Танцююча історія перемоги раку Анни Галприна

На 51, Анна Галприн була повільно вмирає. Лікарі діагностують її при сильному, невиліковному раку кишечника.

Все, що залишилося для Анни, було прийти до умов з найближчим часом. замість того, як Halprin почав танцювати і, як фантастичний, як він звучить, результат був раком.

Вона вже понад 40 років, не для мистецтва, але для здоров'я. У віці 92 Анна Галприн говорить і викладає багато. Дражнити інші загоєння через танець.

Тексти пісень, а це означає: Немає магії або будь-який надприродний у своїй історії. «Код природного самооздоровлення будується в кожну клітинку в тілі», – пояснює вона. Ви повинні навчатися працювати, щоб це все.

За словами Галприна, великий спосіб запуску цього механізму полягає в запуску танців. Не тільки так, але з'єднайте рухи з почуттями і досвідом.

Це сталося з Анною, як це. При навчанні хвороби вона забрала кольори і пофарбувала її рак на великому полотні - як вона її уявляла. Він був замічений абстрактний пляма. Анна вішала картину на стіні, запрошувала десятки друзів і виступала перед картиною «Куровий танець». Ідея полягала в тому, щоб «записати» ваші страхи і сумніви в мові танцю. Він виглядав досить незвичайним, а іноді навіть хрустким: в танці Халприн розширив руки, зробив різкі рухи, присідали, сховав і змоченим. Про це було те, що майже релігійно.

«Я бачив мій дядько молитися і скелястий під час молитися як дитина», - розповідає Анна Галприн. Я думав, що Бог, ймовірно, танцюрист.

Зрозуміло, ракові танці допомогли. Анна Галприн повністю вилікувала. "Моя битва з недугою була дивовижним подарунком для мене", - прокоментує. Перед раком я жив танцювати. Тоді я танцюю жити. й
Це мистецтво танцювати жити, Галприн навчив своїх студентів вічно. Її метод полягає в налаштуванні глибокого з'єднання між розумом, несвідомимим, і самим тілом.

Наприклад, вона попросить студентів взяти частину паперу і намалювати їх страхи, їх досвід, що приходить до розуму. А потім, імпровізація, «подарунок» цей малюнок. Це, щоб розповісти про той же досвід, але в мові руху. «Я навчаю людей слухати свої тіла», – розповідає Анна Галприн. Вони лікують себе, я просто вказуйте їх на ресурси. Але це все ще робить мене дуже щасливими. й

Зараз напередодні 93-го дня народження Анна Галприн двічі на тиждень проводить тригодинні заняття в студії, а також веде авторські семінари. Він працює не тільки з хворими людьми, але і з усіма, хто хоче навчитися відчувати своє тіло краще. Наприклад, проводить семінар з розвитку творчих здібностей. Триває шість годин на день протягом п'яти днів поспіль. Крім того, Анна періодично виконує танцювальні фестивалі.

За 40 років, Анна Галприн загоє людей через танець - ви можете сказати, що вона танцює з Богом.
Бог, здається, дуже хороший танець.

Джерело:talumala.com

Джерело: /users/1077