Не знаю, що серце починає відчувати себе в новому незвичайному ритмі. Ви можете сказати, що це дуже схоже на аритмію. Серце, здається, постійно змінюється ритм, і це не має нічого спільного з обставинами життя або зовнішніх подій. Серце живе своїм автономним життям, яке я чую і повинна бути відхилена.
Спочатку була тривожність – “неправда щось неправильно з мене?”, “неправда я був неправильним?”, “десь я діяв безперечно?”. З кожним зміною частоти серця, що викликало тривогу або дискету, я був намальований до молитви. І помітив, що під час молитви рівень серця вирівнюється, а стан відпочинку і повноти, приходить мир. Чи є серцем сили, що ви досягнете молитви і не відійдете від неї?
На фоні моїх спостережень серцевого ритму я почав читати книгу Архімандрит Тихон «Нехто Сентс». І в розділі «Щегумен Мехідек» Я знаходжу слова, які шокували мене (в тексті я підкреслюю в червоний).
Отець Мехідек, перед прийняттям великого скми, служив в монастирі, як і всіх священиків, і його ім'я був Аббот Михайлов. Він був кваліфікованим і дилігентним столяром. У храмах і клітинах ще є ківоти, анальнийос, різьблені рамки для іконок, стільців, шаф, інших меблів, виготовлених своїми руками. Він працював, на радість монастирських органів, починаючи з ранку до ночі.
Після того, як він був благословенний, щоб виконати велику столярну роботу для монастиря. Протягом декількох місяців працював практично без виходу на майстер-клас. І коли він закінчив, він відчув так поганий, що, згідно з очевидами, він впав там і загинув. На збудженому кріслі свідків катастрофи приходили кілька монахів, серед яких був батько Іван (Песант). Отець Михайло продемонстрував без ознак життя. Всі вони зібралися в гранату над ним. А потім батько Джон сказав,
до Ні, це не мертва людина. Хай живе!
І він молився. П'ятидесятниці відкривають очі і прийшли до життя. Кожен негайно помітив, що він потрапив до ядра. Зустрівшись зі своїм почуттям трохи, батько Михайло почав стояти за пороги, щоб він назвав його. Коли він нарешті прийшов, пацієнт з сльозами почав просити його розрізати в великому скемі. Монастир знав, що в моментах, коли батько Мелічідек був мертвий, що був виявлений йому, після чого він знову породжує життя повністю змінений чоловік.
Оце Мельчидик був мій удар. Що він бачив і відчуває, коли він був мертвим?
« (He) побачила себе в середині величезного зеленого поля. Він проходив через це поле, не знаючи де, поки величезний копав його шлях. Там, серед грязь і грудок землі, він бачив багато церковних ківотів, аналогів, салярів для ікон. Також були варені столи, розбиті стільці, деякі шафи. Дивлячись ближче, ченці визнають з жахом речі, зроблені своїми руками. У трепідації він став над цими фруктами його монастирського життя. Я відчув там, хто поруч з ним. Він виглядав і побачив Матері Божої. Вона також виглядала з печаткою на цих багаторічних роботах монаха.
Потім вона сказала,
- Ви є монахом, ми очікуємо найважливіше з вас - пентенсії та молитви. І ви приніс тільки це.
Читаючи ці слова, слова про якість енергії, що виходить з людини, які можуть служити харчовою або енергією для невидимого (іншого) світу, були яскраво і чітко висвітлені всередині. І тоді було мислення... Насправді, хто годує енергією, яка ми випускаємо у вигляді реакцій, проявів, думок, станів? Яку атмосферу ми створюємо навколо нас? Чи можливо, що життєві обставини ми відкладаємо час від часу, коли виникає наше життя для того, щоб увімкнути наші прояви та якість енергії, яку ми випускаємо? Що таке невидимий світ? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Є такі фрази як «серцева молитва», «знизити слова молитви в серці».
Коли ми зацікавлені у відповідь людей на себе, ми шукаємо їхню увагу, затвердження, тобто отримання енергії від людей. Надії та якась форма наркоманії «будь чи не дадуть?» Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. А потім є варіант, коли ми відхиляємо, відмиваємо, негативно оцінюємо, відреагуємо і пропсували. Сім'я А потім внутрішній стан і люди, які нас неспроможні, що ми починаємо доходити до Бога – з словами садиби або гіркоту – ми починаємо молитися, закликаючи до Бога. Але будь-яким чином, є звернення. Я вірю, що навіть найсвідоміша людина, яка ніколи не мала такого моменту.
