659
Реальні зустрічі )
- Николи! Чи ви почуєте мене? Ви ніколи не повинні змішувати віртуальні відносини з реальним життям. За відсутності обставин!
Всі ці зустрічі в реальності не призводять до нічого хорошого!
- Приходьте! Чому?
- У мене є досвід. й
- Чи можу я? Просто цікаві.
Ая! Немає цікавого! Це просто історія.
- Натюрморт
- Ну... 6 років тому. У мене є Інтернет на роботі. Ну, я пішов через всі ці форуми, чат кімнати, гість...
Комунікація, очевидно, було недостатньо.
- Так? .
Я зустрівся з ним в гостьовій кімнаті. Цікавий співрозмовник
Ми говоримо про книги... про музику... цікаві посилання...
І сказав він про себе. Він отримав щось для мене...
- Ну, океї.
А потім він, якби випадково, пропонує зустрітися.
- Я, ї.
до Що я думаю? Людина здається гідною. Чому не зустрітися? І найголовніше, милосердя жіноча! Що він дуже подобається?
- Добре, добре. й
- Ми зустрілися, і Для першого і останнього часу я погодився зустріти віртуальний друг. Почуєте мене? Перший і останній!
- Що? Чи не ви сказали, що ви?
- Вронг? А! Вронг! Він був повністю хворий, знебочений до голови за допомогою jerk! Увімкніть щільно за вашим веб-дизайном! Я ніколи не бачив таких божевільних людей в житті!
- Я. Ну, не конуса.
- Ви знаєте, що я дуже люблю чоловіка! Як мінімум отримати його.
до І це? Як це все кінець?
- З цим? Чи є це над? Хто сказав, що це було? Ви думаєте, що п'ять років шлюбу та двох дітей більше? Ой! Вибачте мене! Привіт, ти! Як три! Про нас Цукерки і пиво знову? Що я сказав? Хліб і яйця! Приходьте, отримайте будинок! Подаруйте мені свою руку! Вимкніть свій батько!
Три роки, і на мій погляд тільки мультфільми і шоколад! Вибачте мене! Про нас
Рокетмен
Всі ці зустрічі в реальності не призводять до нічого хорошого!
- Приходьте! Чому?
- У мене є досвід. й
- Чи можу я? Просто цікаві.
Ая! Немає цікавого! Це просто історія.
- Натюрморт
- Ну... 6 років тому. У мене є Інтернет на роботі. Ну, я пішов через всі ці форуми, чат кімнати, гість...
Комунікація, очевидно, було недостатньо.
- Так? .
Я зустрівся з ним в гостьовій кімнаті. Цікавий співрозмовник
Ми говоримо про книги... про музику... цікаві посилання...
І сказав він про себе. Він отримав щось для мене...
- Ну, океї.
А потім він, якби випадково, пропонує зустрітися.
- Я, ї.
до Що я думаю? Людина здається гідною. Чому не зустрітися? І найголовніше, милосердя жіноча! Що він дуже подобається?
- Добре, добре. й
- Ми зустрілися, і Для першого і останнього часу я погодився зустріти віртуальний друг. Почуєте мене? Перший і останній!
- Що? Чи не ви сказали, що ви?
- Вронг? А! Вронг! Він був повністю хворий, знебочений до голови за допомогою jerk! Увімкніть щільно за вашим веб-дизайном! Я ніколи не бачив таких божевільних людей в житті!
- Я. Ну, не конуса.
- Ви знаєте, що я дуже люблю чоловіка! Як мінімум отримати його.
до І це? Як це все кінець?
- З цим? Чи є це над? Хто сказав, що це було? Ви думаєте, що п'ять років шлюбу та двох дітей більше? Ой! Вибачте мене! Привіт, ти! Як три! Про нас Цукерки і пиво знову? Що я сказав? Хліб і яйця! Приходьте, отримайте будинок! Подаруйте мені свою руку! Вимкніть свій батько!
Три роки, і на мій погляд тільки мультфільми і шоколад! Вибачте мене! Про нас
Рокетмен