334
Танцююча історія перемоги раку Анни Галприна
На 51, Анна Галприн була повільно вмирає. Лікарі діагностують її при сильному, невиліковному раку кишечника.
Все, що залишилося для Анни, було прийти до умов з найближчим часом. замість того, як Halprin почав танцювати і, як фантастичний, як він звучить, результат був раком.
Вона вже понад 40 років, не для мистецтва, але для здоров'я. У віці 92 Анна Галприн говорить і викладає багато. Дражнити інші загоєння через танець.
Тексти пісень, а це означає: Немає магії або будь-який надприродний у своїй історії. «Код природного самооздоровлення будується в кожну клітинку в тілі», – пояснює вона. Ви повинні навчатися працювати, щоб це все.
За словами Галприна, великий спосіб запуску цього механізму полягає в запуску танців. Не тільки так, але з'єднайте рухи з почуттями і досвідом.
Це сталося з Анною, як це. При навчанні хвороби вона забрала кольори і пофарбувала її рак на великому полотні - як вона її уявляла. Він був замічений абстрактний пляма. Анна вішала картину на стіні, запрошувала десятки друзів і виступала перед картиною «Куровий танець». Ідея полягала в тому, щоб «записати» ваші страхи і сумніви в мові танцю. Він виглядав досить незвичайним, а іноді навіть хрустким: в танці Халприн розширив руки, зробив різкі рухи, присідали, сховав і змоченим. Про це було те, що майже релігійно.
«Я бачив мій дядько молитися і скелястий під час молитися як дитина», - розповідає Анна Галприн. Я думав, що Бог, ймовірно, танцюрист.
Зрозуміло, ракові танці допомогли. Анна Галприн повністю вилікувала. "Моя битва з недугою була дивовижним подарунком для мене", - прокоментує. Перед раком я жив танцювати. Тоді я танцюю жити. й
Це мистецтво танцювати жити, Галприн навчив своїх студентів вічно. Її метод полягає в налаштуванні глибокого з'єднання між розумом, несвідомимим, і самим тілом.
Наприклад, вона попросить студентів взяти частину паперу і намалювати їх страхи, їх досвід, що приходить до розуму. А потім, імпровізація, «подарунок» цей малюнок. Це, щоб розповісти про той же досвід, але в мові руху. «Я навчаю людей слухати свої тіла», – розповідає Анна Галприн. Вони лікують себе, я просто вказуйте їх на ресурси. Але це все ще робить мене дуже щасливими. й
Зараз напередодні 93-го дня народження Анна Галприн двічі на тиждень проводить тригодинні заняття в студії, а також веде авторські семінари. Він працює не тільки з хворими людьми, але і з усіма, хто хоче навчитися відчувати своє тіло краще. Наприклад, проводить семінар з розвитку творчих здібностей. Триває шість годин на день протягом п'яти днів поспіль. Крім того, Анна періодично виконує танцювальні фестивалі.
За 40 років, Анна Галприн загоє людей через танець - ви можете сказати, що вона танцює з Богом.
Бог, здається, дуже хороший танець.
Джерело:talumala.com
Джерело: /users/1077