Що відбувається після тебе?

浜у 涓 蹇

Нещодавно я отримав в квартиру в центрі Москви, який був зданий відразу після смерті власника. Величезна бігова квартира з дверима.

Нові власники дуже далекі і, очевидно, дуже привітні родичі. Вони не взяли нічого, вони не знімали його, вони не намагалися зберегти його. І жити в такому середовищі було дивним - без дозволу на дотик все, якби власник пішов до хлібобулочної.

Спочатку здавалося, що хтось повернувся і побачить мене і скажеш у голосі головного майстра: Що ви робите тут? Але ніхто не прийшов. Телевізор. Кнопки в вазі. Чешки різнокольорові окуляри, красиві, але в постійному використанні - з них явно часто відверте вино. За склянкою - це картина імпортної дівчини в роді і шапки з щіткою. У пансіонат акуратно упаковані зимові пальто і черевики, як боти. Свіжі календарі в усіх кімнатах покриваються, знімні, стіни, лише деякі види манії. Це був часовий годинник. На кухні в шафі, необрізані вітаміни Coral Club. Вони збираються жити тут довго і затишно. Немає ліків, ніхто не хворий.

господиня проживала в трьох кімнатах. У ванній кімнаті є різні шампуні для кошеня. У нас є сильний кітовий дух. кішки тут були в королівському положенні, і, очевидно, вони виштовхувалися натовпом після трупи. І велика бібліотека. Не декоративні, коли сторінки приклеюються разом, а книги вибирають за кольором і висотою. І такий живий, читайте, ви можете побачити бібліотеку, поповнивши все своє життя, для задоволення, без snobbery. А альбоми Філонова та китайська філософія, а також шайби з Устиновою.

І багато книг про діда з землеробства. Жир, жир, набагато щільніше Біблії. У декількох мовах. Скрізь про своє універсальне комуністичне значення, його геній і подяки народів за свої справи. Я прийшов з вулиці, і якщо був камін, я можу зберегти вогонь з цим відходами. Тоді вона повинна бути певного використання.

Що залишилося цього чоловіка? Здам в оренду квартиру, оренда якого, віддалені родичі вже не працюють.

Людина, ви можете вмирати в будь-який момент, і нічого, що було дорого, ви будете дорогі для всіх. Так, є діти, але вони нічого не хочуть. Вони мають їх. Бог, все, що є матеріалом в нашому житті є такі дрібні речі, такі смішні і незначні речі. І ми самі...

З'ясував, що дотепер я надію на безсмертність.

І тепер я ніколи не врятую нічого, обладнаю чи думають про це пізніше. Життя не може будуватися один раз і назавжди, вона може бути продовжена тільки після дня.

І накопичувати - тільки враження, щоб жити тільки зараз - так що є щось пам'ятати, коли нічого не буде. Я був показаний, що відбувається після. Ніщо. Насолоджуйтеся тим, як ви приїжджати, щоб зробити каву в Турку.

Джерело: snob.ru

Джерело: /users/1077

Tags

See also

New and interesting