Я часто заданий, чому є релігійна кількість подяки для людей, які створюють екстремальну напругу для нас – вони створюють для нас умови зустрічі з Богом, передумови для відкриття чогось дуже важливо всередині, пошуку підтримки в рамках себе у Бога.
Знайомство з описами життя літніх людей, які досягли певного духовного рівня, можна відзначити певну картину - насиченість складними подіями, згуртованістю, ударами, втратами. Передача такого життєвого шляху дав можливість якісно змінити людину. Якість. Таким чином, людина придбала нові якості, які не раніше властиві йому. Такі люди були магнетизмом, вони були приваблені до того, що я хотів бути в атмосфері цієї людини, він знав відповіді на деякі важливі життєві питання, мали філософський вигляд і життєдіяльність, розуміли, як бачити кольори життя і відчувати себе себе по-справжньому життя. Якості, які випромінюють таку людину, є добротою, любов'ю, серцем, терпінням, зволоженням, миром, вдячністю, тяжкістю.
Моє серце відчувається як музичний інструмент, який потрібно налаштувати. Можливо, аритмія (де почалася моя спостереження і відбиття) так само як синці, коли хтось слухає і налаштовує звук. Музиканти завжди перевіряють налаштування музичного інструменту до виконання. Чи перевіряє людина звук свого серця? Як це можливо? У християнстві є молитви за кожну потребу людини – ранок, перед початком бізнесу, на дорозі, після закінчення роботи і т.д. Вони є. Але ми пам'ятаємо їх, як часто ми їх використовуємо, і вносимо їх в наше життя як життєве правило? Ми розповіли про те, що ми не підробимо. Подаруйте більш тонкий звук, виділяйте енергію від себе більш екологічно чистою, при мінімумі власних домішок.
Таке, як «прозорість». Коли молитва сповнена міцності, вся природа тягнеться до Бога. І ви можете ввести об'єм молитви, вирівнявши власний звук – це, молитва, створене кимось, впливає на звук людини, вирівнюючи його молитвою. Також є рух людини в об'ємі молитви, його діяльність в молитві. Але не виходить за межі молитви (червень), вступаючи до звичайного життя, людина відчуває цей звук на деякий час, але вона повільно ослабляє. Молитва за мене є власним інтересом до пізнання, це моя любов молитви, коли ви зацікавлені в цьому звукі. І кожен раз перевірте свій власний звук через молитву. Це буває, що ви почуєте свою неправомірність – це не без цього, але форк завжди з вами, і знову є налаштування через молитву.
У книзі «Свято Святих» є поніантна фраза про важливе відкриття християна:
“(Це) – дізнатися правду про себе, щоб бачити себе, як ви дійсно є. Познайомитися з нами І це, вірити мене, є дуже важливим знайомством. Багато людей живуть століття, не знаючи себе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але правда, але гіркота вона може здатися нам, є те, що ми є «нещасливими і нещасливими і сліпими і голими». Пам'ятайте, що з Апокаліпса? Це розкрито лише через евангелічну, надзвичайно чесну думку себе. Якщо ви будете, що є істинним зволоженням. Непристойна людина. Навпаки ті, які пройшли через цю останню і страшну правду, стають святими. Пророки, пророки, диво-робочі роботи, які вас захопили.
Для мене є об'єм молитви, що допускає поступово. Колись молитва відкриває глибиню, яку я не відчув, я не знаю, що це може бути так. Молитва потребує навчання.
Я вірю, що, можливо, час прийшов, коли необхідно, щоб дозволити кількість духовного досвіду, який накопичувався протягом століть в стінах монастирів у наше життя у світі. Коли ми вирішуємо наші щоденні проблеми, вводимо в стосунки, встановлюємо цілі для себе. Я думаю, що це цілком можливо. В іншому випадку ми ніколи не знаємо, що ми є – що ми народилися, що наше звучання можливо в цьому житті, і які якості ми можемо виявити.
Джерело: rehtina.perspektum.ru
Джерело: /users/1077