304
Історія людства, або чому наречена маррі в білому кольорі
У наш час є думка, що білий колір весільної сукні представляє чистоту і молоді нареченої. Насправді це просто романтичне виготовлення.
Як тільки на час давнину думав не одну громадську організацію, ніж сім'я і сім'я. Сімейні відносини повністю визначили життя людини. Люди проживали у величезних сім'ях з великою кількістю дітей, тіток, дядьків, батьків. Це була велика сім'я або сім'я. Стародавній манкінд мав одне завдання: вижити як вид. Продовжити роботу у дітей. Так рід був найбільш життєздатною організацією людини на цьому етапі. Життя одного чоловіка не має вирішального значення для сім'ї. Головне, чи виживали сім’я в цілому.
Стародавні люди поклонилися здатності жінок виробляти дітей. Роль чоловіків у пологів не повністю розуміла. Вважалося, що дитина з'являється на богині таємничих сил, або богів. Подумав, що в момент народження між життям і світом життя було отвір, через яке душа дитини потрапила в світ. Це, жінка через народження, здавалося, спілкуватися з іншими
Для народження здорових дітей молодші жінки, переважно без згоди, одружилися з іншими генами. І поки вона залишила сім'ю, щоб зло духи не знаходилися її пізніше, вона «поховала» для сім'ї. Тоді вона «відродила» і пропустив обряд введення в сім'ю чоловіка. У давні часи колір мисливця і сорбу був білим, адже наряд нареченої був білий. Звісно, в багатьох країнах є на замовлення співати сумні пісні на весіллях, скуштувати «дет» нареченої для сім'ї. Саме тому наречена бере свою назву. Її ім'я покоївки вмирає. Вона називає батьками чоловіка «мати» і «шкіркою». й
У етнографічній науці є великий напрямок, що займається вивченням обрядів, які супроводжують зміну соціального статусу людини. Ці обряди називають манерами племінних проходів. Так, наприклад, відомий обряд ініціації в лицарство відбувається через удар меча на плечі, тобто через смерть старого життя і втілення в новий ряд. Ви також можете відкликати хрещення дитини з його нагадуванням нового імені або такого обряду проходу, як монастика. А також обряди ініціації молодої людини в чоловіка у багатьох культурах.
Джерело: /users/1617
5 відомих способів очищення легень і впоратися з хронічними бронхітами
Вправа "Goldfish" для хребта Katsuzo Nishi