Зе», має значення живлення, поповнення. Що таке точка для поповнення печінки. Печінка належить до елемента деревини. У пункті Qu Ze є водяна точка Jue-Yin ручний перикаричний канал. Вода живить дерево. Вода також може усунути вогонь.

Тобто, діюча на цю точку може усунути зайвий вогонь з печінки і допомогти нормальному функціонуванню цього органу.

Тому можна скористатися цією точкою, щоб впоратися з противузивними скороченнями м'язів, судомами кінцівок, а також нагрівом в стерну, запаморочення і запаморочення в голові і іншими проявами надлишок ци в організмі. Сучасна медицина визначає ці умови з точки зору коронарної недостатності, гіпертонії.

Точка Xi Менг

П'ять цунів над зап'ястою складкою. Перший символ має значення «глибокого клацання». Це точка нахилу перикардичного каналу. Застосовується для допомоги при гострих нападах серцевої недостатності. На кожному енергоканалі є прогалини. Застосовуються для зняття гострих умов відповідних внутрішніх органів.

Так на каналі шлунку, точ-гап є точкою Liang Qiu, вона вражається у випадках гострого болю в епігастричному регіоні, на каналі сечового міхура - точка Jin, використовується для зняття гострого болю в області поперекової панелі. й

Якщо ви масажуєте точку Xi Чоловіки в гострому нападі серцевої недостатності, можна швидко нормалізувати роботу серця. Але краще діяти на ці точки частіше, не чекаючи атаки. Я боїться, що коли болить, ви не можете мати достатню силу масажу.

Точка Nei Guan

Дві чани над зап'ястяною складкою. У зв'язку з розвитком китайської медицини ця точка була розглянута однією з найбільш ефективних і важливих точок акупунктури. Застосовується для лікування захворювань серця, легенів, шлунку та багатьох інших випадків.

У старих медичних текстах він сказав, що діє на місці Ней Гуан і точку Джиана Лі (точка передньої середньої каналу, розташована на шлунку, 3 цуна над пулом) можна позбутися від тривалості і схильності (!). Узгоджуючи мій медичний досвід, цей пункт допомагає добре заспокоїти, знімати напругу. Ви можете впливати на неї на боротьбу безсоння.

Застосувати цей пункт і коли потрібно впоратися з нудотою, коли рух захвату в транспорті. У поєднанні з Гонгом Сонячною точкою селезінки використовується точка для лікування хронічного гастроентериту. Допомагає точку Nei Guan позбутися від болю в колінах, але до масажу потрібно додавати вправу ходьба на колінах зігнутими колінами (див. «Кращий лікар сам»), після чого ви відчуєте результат дуже швидко.

Точка Да Лін

Назва означає Великий з'єднувач Землі. Це точка Землі, що полягає в тому, що вона повинна робити з селезінки. Канал перикардія відноситься до елемента Вогонь, вогонь генерує Землю.

Якщо ви підходите з цієї позиції, то точка Да Ліна є важливою точкою для загоєння селезінки. Виконуючи цю точку, ви можете боротися з поганим диханням, причина якого накопичується на тривалий час в каналі, який пошкоджує весь енергетичний канал. Або причина неприємного запаху може бути слабкою селезінки, коли підвищується патогенна сировина.

Ця точка підходить для диспергування вогню і позбавлення від сировини. Пожежна генерує Землю, якщо надлишок вогню відправляється з печінки до селезінки, вона буде корисною дією на Землі - селезінка, а сирість природно розсіюється. Ми можемо перерозподілити енергію між органами, що є найбільш розумним і природним способом використання зайвої енергії.

І ще один важливий струм перикарського каналу - точка Лао-Гонга в центрі долоні.

У книзі «Кращий лікар сам себе», написав, що буквально ім'я точки можна інтерпретувати як «центр для відпочинку після виснажливої роботи». Ця точка є надзвичайно ефективною в поповненні (незловживання) крові. Регенерує після втоми і перенапруження.

Він помітив, що він позбавив від запору, яка довго гасила його. Це дійсно несподіваний результат!

Я заохочую читачів, щоб дотримуватися свого стану і поділитися своїми несподіваними відкриттями – це стати нашим спільним багатством! Активні точки люблять дітей, якщо ви не очікуєте нічого неординарного від дитини, то, швидше за все, це буде. І якщо ви вірили у дитину, покажіть його характер, то є багато відкриттів перед вами.

Сценарій Zheng Fuzhong
Translated from Китаянка by Elena Buyanova

Джерело: /users/1077

Категории

Смотрите также

Новое и интересное